BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Ο γαλακτοκομικός κλάδος στο επίκεντρο Β2Β συναντήσεων

Οι βάσεις για τη διαμόρφωση συνεργασιών μεταξύ των επιχειρήσεων του γαλακτοκομικού τομέα της Θεσσαλίας και θέματα νομικής φύσης, επιχειρησιακής λειτουργίας, marketing, ποιότητας και βελτίωσης των παραγόμενων τυροκομικών προϊόντων, βρέθηκαν στο επίκεντρο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα στις 14 Απριλίου.

Έρευνα στην αγορά γάλακτος για τις υψηλές τιμές στην Κύπρο

3
0
Η εκδήλωση που διοργανώθηκε με τη συμμετοχή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Lactimed»

Το επόμενο βήμα στη διαδικασία του προγράμματος αποτελεί η διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B) μεταξύ επιχειρήσεων της αλυσίδας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων και επιχειρήσεων αγροτικής βιομηχανίας, παροχής υπηρεσιών κλπ. για την περαιτέρω διερεύνηση συνεργασιών.

Οι συναντήσεις, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2014, θα γίνουν στη Λάρισα μεταξύ επιχειρήσεων του κλάδου του γάλακτος και όχι μόνο (π.χ. τυροκομικές μονάδες, κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί, σημεία πώλησης, γυναικείοι συνεταιρισμοί, συμβουλευτικές εταιρείες κ.α.) προκειμένου να βρεθεί κοινός τόπος συνεργασίας μεταξύ τους. Οι τοπικοί παραγωγοί θα έχουν την ευκαιρία να
-Λύσουν τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζου
-Να βρουν καινούριους προμηθευτέ
-Να συζητήσουν με νέους πελάτε
-Να οργανώσουν καλύτερα την παραγωγή του
-Να βρουν τρόπους για εξαγωγή των προϊόντων του
-Να αναπτύξουν νέες επιχειρηματικές συνεργασίε
-Να αναζητήσουν υποστήριξη σε τομείς  όπου πιθανόν να υστερούν όπως νομική βοήθεια, marketing κ.α

Για την καλύτερη οργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων με τις επιχειρήσεις, όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους παρακάτω τρόπους προκειμένου να τους αποσταλεί αναλυτική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (έντυπη ή ηλεκτρονική) ή για κάθε πρόσθετη πληροφορία

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητα
Ηρώων Πολυτεχνείου 60, Τ.Κ. 41335, Λάρισ
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αλεξάνδρου Θεόδωρο
Τηλέφωνο/Φαξ: 2410-62694
Ιστοσελίδα/mail: www.entre.gr / info@entre.gr

Η συμμετοχή είναι δωρεάν
 
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία