BACK TO
TOP
Profi

Το νέο T6.180 της New Holland 100% με μεθάνιο

Θα μπορούσε το μεθάνιο να είναι το καύσιμο του μέλλοντος για τον αγροτικό στόλο; Επί του παρόντος, η New Holland δοκιμάζει δύο πρωτότυπα τρακτέρ τύπου Methane Power για να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση και στο Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 1η Οκτωβρίου δοκιμάζουμε το T6.180 που καίει 100% μεθάνιο και δείχνει να βαδίζει στο σωστό δρόμο για τη μελλοντική απεξάρτηση από το ντίζελ.

Το νέο T6.180 της New Holland 100% με μεθάνιο

2
0
Στο ίδιο τεύχος και στην κεντρική δοκιμή του μήνα τεστάρουμε το Zetor Forterra 150 HD, που ανεβαίνει στον πίνακα προδιαγραφών στην κατηγορία των 150 ίππων, με ανάρτηση μπροστινού άξονα και ηλεκτρικές βαλβίδες πηνίου, δίνοντας στην παραγωγική γραμμή των Τσέχων την απαραίτητη φρεσκάδα.

Μαζί στο περιοδικό, παρουσιάζονται αναλυτικά η πρόταση της Amazone για τη φθινοπωρινή σπορά που περιλαμβάνει κιτ σβολοκόπτη KX 3000 και σπαρτικής D9 3000 Super, το άροτρο RW 6 Gregoire Besson ιδανικό για πετρώδη ή συμπιεσμένα εδάφη, ο μαθημένος στα μικρά χωράφια χορτοσυλλέκτης Kuhn GA 8731 με διπλό ρότορα και οι θραύστες της Claas για τη δημιουργία ενός ειδικού τύπου ενσιρώματος που ονομάζεται «Shredlage».

Παράλληλα, στις σελίδες του Profi φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ από την εικόνα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς τρακτέρ και τις νέες τάσεις που καθορίζουν τις επενδυτικές προοπτικές στα αγροτικά μηχανήματα, και παράλληλα κάνουμε Test-Drive το νέο Fiat Fullback στα κτήματα Μεγάρων και Νεμέας. Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας, όσο και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Profi, που έρχεται με την Agrenda το Σάββατο 1η Οκτωβρίου.

Και για το μήνα Νοέμβριο, η συντακτική ομάδα του Profi ετοιμάζει την έκδοση Profi Exclusive που θα συμπεριλάβει
όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγροτικής τεχνολογίας και αποτελεί την κορυφαία έκδοση της χρονιάς.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία