BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Νέοι αυτοματισμοί στα γαλακτοκομικά ΜΕΒΓΑΛ με το Tetra Pak® PlantMaster

Η Tetra Pak®, παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων, ολοκλήρωσε με επιτυχία την αντικατάσταση του συστήματος αυτοματισμού της ΜΕΒΓΑΛ με τη χρήση του Tetra Pak® PlantMaster.

Tetra_Pak_PlantMaster

33
0

Το Tetra Pak® PlantMaster αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση αυτοματισμού, ψηφιοποίησης και βελτιστοποίησης της λειτουργίας παραγωγικών εγκαταστάσεων με περισσότερες από 1.250 εφαρμογές παγκοσμίως.

Ο Αγάπιος Φωτάκης, Processing Account Manager της Tetra Pak®, δήλωσε σχετικά: «Η αντικατάσταση του παλιού συστήματος αυτοματισμού της ΜΕΒΓΑΛ με το Tetra Pak® PlantMaster ήταν ένα απαιτητικό και δύσκολο έργο. Η βασική δυσκολία εντοπιζόταν στην απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου κατά την περίοδο υλοποίησης. Χάρη στον λεπτομερή σχεδιασμό και την τεχνογνωσία της ομάδας μηχανικών μας, όλες οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν και υλοποιήσαμε το έργο με επιτυχία και εντός του χρονοδιαγράμματος. Το νέο σύστημα Αυτοματισμού προσφέρει δυνατότητα λήψης και ανάλυσης δεδομένων – real time (παραγωγής και CIP), ιχνηλασιμότητας και λοιπών λειτουργιών, προσφέροντας πλήρη έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας. Με το πέρας του έργου, διασφαλίσαμε την ομαλή μεταφορά και εκπαίδευση του προσωπικού στο νέο σύστημα.»

Mε τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος-Χατζάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ δήλωσε: «Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του έργου εξασφαλίζει τη μελλοντική λειτουργία του εργοστασίου χωρίς τις προηγούμενες προκλήσεις, χάρη στη τεχνογνωσία της Tetra Pak®. Πλέον το εργοστάσιο λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Tetra Pak® PlantMaster και οι χειριστές το αποδέχτηκαν καθώς διευκολύνει την καθημερινότητά τους.»

Στο εγγύς μέλλον η ΜΕΒΓΑΛ προσδοκά να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το Tetra Pak® PlantMaster ώστε να μειώσει τα λειτουργικά κόστη, να βελτιστοποιήσει τις παραγωγικές της διαδικασίες και να αυξήσει την κερδοφορία της.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος-Χατζάκος δηλώνει ότι τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά: «Πιστεύω ότι εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις δυνατότητες του Tetra Pak® PlantMaster θα βελτιστοποιήσουμε και αυξήσουμε την παραγωγικότητα του εργοστασίου.»

Το Tetra Pak® PlantMaster διευκολύνει τη λήψη λειτουργικών αποφάσεων στη βιομηχανία τροφίμων, προσφέροντας χαμηλότερο συνολικό κόστος και υψηλότερη αποδοτικότητα. Με ολοκληρωμένο έλεγχο και διαχείριση βασικών λειτουργιών, συλλέγει δεδομένα, ελέγχει διαδικασίες και παρέχει αξιόπιστες ενδείξεις για λήψη αποφάσεων.

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία τροφίμων, η Tetra Pak ενσωματώνει, βελτιστοποιεί και διασυνδέει ολόκληρες τις λειτουργίες του παραγωγικού εξοπλισμού, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αξιοποίησή του - τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία