BACK TO
TOP
Αγρόκτημα

Το Μέλι της γενέτειρας του Αριστοτέλη από τη Melimnos

Μεγάλη ποικιλία μελιών από τη Χαλκιδική και την Λήμνο σε ξεχωριστή συσκευασία από τη Melimnos.

μελι-δασος-melimnos-νομη-honey-forest-nomee-foods

277
1

Η μοναδική γεύση της Melimnos δεν προκύπτει τυχαία. Οι ποικιλίες της από την Χαλκιδική, γενέτειρα του Αριστοτέλη, και από την Λήμνο, νησί του Θεού Ηφαίστου, συνθέτουν έναν εξαιρετικό αποτέλεσμα εκλεκτής γεύσης, αρώματος και χρώματος.

Το μικροκλίμα το οποίο αναπτύσσεται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως είναι το νησί της Λήμνου με την αυτοφυή βλάστηση πλούσια σε θυμάρι, αγριοβότανα και αγριολούλουδα, αλλά και οι ορεινές δασικές περιοχές της Χαλκιδικής, τόπος καταγωγής του μεγάλου αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου Αριστοτέλη, ο πρώτος ο οποίος μελέτησε εις βάθος τις μέλισσες, έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή μελιού μεγάλης διατροφικής αξίας και εξαιρετικής ποιότητας. Το μυστικό για το ξεχωριστό άρωμα, την πλούσια γεύση και την ιδιαίτερη υφή του κορυφαίας ποιότητας μελιού Melimnos, έγκειται στον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής και την εκλεκτή πρώτη ύλη.

Συσκευασία

Σε ένα τόσο μοναδικό μέλι αξίζει, μια μοναδική συσκευασία.

Διατίθεται και σε πολυτελή συσκευασία  για να κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα το πιο γλυκό δώρο!

Η συσκευασία δώρου αποτελείται από χειροποίητη σκαλιστή θήκη μοναδικής σχεδίασης, κατασκευασμένη από ανώτερης ποιότητας οικολογικό ξύλο χωρίς την προσθήκη χρώματος ή βερνικιού,  διακοσμημένη με το λογότυπο της εταιρείας με χρυσό 24 καρατίων!

Οι συσκευασίες δώρου διατίθενται σε δύο μεγέθη. Το πρωτότυπο σχέδιο της πρώτης αναπαριστά μία μικρογραφία κυψέλης ενώ της δεύτερης αποτυπώνει το περιεχόμενό της, τα πλαίσια της κυψέλης.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία