BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Προετοιμασία για το μπλόκο της Νίκαιας Πέμπτη στο Βασιλί

Προετοιμασία της καθόδου των τρακτέρ στον κόμβο της Νίκαιας και ενημέρωση των αγροτών για τις τρέχουσες εξελίξεις στα αγροτικά περιλαμβάνει η σύσκεψη στο Βασιλί στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου.

Προετοιμασία για το μπλόκο της Νίκαιας Πέμπτη στο Βασιλί

7
0

Με ανακοίνωσή τους η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα της επαρχίας Φαρσάλων καλούν τους αγρότες να συμμετέχουν στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο Βασιλί.

Σκοπός της σύσκεψης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι η προετοιμασία της καθόδου των τρακτέρ στο Μπλόκο της Νίκαιας και η ενημέρωση των αγροτών για τις τρέχουσες εξελίξεις στα αγροτικά.

Αντίστοιχη σύσκεψη πραγματοποιεί το βράδυ της Πέμπτης στο Καλλιφώνι Καρδίτσας και η ΕΟΑΣΚ, ενώ και οι «γαλάζιοι» αγρότες μετά την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, δηλώνουν έτοιμοι να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις, με αποφάσεις που θα λάβουν μέσα στο σαββατοκύριακο.

Από την πλευρά τους, οι αγρότες της Κρήτης κατά την Παγκρήτια Σύσκεψη αποφάσισαν τη συσπείρωση των Αγροτικών Συλλόγων του νησιού και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, δόθηκε ραντεβού έξω από την ΔΟΥ Ηρακλείου την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 10.30 το πρωί, ξεκινώντας δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση και πλήττουν τον αγροτικό κόσμο.

Μέλη των αγροτικών συλλόγων Ηρακλείου, Καζαντζάκη, Αρχανών-Αστερουσίων και Αρκαλοχωρίου απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους αγρότες του νησιού, προκειμένου να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις τους, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα.

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί στην συνήθη-σε αυτές τις περιπτώσεις-περιοχή της «Λούμπας», έξω από την πόλη έδωσαν ραντεβού και οι αγρότες της Ζακύνθου, μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

«Όλοι στο δρόμους του αγώνα και στα μπλόκα της επιβίωσης με τα δίκαια αιτήματά μας» είναι το χαρακτηριστικό σύνθημα της προσωρινής διοικούσας επιτροπής αγροτών Ζακύνθου.

Παμβοιωτική σύσκεψη των αγροτικών συλλόγων, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τη μορφή των κινητοποιήσεών τους, έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιανουαρίου στις 6:00 το απόγευμα στο Διοικητήριο Λιβαδειάς στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου.

Η Επιτροπή Αγώνα και οι αγροτικοί σύλλογοι Αλιάρτου και Ορχομενού, απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα στους αγροτοσυνδικαλιστικούς φορείς της Βοιωτίας, προκειμένου να συζητήσουν την οργάνωση όλων των αγροτικών συλλόγων του Νομού, καθώς και την οργάνωση των κινητοποιήσεων των αγροτών «μετά από την άρνηση της κυβέρνησης ως προς την επίλυση των προβλημάτων τους».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία