BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Ορίζουν αξιολογητές για τα Σχέδια Βελτίωσης οι Περιφέρειες

Στη σύσταση Μητρώου Αξιολογητών προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό την έναρξη της αξιολόγησης των επενδυτικών φακέλων στα Σχέδια Βελτίωσης.

sxedia-2

Γιώργος Κοντονής

22
4

Στην απόφαση που υπογράφει ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, αναφέρεται πως η εγγραφή στο Μητρώο δεν είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή στα στάδια της αξιολόγησης, ωστόσο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αποζημίωση όσων συμμετέχουν σε αυτά, εφόσον οι εργασίες αξιολόγησης πραγματοποιηθούν εκτός ωραρίου εργασίας και εκτός χρόνου που καλύπτεται από υπερωριακή απασχόληση για τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα και έχει προβλεφθεί σε σχετική κοινή Υπουργική Απόφαση καθορισμού αμοιβής τους.


Δικαιούχοι υποβολής αίτησης

-Οι υπάλληλοι (μόνιμοι και με σχέση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ.) της ΔΑΟΠ και των ΔΑΟΚ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, των Αποκεντρωμένων και Περιφερειακών υπηρεσιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που εδρεύουν εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οι οποίοι είναι κάτοχοι Πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α.Ε.Ι./Α.Τ.Ε.Ι εσωτερικού, ή αναγνωρισμένων ισότιμων τίτλων σπουδών της αλλοδαπής, με τις εξής ειδικότητες: (ΠΕ) Γεωτεχνικοί, (TE) Γεωπονίας, Οικονομικοί, Μηχανικοί και έχουν ικανότητα χειρισμού Η/Υ (εφαρμογές wordexcel και εφαρμογές διαδικτύου κ.λπ.).

-Oι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν καταδικαστεί με αμετάκλητη δικαστική απόφαση, για το αδίκημα της κλοπής, ή υπεξαίρεσης, ή απάτης, ή εκβίασης, ή πλαστογραφίας, ή ψευδορκίας, ή δωροδοκίας, ούτε να έχουν καταδικαστεί, για αδίκημα σχετικό με την επαγγελματική διαγωγή τους, όπως για απιστία περί την υπηρεσία και για παράβαση καθήκοντος.

Σχόλια (4)
Προσθήκη σχολίου

06-12-2018 14:30dimitris

Πάνε τρεις μήνες απο τοτε που εκλεισαν τα σχέδια βελτίωσεις και ακόμη να αρχίσει η αξιολόγηση. Ο κόσμος εχει αγοράσει μηχανήματα και περιμένει.Μια λέξη τα λέει ολα. ΜΠΑΧΑΛΟ.

Απάντηση

05-12-2018 08:17μιχαλης

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.......ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ? ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.....ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Απάντηση

05-12-2018 01:19Χρηστος

Δίκιο έχει ο αγανακτισμένος τι γίνεται στην περιφέρεια Θεσσαλίας κύριε αγοραστε ; Ποτε θα ξεκινήσουν οι αξιολογήσεις στα σχέδια βελτιώσης;

Απάντηση

03-12-2018 17:29Αγανακτισμένος

Στην περιφέρεια Θεσσαλίας όπου υπάρχουν εκατοντάδες αιτήσεις τι θα γίνει?? Μονο λόγια ακούμε κύριε Περιφερειάρχη. Επιτέλους ξεκινήστε την αξιολόγηση!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία