BACK TO
TOP
Αγρόκτημα

Για πρώτη φορά το ελληνικό αμύγδαλο αποκτά κρεμώδη υφή

Τα φυτικά επιδόρπια αμυγδάλου μπαίνουν για τα καλά στις διατροφικές μας συνήθειες.

32-Amygdalo

159
1

Εδώ και µερικά χρόνια, η ανάγκη των καταναλωτών να ενσωµατώσουν στις διατροφικές τους συνήθειες εναλλακτικά προϊόντα, δηµιούργησε µια τάση στις αγορές, η οποία αρχικά εκτιµήθηκε ως ανταγωνιστική των παραδοσιακών, όµως πλέον συνιστά µια παράλληλη, ολοκαίνουργια αγορά πολλών δισεκατοµµυρίων.

Περισσότερο συνειδητοποιηµένοι από ποτέ, οι καταναλωτές απευθύνονται σε µια αγορά που µέχρι το 2025 σύµφωνα µε τις πιο πρόσφατες εκτιµήσεις θα έχει ξεπεράσει τα 2,5 δισ. δολάρια, αυτή των φυτικών επιδορπίων. Είναι η ίδια τάση που θα διαµορφώσει έναν υγιή δείκτη CAGR κοντά στο 15% από τις πωλήσεις των φυτικών επιδορπίων.

Στην Ελλάδα, για πρώτη φορά η µοναδική γεύση του ελληνικού αµυγδάλου αποκτά κρεµώδη υφή, χάρη στην ΟΛΥΜΠΟΣ. Τα φυτικά επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓ∆ΑΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ σχεδιάστηκαν µε βάση τη φιλοσοφία της ΟΛΥΜΠΟΣ για την προσφορά ελληνικών προϊόντων, συνδυάζοντας την ελληνική πρώτη ύλη (100% ελληνικά αµύγδαλα) µε την υπέροχη γεύση των φρούτων. Έτσι η ΟΛΥΜΠΟΣ, φέρνει στους καταναλωτές  τα νέα φυτικά επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓ∆ΑΛΟ στα ψυγεία των σούπερ µάρκετ σε πέντε απολαυστικές γεύσεις,  Αµύγδαλο, Αµύγδαλο Βανίλια, Αµύγδαλο Φράουλα, Αµύγδαλο Μύρτιλο, Αµύγδαλο ∆αµάσκηνο-βρώµη.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ είναι η πρώτη εταιρεία που κυκλοφόρησε φυτικά ροφήµατα αποκλειστικά και µόνο από ελληνικά αµύγδαλα και τώρα παρουσιάζει και τα πρώτα φυτικά επιδόρπια από ελληνικά αµύγδαλα. Η ΟΛΥΜΠΟΣ φροντίζει να επιλέγει τα καλύτερα αµύγδαλα σε συνεργασία µε τους Έλληνες παραγωγούς και σας προσφέρει τα νέα φυτικά επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓ∆ΑΛΟ µε κρεµώδη υφή, µε υψηλή διατροφική αξία καθώς και µε την υπέροχη γεύση του ελληνικού αµυγδάλου και των φρούτων.

Το ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓ∆ΑΛΟ, η νέα πρόταση της ΟΛΥΜΠΟΣ,  είναι ένα φυτικό επιδόρπιο αµυγδάλου το οποίο παράγεται αποκλειστικά από ελληνικά αµύγδαλα µε υψηλή διατροφική αξία και υπέροχη γεύση. Τα φυτικά επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓ∆ΑΛΟ µπορεί να τα καταναλώσει κανείς σε smoothies, porridge και σε ελαφρύ βραδινό είτε ως έχει είτε συνδυασµένο µε ξηρούς καρπούς, βρώµη ή και δηµητριακά.

Πολλαπλα οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισµό

 Η νέα πρόταση της ΟΛΥΜΠΟΣ, τα φυτικά επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓ∆ΑΛΟ, συνδυάζουν την υψηλή διατροφική αξία και µε την υπέροχη γεύση του ελληνικού αµυγδάλου. Τα οφέλη για τον οργανισµό από την κατανάλωση του προϊόντος αυτού, είναι πολλαπλά αφού αποτελεί µια πηγή βιταµινών και ασβεστίου. Να σηµειωθεί πως είναι από τη φύση τους χωρίς λακτόζη ενώ δεν περιέχουν σόγια. Παράλληλα είναι ιδανικά για περιόδους νηστείας αλλά και κατάλληλα για χορτοφάγους και για όσους δεν καταναλώνουν γαλακτοκοµικά προϊόντα.

 Πηγη βιταµινών  και ασβεστίου και υψηλή περιεκτικότα εδώδιμων ινών το ρόφημα Καρπός Αμύγδαλο

Το ρόφηµα «ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓ∆ΑΛΟ» κυκλοφορεί σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις: Φυσική,  Χωρίς Ζάχαρη, µε Κακάο και το Αµύγδαλο Protein και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους, για όσους δεν καταναλώνουν γαλακτοκοµικά προϊόντα και ιδανικό για περιόδους νηστείας. 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία