BACK TO
TOP
Profi

Κοντά η διαχείριση καλλιεργειών σε επίπεδο φυτού

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στα πιο νέα και σύγχρονα δενδροκομικά τρακτέρ που φιλοδοξούν να γίνουν best seller της ελληνικής αγοράς, φιλοξενεί στις σελίδες του το Exclusive τεύχος του Profi, που κυκλοφορεί στις 4 Νοεμβρίου μαζί με την Agrenda.

Κοντά η διαχείριση καλλιεργειών σε επίπεδο φυτού

5
0
Την ίδια στιγμή, στην premium έκδοση της χρονιάς του μοναδικού ελληνικού περιοδικού για την αγροτική τεχνολογία, ένα λαμπερό Kubota M 7151 Premium μπαίνει στη διαδικασία δυναμομέτρησης του DLG θέλοντας να αποδείξει ότι οι Ιάπωνες φροντίζουν άψογα για τις ανάγκες του αγρότη της Δύσης, την ώρα που το βαγόνι χορτονομής της Krone ZX 430 GD προσπαθεί να δαμάσει τη μεγάλη ιπποδύναμη με την οποία εξοπλίζονται τα τρακτέρ.

Επιπλέον, στο τεύχος Νοεμβρίου θα μπορέσετε να ρίξετε μία πρώτη ματιά στα καινοτόμα αγροτικά μηχανήματα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση Agritechnica όπως και στους λιπασματοδιανομείς Bogballe M-line που κάνουν πανευρωπαϊκή πρεμιέρα αποκλειστικά στις σελίδες του περιοδικού. Μαζί και η αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της John Deere, Samuel R. Allen που μιλάει για τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγροτική οικονομία και τα σχέδια του Ομίλου για την Ελλάδα. Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας στην έκδοση Exclusive του Profi, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 4 Νοεμβρίου.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία