BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Για αυθαιρεσίες στους ελέγχους καταγγέλλει τον ΟΠΕΚΕΠΕ Πελοποννήσου η ΕΑΣ Κεφαλονιάς

Την παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ζητά η ΕΑΣ Κεφαλονιάς, με αφορμή καταγγελίες παραγωγών «περί αδικαιολόγητης στοχοποίησης και απαράδεκτης συμπεριφοράς που δεν συνάδει καθόλου με αυτή του Δημόσιου Υπάλληλου εκ μέρους της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΟΠΕΚΕΠΕ Πελοποννήσου».

2
0

Όπως επισημαίνει η ΕΑΣ Κεφαλονιάς «προβαίνει σε μη νόμιμους επιτόπιους ελέγχους και δεν αξιολογεί σωστά τα υποβαλλόμενα με την ετήσια Αίτηση δικαιολογητικά καθώς και τις ενστάσεις που παραλαμβάνει, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να μην εισπράττουν τα ποσά Ενισχύσεων που τους αναλογούν ως δικαιούχοι Καθεστώτων Ενιαίας Ενίσχυσης, ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης».

Ως εκ τούτου «καταγγέλλει δημόσια τον κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο,  Περιφερειακό Διευθυντή Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου ότι λειτουργεί και αποφασίζει αυθαίρετα και εκδικητικά σε Φορείς, Διοικήσεις Συνεταιρισμών και απλούς Παραγωγούς οι οποίοι δεν είναι αρεστοί προς αυτόν ενώ παράλληλα τους απειλεί και τους εκβιάζει». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΑΣ Κεφαλονιάς

Ε.Α.Σ.: Προβλήματα συνεργασίας Παραγωγών με την Περιφερειακή Δ/νση ΟΠΕΚΕΠΕ Πάτρας 

Μετά από καταγγελίες ντόπιων παραγωγών ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου τους έχει αδικαιολόγητα στοχοποιήσει και με απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν συνάδει καθόλου με αυτή του Δημόσιου Υπάλληλου, προβαίνει σε μη νόμιμους επιτόπιους ελέγχους και δεν αξιολογεί σωστά τα υποβαλλόμενα με την ετήσια Αίτηση δικαιολογητικά καθώς και τις ενστάσεις που παραλαμβάνει, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να μην εισπράττουν τα ποσά Ενισχύσεων που τους αναλογούν ως δικαιούχοι Καθεστώτων Ενιαίας Ενίσχυσης, ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης καταγγέλλει δημόσια τον κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο,  Περιφερειακό Διευθυντή Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου ότι λειτουργεί και αποφασίζει αυθαίρετα και εκδικητικά σε Φορείς, Διοικήσεις Συνεταιρισμών και απλούς Παραγωγούς οι οποίοι δεν είναι αρεστοί προς αυτόν ενώ παράλληλα τους απειλεί και τους εκβιάζει.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων πρέπει επιτέλους να σταματήσει τα διαπλεκόμενα συμφέροντα των Διευθυντικών υπαλλήλων του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πριν πραγματοποιηθούν οι  προγραμματισμένοι έλεγχοι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Από  τον  Ε.Α.Σ.  Κεφαλληνίας  &  Ιθάκης

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία