BACK TO
TOP

Χρηματιστήριο

wall-street-aprilios

Μεταξύ θετικού και αρνητικού προσήμου ταλαντεύτηκε σήμερα η Wall Street, η οποία προσπάθησε να αφομοιώσει τα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται τις τελευταίες ημέρες, αλλά και να προσαρμοστεί και στις νέες εκτιμήσεις για την πορεία των επιτοκίων της Federal Reserve.

wall-street-april

Με δυσκολία εν τέλει κατάφεραν να σταθεροποιηθούν σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, με τη Wall Street ακόμη να δείχνει ότι βρίσκεται σε διαδικασία αναπροσαρμογής των θέσεων με την έναρξη του δευτέρου τριμήνου του έτους.

xrhmatisthrio-athinwn

Ένα τρίμηνο προσδοκιών φαίνεται ότι ανοίγει σήμερα για το ελληνικό χρηματιστήριο, το οποίο μετά από κρίσιμα ορόσημα που πέρασε τους προηγούμενους μήνες έχει μπροστά της τον μεγάλο στόχο της αναβάθμισης, πέραν τον κρίσιμων deals που αναμένονται από επί μέρους εισηγμένες.

financial-markets-wall-street-17149

Ισχυρή ανοδική αντίδραση καταγράφηκε σήμερα στους αμερικανικούς δείκτες, οι οποίοι κατάφεραν να αφήσουν πίσω την τριήμερη διόρθωση και να ξαναβρούν το δρόμο της αντίδρασης, όσο μάλιστα πλησιάζουν και στην εκπνοή του πρώτου τριμήνου του έτους.

fwtia-wall-street

Η επικείμενη εισαγωγή ενός συντομότερου κύκλου διακανονισμού για τους τίτλους των ΗΠΑ προκαλεί πονοκεφάλους στους διεθνείς διαχειριστές κεφαλαίων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην προοπτική να διατηρούν περισσότερα μετρητά και αυξημένο συναλλαγματικό κίνδυνο καθώς προετοιμάζονται να συμμορφωθούν.

stoxx-600-tabellone-1024x600-1

Aνοδικά κινούνται από την έναρξη της συνεδρίασης το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου οι ευρωαγορές στον απόηχο των χθεσινών ανακοινώσεων της Fed να κρατήσει σταθερά τα επιτόκια και να στείλει σήμα για τρεις μειώσεις επιτοκίων μέσα στο 2024.

wall-street-sp500

Ανοδικές τάσεις επικράτησαν την Τρίτη στη Wall Street, καθώς οι επενδυτές αντέδρασαν θετικά στα νεότερα στοιχεία για την πορεία του πληθωρισμού που κινήθηκε κοντά, αν και ελαφρά υψηλότερα, από τις προβλέψεις.

wallstreet-record-feb

Σε νέα ιστορικά υψηλά έκλεισε τον Φεβρουάριο ο Nasdaq, με τον Dow Jones να ολοκληρώνει τον τέταρτο συνεχόμενο ανοδικό μήνα, καθώς τα στοιχεία για τις καταναλωτικές δαπάνες ήταν όπως τις ανέμενε η αγορά, δίχως να υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

nikkei-record

Σε νέο ιστορικό υψηλό έκλεισε ο ιαπωνικός Nikkei 225 σήμερα, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του από τον Δεκέμβριο του 1989, καθώς τα ισχυρά αποτελέσματα του αμερικανικού κολοσσού Nvidia έδωσαν ώθηση στον τεχνολογικό κλάδο.

f03fcb45c3804628a4b44dce4ad46831

Ο Γενικός Δείκτης κινείται με μικρή άνοδο 0,08% στις 1.272 μονάδες, με τον τζίρο στα 7,8 εκατ. ευρώ και τον όγκο τα 1,9 εκατ. τεμάχια ενώ ο τραπεζικός δείκτης βρίσκεται στις 1.074 μονάδες με +0,05%, ο FTSE στις 3.096 μονάδες με +0,03% και ο FTSEM της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,27% στις 2.122 μονάδες.

EDZV3SVVHAGFCWOOLLRFMCJQJI

Το επενδυτικό κλίμα στη Wall Street εξακολουθεί να επιβαρύνεται από την προοπτική διατήρησης των επιτοκίων σε υψηλά επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα - Υποχώρησε από το όριο του 4,6% το αμερικανικό 10ετές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία