BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Κάλεσμα της ΕΑΣ Τρικάλων για εγγραφή νέων μελών

Αγρότες των Τρικάλων που καλλιεργούν βαμβάκι, δημητριακά και κτηνοτρόφους καλεί η Ένωση.

Κάλεσμα της ΕΑΣ Τρικάλων για  εγγραφή νέων μελών

2
1

Ο πρόεδρος Αχιλλέας Λιούτας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Σ. Τρικάλων (μετά από την επιβαλλόμενη από το Νόμο 4384/2016 μεταβολή, Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων Τρικάλων), με ανακοίνωσή τους, καλούν τους αγρότες των Τρικάλων που καλλιεργούν βαμβάκι, δημητριακά (σιτάρι, κριθάρι, καλαμπόκι κ.α.) καθώς και τους κτηνοτρόφους που διαθέτουν αιγοπρόβια μαλλιά, να εγγραφούν ως μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν και να υποβάλουν αιτήσεις στα γραφεία του Συνεταιρισμού, στο 6ο χιλιόμετρο Τρικάλων – Λάρισας, στο συγκρότημα εκκοκκιστηρίου, στο  Μεγαλοχώρι, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Με την εγγραφή τους στα μητρώα μελών του Συνεταιρισμού οι αγρότες δεν θα στηρίξουν μόνο τη Συνεταιριστική Ιδέα η οποία υπηρετείται από την Ε.Α.Σ. Τρικάλων με συνέπεια στα 90 χρόνια της ιστορίας της αλλά και γιατί μέσω υποστηρικτικών πολιτικών που επεξεργάζεται η Ένωση και θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, θα τύχουν καλύτερες τιμές τόσο ως προς τα παραδιδόμενα προϊόντα, όσο και ως προς την προμήθεια των αναγκαίων καλλιεργητικών εφοδίων.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

18-07-2017 04:29Γιαννης

Να μας εξηγησει ο κυριος Λιουτας γιατι δεσμευει υποχρεωτικα η Ενωση μερος της αξιας της εκαστοτε παραδομενης σε κεινη παραγωγης απο τους αγροτες για υποχρεωτικη προμηθεια απο την ιδια σπορων και λιπασματων εν οψη της καθε επομενης χρονιας , και μαλιστα σε πολυ υψηλοτερες τιμες απο τον ανταγωνισμο, και θα το σκεφτω........ Επισης να μου πει γιατι χρησιμοποιειται ο ορος ''μετοχη'' αντι για ''συμμετοχη'' προς τα μελη που δεν τα πανε τοσο καλα με το χρηματιστηριο. Για να νομιζουν οτι παιζει στο ταμπλο με θετικα προσημα οταν τους λεει ''ανεβηκε η μετοχη'' και τους ζηταει 200Ε επιπλεον απο περισυ, ενω στην πραξη απλα μεγαλωσε το ποσο συμμετοχης τους λογω των μελων που βλεπουν τον ισολογισμο της εταιρειας να βουλιαζει και αποχωρουν παιρνοντας πισω τα χρηματα τους ?

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία