BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Γραφικές περιηγήσεις στην «πρωτεύουσα» των Κενταύρων στο Πήλιο

Το Adilon βρίσκεται στην Τσαγκαράδα, σε απόσταση 21χλμ. από τον Βόλο κι απέχει μόλις 16 χλμ. από την Πορταριά.

399177_Tsagarada_platanos_by_George_Xar

90
1

Στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και η ρεσεψιόν του καταλύματος λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Το κατάλυμα βρίσκεται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την παραλία του Μυλοποτάμου και της Φακίστρας (5 λεπτά με το αυτοκίνητο). Επίσης σε μικρή απόσταση βρίσκονται όλες οι πανέμορφες παραλίες του Πηλίου αλλά και το Χιονοδρομικό κέντρο "Αγριόλευκες". Επίσης από το καλντερίμι μπορεί να επισκεφθεί κανείς την παραλία της Νταμούχαρης η οποία βρίσκεται στο ένα χιλιόμετρο.


Μπορείτε να χαρείτε τα καταγάλανα νερά των βραβευμένων με γαλάζια σημαία παραλιών, να πάτε σε τοπικά πανηγύρια, συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών, πολιτιστικές εκδηλώσεις κλπ.

Εάν είστε οπαδοί του εναλλακτικού τουρισμού, περπατήστε τα μονοπάτια του Πηλίου, να κάνετε ποδηλασία βουνού, ιππασία, θαλάσσιο κανό, κατάβαση φαραγγιών ή να κάνετε καταδύσεις εξερευνώντας και θαυμάζοντας τα μυστικά του υποθαλάσσιου κόσμου του Πηλίου.

Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στις αμέτρητες εκκλησίες και εξωκλήσια, κρυμμένες σε κάθε συνοικία και σε σημεία που δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν.

 

Πηγές: booking.gr ,adilon.gr

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία