BACK TO
TOP
Profi

Υψηλή ακρίβεια εφαρμογών σε οπωρώνες υπόσχεται η Seirrowon Labs

Η Seirrowon Labs, μια εταιρεία υλοποίησης GNSS IoT και αυτονομίας, παρουσιάζει τη σειρά SL των δεκτών GNSS υψηλής ακρίβειας, που διατίθενται για μεμονωμένη αγορά χωρίς σύμβαση. Η σειρά SL Series επικεντρώνεται αρχικά στον κλάδο της γεωργίας οπωρώνων και σταθερών καλλιεργειών.

Seirrowon-SL-Series-high-precision-GNSS-receivers-offer-plug-and-play-integration-into-any-retrofit-agriculture-equipment-as-well-as-OEM

Βασίλης Σοφός

66
0

Η Seirrowon επιλύει διάφορα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πάροχοι λύσεων στη μεταγενέστερη αγορά για την τεχνολογία εντοπισμού υψηλής ακρίβειας στη γεωργία. Πρώτον, καταργήθηκαν οι μακροχρόνιες και δαπανηρές συμβάσεις διόρθωσης PPP ορισμένου χρόνου. Αντ' αυτού, ο γεωργός θα πρέπει να πληρώνει μόνο όταν η λύση χρησιμοποιείται.

Η υπηρεσία FlatEarth της Seirrowon είναι μια μηνιαία συνδρομή δεδομένων διόρθωσης PPP που είναι διαθέσιμη για αγορά απευθείας από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο (π.χ.:κινητό ή tablet), εξαλείφοντας την ανάγκη κλήσης πολλών ατόμων ή χρήσης δυσκίνητων λύσεων Machine-to-Machine (M2M).



Δεύτερον, τα εμπόδια που συναντώνται συνήθως σε οπωρώνες και σταθερές καλλιέργειες, όπως κτίρια, κλαδιά και δέντρα που προεξέχουν, δεν μειώνουν σημαντικά την ακρίβεια της λύσης, λόγω του δέκτη GNSS υψηλής ακρίβειας και της κεραίας Seirrowon που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Επιπλέον, η σειρά SL της Seirrowon προσφέρει «plug and play» ενσωμάτωση σε οποιονδήποτε γεωργικό εξοπλισμό εκ των υστέρων, καθώς και σε εξοπλισμό OEM.

Η σειρά SL έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολη στην εγκατάσταση και τη ρύθμιση. Ο Jason O'Flanagan, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Seirrowon Labs, δήλωσε: «Με την εισαγωγή των ανθεκτικών δεκτών υψηλής ακρίβειας της σειράς SL και της οικονομικά αποδοτικής μηνιαίας συνδρομής της υπηρεσίας δεδομένων FlatEarth, έχουμε εκδημοκρατίσει μια αξιόπιστη και εύχρηστη λύση για όσους προμηθεύουν τον τομέα της αυτόνομης γεωργίας για μετασκευές και ΟΕΜ».



Η Seirrowon Labs αξιοποιεί την απόδοση της λύσης υψηλής ακρίβειας της u-blox, επιτρέποντας την παροχή ευέλικτων προγραμμάτων υπηρεσιών που προσφέρουν ακρίβεια επιπέδου εκατοστού χωρίς την ανάγκη σταθμού βάσης ή δικτύου αναφοράς. Το FlatEarth επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν μηνιαίες συνδρομές απευθείας από τη διαδικτυακή διεπαφή με τηλέφωνο, tablet ή οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη συσκευή.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η σειρά δεκτών GNSS υψηλής ακρίβειας SL έχει σχεδιαστεί για να αποτελεί ανθεκτική λύση για παλαιά προϊόντα GNSS, καθώς και για λύσεις OEM για αυτόματη καθοδήγηση και αυτονομία. Αυτοί οι πλήρως ξεκλειδωμένοι δέκτες λειτουργούν κατευθείαν, για να παρέχουν οικονομικά αποδοτικές λύσεις σε πιο σύνθετες λύσεις της αγοράς.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία