BACK TO
TOP
WineTrails

Έκρηξη δημιουργίας στο φετινό Οινόραμα

Κρατώντας σηµειώσεις στους καταλόγους του Οινοράµατος περίπου 10.000 οινόφιλοι και επαγγελµατίες πέρασαν από τους διαδρόµους του Ζαππείου για να δοκιµάσουν πάνω από 2.000 διαφορετικές ετικέτες.

Έκρηξη δημιουργίας στο φετινό Οινόραμα

4
0

Οίνοι ροζέ, φυσαλίδες, άγριες ζύµες, σταφύλια βιοδυναµικής καλλιέργειας αλλά και «φυσικά κρασιά» ελάχιστων παρεµβάσεων. Όλες οι νέες τάσεις της διεθνούς οινικής σκηνής «σερβιρίστηκαν» στα ποτήρια του φετινού Οινοράµατος δίνοντας ένα ενθαρρυντικό µήνυµα για τα αντανακλαστικά των Ελλήνων οινοποιών. Εξίσου ελπιδοφόρο το γεγονός ότι η µεγαλύτερη έκθεση ελληνικού οίνου, που πραγµατοποιήθηκε από τις 10-12 Μαρτίου στο Ζάππειο Μεγαρο, κατάφερε να προσελκύσει περίπου 10.000 επαγγελµατίες και οινόφιλους.

Ωστόσο, σε µία κλάδική έκθεση, όπως το Οινόραµα, σηµασία δεν έχει µόνο το µέγεθος του κοινού αλλά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. «Έκπληκτος από τις γνώσεις και το ενδιαφέρον των επισκεπτών δήλωσε  ο Γάλλος οινοπαραγωγός, Jerome Demiere,  που φέτος συµµετείχε στο Οινόραµα ως εκθέτης, υπογραµµίζοντας πως στις περισσότερες εκθέσεις του εξωτερικού οι επισκέπτες «έρχονται για να πιουν» κάτι που δε βρήκε να ισχύει στο Οινόραµα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία