BACK TO
TOP
Profi

Στη λάσπη φαίνεται καλύτερα το καινούργιο pick-up της Isuzu

Μια νέα ειδική έκδοση των δυνατών pick-up D-Max µε την ονοµασία «Hi-Lander», έρχεται στην Ελλάδα. Η βάση, είναι το γνωστό, αποδεδειγµένα ισχυρό διπλοκάµπινο, µε τον αξιόπιστο κινητήρα 1,9 λίτρων µε 164 ίππους, προδιαγραφών Εuro 6b –χωρίς την χρήση Ad-Blue, στην έκδοση Gravity.

Στη λάσπη φαίνεται καλύτερα το καινούργιο pick-up της Isuzu

2
0

Η έκδοση διατηρεί στο εσωτερικό  το νέο  πίνακα οργάνων καθώς και την φουτουριστική σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας µε τον εξοπλισµό να περιλαµβάνει στοιχεία όπως το νέο σύστηµα πολυµέσων από την Pioneer µε εργοστασιακή κάµερα οπισθοπορείας.

Το ενδιαφέρον έρχεται στο εξωτερικό, όπου η έκδοση έχει πολλαπλές σχεδιαστικές αλλαγές στο εµπρός τµήµα του αµαξώµατος µε αρχή τη νέα µάσκα σε Black Matte. Περιµετρικά ένα ολοκληρωµένο κιτ πλαστικών προεκτάσεων φτερών, νέο κυλινδρικό σκαλοπάτι  καθώς και ένα ιδιαίτερα Extender του χώρου φόρτωσης, όλα στην απόχρωση του Black Matte. Οι τοποθέτηση µεµβρανών ηλιοπροστασίας καθώς και µαύρων µατ αυτοκόλλητων στις κολόνες των θυρών, συµπληρώνουν αισθητικά το λειτουργικό σύνολο, που είναι φανερό ότι έχει ψηλώσει δραστικά.

Βρείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία