BACK TO
TOP
Branding

Οι νέες γλυκές πιπεριές, Sweet S'NAPS™, μπορούν κάλλιστα να αντικαταστήσουν τα φρέσκα σνακ

Με τη συνεχή αύξηση της ζήτησης για φρέσκα και γευστικά σνακ, η Nature Fresh Farms κατανοεί τις εξελίξεις των προτιμήσεων των καταναλωτών. Ως εκ τούτου, εισάγει στην αγορά νέες, πολύχρωμες, γλυκές πιπεριές με την επωνυμία Sweet S'NAPS™.

sweet-snaps

22
0
«Το Sweet S'NAPS είναι ένα προϊόν που διαταράσσει την αγορά, λέει ο Matt Quiring, SVP Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Nature Fresh Farms. Και πράγματι, οι πιπεριές αυτές προσφέρουν πολλά περισσότερα από απλά ένα σνακ. Με πέντε διαφορετικά χρώματα, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο και μωβ/καφέ, αυτές οι πιπεριές μοιάζουν με την ελαφριά, αναζωογονητική τραγανότητα ενός μήλου Granny-Smith. 

Λαμβάνοντας την υψηλότερη διάκριση των τριών αστέρων στο Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης 2023, αυτές οι γκουρμέ γλυκές πιπεριές με έντονα χρώματα χαρακτηρίζονται από ένα τραγανό εξωτερικό και ζουμερές εκρήξεις γεύσης. 


«Με απεριόριστες επιλογές χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της ωμής κατανάλωσης, του ψησίματος, ή του τηγανίσματος στον αέρα, το Sweet S'NAPS αναδεικνύεται ως μια πιπεριά που φέρνει ανανέωση σε μια κατηγορία στην οποία η καινοτομία λείπει εδώ και καιρό», τονίζει ο Quiring.



Το προϊόν συνοδεύεται από ζωηρή συσκευασία, σχεδιασμένη με σκοπό να κεντρίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών. 

«Σχεδιάσαμε τη μάρκα με τρόπο που να αναδεικνύει τη γλυκύτητα και την απολαυστική φύση του σνακ, μέσω οπτικών στοιχείων και μηνυμάτων», εξηγεί περαιτέρω ο Quiring. Εφαρμόζουμε στρατηγικές προώθησης προκειμένου να αυξήσουμε τις πωλήσεις σε πολλά κανάλια, και παροτρύνουμε τους συνεργάτες μας στη λιανική να κάνουν το ίδιο.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία