BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Τεράστιες οι καταστροφές σε βερίκοκα και δαμάσκηνα, άμεση κινητοποίηση του ΥπΑΑΤ ζητούν οι αγρότες της Σκύδρας

Σε αδιέξοδο και απόγνωση βρίσκονται οι δενδροκαλλιεργητές βερίκοκων και δαμάσκηνων από τις τεράστιες ζημιές που έχουν υποστεί τα δέντρα, από τις καιρικές συνθήκες, όπως αναφέρει επιτροπή αγροτών σε επιστολή της προς το ΥΠΑΑΤ και τον ΕΛΓΑ και ζητούν την άμεση καταγραφή των ζημιών.

apozhmeivseis-rodakino

58
1

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες σε μια καταστροφική χρονιά όπως εξελίσσετε στο σύνολο των καλλιεργειών σε Βερίκοκα και Δαμάσκηνα με αποτέλεσμα όλοι οι παραγωγοί να βρισκόμαστε σε αδιέξοδο και σε απόγνωση ΜΗ μπορώντας να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις που βρίσκονται μπροστά μας. Όλα αυτά είναι επακόλουθα των ζημιών και τις κλιματικής αλλαγής. Μιας κλιματικής αλλαγής που ήρθε και έμεινε και οι μόνοι που την βιώνουμε είμαστε εμείς οι παραγωγοί είτε από πρώιμους παγετούς, είτε από έντονες άκαιρες και όξινες βροχοπτώσεις, είτε από καύσωνες, είτε από διάφορες αίτιες που καταστρέφουν τα αγροτικά μας προϊόντα.

Για όλα αυτά υπεύθυνοι είστε εσείς και μόνο εσείς κύριοι της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠ.Α.Α.Τ. γιατί εδώ και χρόνια όλος ο αγροτικός κόσμος σας το λέει, σας το φωνάζει, το διεκδικεί και το απαιτεί επιτέλους να προσαρμόσετε ένα σύγχρονο και ευέλικτο μοντέλο στον απαρχαιωμένο κανονισμό του ΕΛΓΑ. Αλλά ακόμη και τώρα πάρα τις διαβεβαιώσεις που μας δίνατε για αλλαγή του κανονισμού που θα ίσχυε το 2024 δεν μπορέσατε να κάνετε το παραμικρό και σαν να μην έφτανε αυτό τώρα μας λέτε πάμε για το 2025.

Για τους λόγους αυτούς και για την τραγική κατάσταση που επικρατεί σας καλούμε να δώσετε έστω και τώρα λύση στην αγωνία χιλιάδων παραγωγών Βερικόκου και Δαμάσκηνου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Άμεση αναγγελία ζημίας για το σύνολο των καλλιεργειών σε Βερίκοκα και Δαμάσκηνα.

Άμεση καταγραφή των ζημιών μετά το πέρας των δηλώσεων.

Άμεση στελέχωση του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ Βέροιας. Ενός υποκαταστήματος με τον μεγαλύτερο όγκο δηλώσεων (και το μικρότερο σε προσωπικό) έτσι ώστε να μην υπάρχει αυτή η μεγάλη καθυστέρηση στην αποστολή και πληρωμή των δηλώσεων.

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

19-04-2024 06:13Henry

The advantages reviewed in this forum thread emphasize the important duty that essay creating solutions play in aiding students throughout their academic journey. As someone who has made use of these services, I can directly vouch for their significant impact on my academic success. https://www.opengpt.com/gpts/g-aOGBMZhz3-paraphrasing-tool I resonate deeply with the focus positioned on professional aid, quality control, and reliable time monitoring. Having access to seasoned authors who use tailored support has actually considerably boosted the caliber of my essays and deepened my comprehension of challenging subjects. Moreover, the assurance of creativity and adherence to academic criteria has actually instilled confidence in me, recognizing that my job is genuine and reliable. In addition, the punctual distribution of essays has allowed me to stay organized with my jobs and ease last-minute tension. In conclusion, I completely agree with the views expressed in this discussion forum thread. Essay writing solutions are important sources for students pursuing academic excellence, and I am grateful for the advantages they have supplied in aiding me reach my instructional objectives.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία