BACK TO
TOP
Αποζημιώσεις

Πίνακες αιτήσεων για την εξισωτική ανήρτησε η ΕΑΣ Λακωνίας

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας ενημέρωσε τους παραγωγούς του νομού Λακωνίας και των Κυθήρων, ότι για όσους εξ’ αυτών έχουν αιτηθεί του προγράμματος της Εξισωτικής Αποζημίωσης Μέτρο 13 έτους 2017, έχουν αναρτηθεί πίνακες παραδεκτών αιτήσεων (εγκεκριμένων) και μη παραδεκτών αιτήσεων (απορριπτόμενων) στα γραφεία της ΕΑΣ Λακωνίας.

Μια σύνδεση στο internet αρκεί για τη δήλωση ΟΣΔΕ

3
0

Επίσης, οι παραγωγοί έχουν την δυνατότητα της προσωποποιημένης πληροφόρησης μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΕΠ. (http://www.opekepe.gr) με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης στην ηλεκτρονική υπηρεσία ΟΣΔΕ 2017, στην εφαρμογή «Καρτέλα Αγρότη».

Κατά των αποτελεσμάτων των πινάκων δύναται να υποβληθεί προσφυγή (ενδικοφανής προσφυγή) κατά την έννοια του άρθρου 25 του Ν. 2690/1999, ως ακολούθως:

1. Οι προσφυγές υποβάλλονται, εντός δέκα εργάσιμων ημερών από την Τετάρτη 29/11/2016, είτε απευθείας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, Περιφερειακές Μονάδες ή Νομαρχιακές Μονάδες του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., είτε στους πιστοποιημένους φορείς υποβολής αιτήσεων με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 12/12/2017,

2. Στην προσφυγή του ο γεωργός οφείλει να αναφέρει αναλυτικά τους λόγους καθώς και να προσκομίζει οποιοδήποτε επιπλέον στοιχείο προκειμένου να αποδείξει το αληθές των λόγων του.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία