BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Τραγωδία με ατύχημα στην ΕΑΣ Ηρακλείου

Συνελήφθησαν ο πρόεδρος της ΕΑΣ και ο προϊστάμενος εμφιαλωτηρίου για φόνο εξ αμελείας.

Πρωτοβάθμια η ΕΑΣ Ηρακλείου, σειρά παίρνουν οι συνεταιρισμοί

2
0

Ενδελεχή έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα στο εμφιαλωτήριο της Ένωσης Ηρακλείου που στέρησε τη ζωή στο 47χρονο εργάτη Στέργιο Τσικνάκη, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, διέταξε ο πρόεδρος της συνεταιριστικής οργάνωσης Ανδρέας Στρατάκης. Ο κ. Στρατάκης και ο προϊστάμενος του εμφιαλωτηρίου, συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά το δυστύχημα την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου με την κατηγορία του φόνου εξ αμελείας και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι με εντολή της Εισαγγελίας Ηρακλείου.

Ο Ανδρέας Στρατάκης συντετριμμένος, καθώς ο 47χρονος εργάτης ήταν και προσωπικός του φίλος, έλεγε στους συνεργάτες του ότι δεν μπορεί και ο ίδιος να πιστέψει πως συνέβη αυτή η τραγωδία! Η συνεταιριστική οργάνωση ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας του άτυχου εργάτη, στελέχη και εργαζόμενοι της βρίσκονται διαρκώς κοντά στην οικογένεια του. Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Ηρακλείου με ανακοίνωση της εξέφρασε την οδύνη της για το τραγικό συμβάν.

Ο Στέργιος Τσικνάκης που δούλευε επί 25 χρόνια στην Ένωση Ηρακλείου ήταν συνδικαλιστής, αποθηκάριος στο εμφιαλωτήριο και όχι χειριστής του κλαρκ. Από φιλότιμο πολλές φορές έκανε κι άλλες εργασίες, χθες όμως έμελλε να ήταν η τελευταία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία