BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Νέα πελλέτ ζωοτροφή για μοσχάρια πάχυνσης από τη ΒΙΟΖΩΚΑΤ

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ σε συνεργασία με την Ariston Nutrition εισήγαγε στην Ελληνική αγορά ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο τάραξε τα θολά νερά της ντόπιας βοοτροφίας, προσφέροντας μία φρέσκια και προπάντων πρακτική προσέγγιση στο χρόνιo θέμα της έλλειψης εργατικού δυναμικού και της πεπαλαιωμένης τεχνογνωσίας στην διατροφή των μηρυκαστικών.

viozwkat-neo-proion

55
0

Το Α22-TEX BEEF TMR PELLET είναι μία πλήρης ζωοτροφή, αποτελούμενη από ένα αποκλειστικό μίγμα χονδροειδών και συμπυκνωμένων ζωοτροφών σε μορφή πέλλετ για μοσχάρια πάχυνσης από τον απογαλακτισμό μέχρι και τη σφαγή. Σήμερα δοκιμάζεται εδώ και δυο μήνες σε αρκετές μονάδες αναφοράς ανά την επικράτεια χωρίς ίχνος οξείας ή χρόνιας οξέωσης.

Περιληπτικά, το Α22-TEX BEEF TMR αντικαθιστά 100% όλες τις υπάρχουσες χονδροειδείς τροφές, όπως άχυρα, ενσίρωμα, και χόρτα, καθώς και το σύνηθες μίγμα (φύραμα) συμπυκνωμένων τροφών. Έτσι, διευκολύνεται ο παραγωγός στο θέμα της παρασκευής και διανομής τροφής, για να αφιερώσει τον πολύτιμο χρόνο του σε άλλα παραγωγικά θέματα. Επίσης, δίνει σε εμάς τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε διατροφή υψηλής παραγωγικότητας, σύμφωνα με το δυναμικό των ζώων και τις επίκαιρες γνώσεις στον τομέα της διατροφής από τις ΗΠΑ, προσαρμοσμένες στην κόκκινη φυλή και την Ελληνική πραγματικότητα.

Για τη σωστή εφαρμογή του, το Α22-TEX BEEF TMR PELLET εισάγεται σε κάθε μονάδα σε συνεννόηση με τους Γεωπόνους-Ζωοτέχνες της ΒΙΟΖΩΚΑΤ και παρακολουθείται από τον Δρ. Ιωάννη Μαυρομιχάλη, Διδάκτωρ Διατροφής Αγροτικών Ζώων (Kansas State University-University of Illinois, USA). Για να το δοκιμάσετε και στη δική σας μονάδα, επικοινωνήστε τώρα με τη ΒΙΟΖΩΚΑΤ στο 23510-25222.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία