• el|18 Ιουνίου 2017 

    Η νέα τάση με τα κοκτέιλ ελαιολάδου ήρθε από το εξωτερικό για να μείνει Η νέα τάση με τα κοκτέιλ ελαιολάδου<br/>ήρθε από το εξωτερικό για να μείνει 2017-06-18T03:54:52 2017-06-18T03:54:52 Σαρώνουν τις προτιµήσεις των νέων τελευταία τα κοκτέιλ µε ελαιόλαδο. Η νέα τάση µπορεί να ξεκίνησε από χώρες του εξωτερικού, όπως γίνεται συνήθως, έχει όµως επεκταθεί τελευταία αρκετά στην χώρα µας, στην πρωτεύουσα, αλλά και στην επαρχία. el files/1/περιοδικά/κοκτειλ1.jpg Center files/1/περιοδικά/κοκτειλ1.jpg Center files/1/περιοδικά/κοκτειλ1.jpg Center
    Η νέα τάση με τα κοκτέιλ ελαιολάδου ήρθε από το εξωτερικό για να μείνει

    Σαρώνουν τις προτιµήσεις των νέων τελευταία τα κοκτέιλ µε ελαιόλαδο. Η νέα τάση µπορεί να ξεκίνησε από χώρες του εξωτερικού, όπως γίνεται συνήθως, έχει όµως επεκταθεί τελευταία αρκετά στην χώρα µας, στην πρωτεύουσα, αλλά και στην επαρχία.

  • el|14 Ιουνίου 2017 
    Μεγάλες ποσότητες βρώσιμης ελιάς Καλαμών κατέληξαν στο ελαιοτριβείο, λόγω των υπέρογκων φόρων ή έμειναν στο δέντρο αμάζευτες.

    Μια ανάσα από τα 3 ευρώ η Καλαμών βάζει υποθήκες και για του χρόνου Μια ανάσα από τα 3 ευρώ η Καλαμών<br/>βάζει υποθήκες και για του χρόνου 2017-06-15T12:27:00 2017-06-14T14:50:06 Με την εξαιρετικά υψηλή τιµή των 3 ευρώ το κιλό φλερτάρει η εναποµείνασα ποσότητα ελιάς ποικιλίας Καλαµών. Μάλιστα το απόλυτο «σκούπισµα» της αγοράς εκ µέρους των εµπόρων, πιστεύεται, ότι δηµιουργεί τις συνθήκες, ώστε η τιµή να κυµανθεί και την ερχόµενη σεζόν 2017-2018, γιατί όχι στα ίδια επίπεδα µε τα φετινά. el files/1/fytika/elies_1.jpg Μεγάλες ποσότητες βρώσιμης ελιάς Καλαμών κατέληξαν στο ελαιοτριβείο, λόγω των υπέρογκων φόρων ή έμειναν στο δέντρο αμάζευτες. Center Center files/1/fytika/elies_1.jpg Μεγάλες ποσότητες βρώσιμης ελιάς Καλαμών κατέληξαν στο ελαιοτριβείο, λόγω των υπέρογκων φόρων ή έμειναν στο δέντρο αμάζευτες. Center
    Μια ανάσα από τα 3 ευρώ η Καλαμών βάζει υποθήκες και για του χρόνου

    Με την εξαιρετικά υψηλή τιµή των 3 ευρώ το κιλό φλερτάρει η εναποµείνασα ποσότητα ελιάς ποικιλίας Καλαµών. Μάλιστα το απόλυτο «σκούπισµα» της αγοράς εκ µέρους των εµπόρων, πιστεύεται, ότι δηµιουργεί τις συνθήκες, ώστε η τιµή να κυµανθεί και την ερχόµενη σεζόν 2017-2018, γιατί όχι στα ίδια επίπεδα µε τα φετινά.

  • el|23 Ιουνίου 2017 

    Ισορροπεί ψηλά το ελαιόλαδο λόγω ζήτησης και μειωμένης σοδειάς 2017-06-12T13:25:02 2017-06-23T09:30:46 Προϋποθέσεις να διατηρηθούν στα υψηλά επίπεδα της τελευταίας εµπορικής περιόδου, µετά από τρία χρόνια σταθερής ανόδου, δείχνουν οι τιµές του ελαιολάδου. el files/1/περιοδικά/el_photos/06-09- financial times.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/06-09- financial times.jpg Center
    Ισορροπεί ψηλά το ελαιόλαδο λόγω ζήτησης και μειωμένης σοδειάς

    Προϋποθέσεις να διατηρηθούν στα υψηλά επίπεδα της τελευταίας εµπορικής περιόδου, µετά από τρία χρόνια σταθερής ανόδου, δείχνουν οι τιµές του ελαιολάδου.

  • el|23 Ιουνίου 2017 

    Στροφή κροίσων στο ελαιόλαδο 2017-06-12T13:24:49 2017-06-23T09:31:37 ∆υναµικά στην τυποποίηση του έξτρα παρθένου ελαιολάδου και της βρώσιµης ελιάς µπαίνουν σταδιακά Έλληνες κροίσοι, καθώς διαβλέπουν ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο. Ο Λάκων Ευστάθιος Βαλιώτης χτίζει ήδη υπερ-µονάδα στην Σπάρτη, µε σκοπό να κάνει εξαγωγές στις ΗΠΑ, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηµατικά. el files/1/περιοδικά/el_photos/prwto exofilo el.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/prwto exofilo el.jpg Center
    Στροφή κροίσων στο ελαιόλαδο

    ∆υναµικά στην τυποποίηση του έξτρα παρθένου ελαιολάδου και της βρώσιµης ελιάς µπαίνουν σταδιακά Έλληνες κροίσοι, καθώς διαβλέπουν ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο. Ο Λάκων Ευστάθιος Βαλιώτης χτίζει ήδη υπερ-µονάδα στην Σπάρτη, µε σκοπό να κάνει εξαγωγές στις ΗΠΑ, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηµατικά.

  • el|23 Ιουνίου 2017 

    Δεν ξέρουν πόσο κοστίζει το προϊόν τους οι Έλληνες ελαιοπαραγωγοί 2017-06-12T13:24:39 2017-06-23T09:31:22 Οι παραγωγοί της είναι το «µυστικό» της επιτυχίας της Cretan Olive Mill, σύµφωνα µε τον ιδιοκτήτη της, Μιχάλη Αλµπαντάκη, ο οποίος τονίζει ότι το µεγαλύτερο πρόβληµα στην εγχώρια αγορά ελαιόλαδου είναι ότι οι Έλληνες παραγωγοί δεν ξέρουν πόσο τελικά τους κοστίζει το προϊόν τους. el files/1/περιοδικά/el_photos/32-35-almpantakis.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/32-35-almpantakis.jpg Center
    Δεν ξέρουν πόσο κοστίζει το προϊόν τους οι Έλληνες ελαιοπαραγωγοί

    Οι παραγωγοί της είναι το «µυστικό» της επιτυχίας της Cretan Olive Mill, σύµφωνα µε τον ιδιοκτήτη της, Μιχάλη Αλµπαντάκη, ο οποίος τονίζει ότι το µεγαλύτερο πρόβληµα στην εγχώρια αγορά ελαιόλαδου είναι ότι οι Έλληνες παραγωγοί δεν ξέρουν πόσο τελικά τους κοστίζει το προϊόν τους.

  • el|23 Ιουνίου 2017 

    Δουλειές ανοίγουν σε Ασία, Μ. Ανατολή και Βαλκάνια τα δενδρύλλια ελιάς 2017-06-12T13:24:02 2017-06-23T09:31:06 Το καλό όνοµα που έχουν χτίσει το ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και οι επιτραπέζιες ελιές στις αγορές του εξωτερικού, αυξάνουν την ζήτηση για το εγχωρίως παραγόµενο και ταυτοποιηµένο φυτωριακό υλικό. el files/1/περιοδικά/el_photos/10-13.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/10-13.jpg Center
    Δουλειές ανοίγουν σε Ασία, Μ. Ανατολή και Βαλκάνια τα δενδρύλλια ελιάς

    Το καλό όνοµα που έχουν χτίσει το ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και οι επιτραπέζιες ελιές στις αγορές του εξωτερικού, αυξάνουν την ζήτηση για το εγχωρίως παραγόµενο και ταυτοποιηµένο φυτωριακό υλικό.

  • el|23 Ιουνίου 2017 

    Μόνο σκουρόχρωμες φιάλες ελαιολάδου σε λίγα έτη 2017-06-12T13:23:53 2017-06-23T09:31:50 Ολοένα και περισσότερες εταιρείες τυποποίησης έξτρα παρθένου ελαιολάδου εκτιµάται ότι θα «σκουρύνουν» το χρώµα του µπουκαλιού, µέσα στο οποίο τοποθετούν το προϊόν τους, τα επόµενα χρόνια, όχι τόσο για λόγους καλαισθησίας, αλλά περισσότερο ποιότητας. el files/1/περιοδικά/el_photos/16-17- potiria.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/16-17- potiria.jpg Center
    Μόνο σκουρόχρωμες φιάλες ελαιολάδου σε λίγα έτη

    Ολοένα και περισσότερες εταιρείες τυποποίησης έξτρα παρθένου ελαιολάδου εκτιµάται ότι θα «σκουρύνουν» το χρώµα του µπουκαλιού, µέσα στο οποίο τοποθετούν το προϊόν τους, τα επόµενα χρόνια, όχι τόσο για λόγους καλαισθησίας, αλλά περισσότερο ποιότητας.

  • el|16 Ιανουαρίου 2017 

    Υπέροχη και στην πυκνη για την κορωνέικη Συν 30% σε καρπό και ελαιόλαδο 2017-01-16T17:34:59 2017-01-16T17:34:59 Καλύτερες επιδόσεις του προσαρµοσµένου σε πυκνές φυτεύσεις ελιάς κλώνου «Κορωνέικη», έναντι της «Arbequina», αναδεικνύουν, µέχρι στιγµής στη Β. Ελλάδα, τα στοιχεία του πειραµατικού ελαιώνα του Κέντρου Ελιάς «Κρίνος», ανατρέποντας την πεποίθηση περί του αντιθέτου, που έχουν εδραιώσει τα βιβλιογραφικά δεδοµένα άλλων χωρών κι ιδιαίτερα της Ισπανίας. el files/1/περιοδικά/38-41-pikni futeush.jpg Center Center files/1/περιοδικά/38-41-pikni futeush.jpg Center
    Υπέροχη και στην πυκνη για την κορωνέικη

    Καλύτερες επιδόσεις του προσαρµοσµένου σε πυκνές φυτεύσεις ελιάς κλώνου «Κορωνέικη», έναντι της «Arbequina», αναδεικνύουν, µέχρι στιγµής στη Β. Ελλάδα, τα στοιχεία του πειραµατικού ελαιώνα του Κέντρου Ελιάς «Κρίνος», ανατρέποντας την πεποίθηση περί του αντιθέτου, που έχουν εδραιώσει τα βιβλιογραφικά δεδοµένα άλλων χωρών κι ιδιαίτερα της Ισπανίας.

  • el|16 Ιανουαρίου 2017 

    Βραβεία ελαιολάδου σε έναν απο τους πιο φηµισµένους ελαιώνες του κόσµου 20-22 Μαρτίου στη Μεσσηνία 2017-01-16T17:31:06 2017-01-16T17:31:06 «Τον καλύτερο πρεσβευτή ενός ελαιολάδου στις διεθνείς αγορές αποτελεί µια βράβευση στην ιδιαίτερη πατρίδα της ελιάς, η οποία αποκτά µε αυτό τον τρόπο ένα ιδιαίτερο ειδικό βάρος». Αυτή είναι και η κεντρική ιδέα µε βάση την οποία κινήθηκαν οι διοργανωτές του 2ου «Athena International Olive Oil Competition» (ATHIOOC) 2017 el files/1/περιοδικά/54-55-katsouli maria aiooc.jpg Center Center files/1/περιοδικά/54-55-katsouli maria aiooc.jpg Center
    Βραβεία ελαιολάδου σε έναν απο τους πιο φηµισµένους ελαιώνες του κόσµου

    «Τον καλύτερο πρεσβευτή ενός ελαιολάδου στις διεθνείς αγορές αποτελεί µια βράβευση στην ιδιαίτερη πατρίδα της ελιάς, η οποία αποκτά µε αυτό τον τρόπο ένα ιδιαίτερο ειδικό βάρος». Αυτή είναι και η κεντρική ιδέα µε βάση την οποία κινήθηκαν οι διοργανωτές του 2ου «Athena International Olive Oil Competition» (ATHIOOC) 2017

  • el|16 Ιανουαρίου 2017 

    Έως 67,5 ευρώ η ενίσχυση σε ελαιώνες Yπογραφηκε η ΚΥΑ για τα βιολογικά 2017-01-16T17:19:21 2017-01-16T17:19:21 Μέχρι τα µέσα Φεβρουαρίου αναµένεται να παραµείνουν ανοιχτές οι αιτήσεις για το πρόγραµµα Βιολογικής Γεωργίας, που προβλέπει ενισχύσεις 67,5 ευρώ για τη µετατροπή συµβατικών ελαιώνων σε βιολογικούς. Στα 50,5 ευρώ ετησίως η πριµοδότηση για όσους συντηρούν ήδη βιολογικούς ελαιώνες και θέλουν να εντάξουν τα συγκεκριµένα αγροτεµάχια στο Μέτρο ώστε να αναλάβουν ξανά δεσµεύσεις πενταετίας. el files/1/περιοδικά/kya-elaiwnes18-19.jpg Center Center files/1/περιοδικά/kya-elaiwnes18-19.jpg Center
    Έως 67,5 ευρώ η ενίσχυση σε ελαιώνες

    Μέχρι τα µέσα Φεβρουαρίου αναµένεται να παραµείνουν ανοιχτές οι αιτήσεις για το πρόγραµµα Βιολογικής Γεωργίας, που προβλέπει ενισχύσεις 67,5 ευρώ για τη µετατροπή συµβατικών ελαιώνων σε βιολογικούς. Στα 50,5 ευρώ ετησίως η πριµοδότηση για όσους συντηρούν ήδη βιολογικούς ελαιώνες και θέλουν να εντάξουν τα συγκεκριµένα αγροτεµάχια στο Μέτρο ώστε να αναλάβουν ξανά δεσµεύσεις πενταετίας.

  • el|16 Ιανουαρίου 2017 

    Πάνω δοκιμάζεις, κάτω αγοράζεις στο πρώτο Olive Oil Bar της Ελλάδας Στις ΗΠΑ η ανάπτυξη είναι ραγδαία 2017-01-16T17:14:55 2017-01-16T17:14:55 Το απαιτητικό έργο µύησης των Ελλήνων καταναλωτών µε απλό και µεθοδικό τρόπο στη γνώση, τη σωστή επιλογή, τη γεύση αλλά και την απόλαυση του ποιοτικού έξτρα παρθένου ελαιολάδου ανέλαβε να φέρει σε πέρας εδώ και λίγο καιρό το πρώτο Olive Oil Bar επί ελληνικού εδάφους. el files/1/περιοδικά/olive bar-6-8-foto.jpg Center Center files/1/περιοδικά/olive bar-6-8-foto.jpg Center
    Πάνω δοκιμάζεις, κάτω αγοράζεις στο πρώτο Olive Oil Bar της Ελλάδας

    Το απαιτητικό έργο µύησης των Ελλήνων καταναλωτών µε απλό και µεθοδικό τρόπο στη γνώση, τη σωστή επιλογή, τη γεύση αλλά και την απόλαυση του ποιοτικού έξτρα παρθένου ελαιολάδου ανέλαβε να φέρει σε πέρας εδώ και λίγο καιρό το πρώτο Olive Oil Bar επί ελληνικού εδάφους.

  • el|16 Ιανουαρίου 2017 
    Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒΙΤΕΛ, Γιώργος Οικονόμου (αριστερά) μαζί με το Βασίλη Καμβύση (δεξιά), Χημικός, Διεθνώς Διαπιστευμένος Γευσιγνώστης Ελαιολάδου, Μέλος Δ.Σ. Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου - ΦΙΛΑΙΟΣ.

    Αποκοιµίζει εκ νέου η καλή τιµή στο ελαιόλαδο 2017-01-16T16:02:40 2017-01-16T17:35:00 ∆ύο µήνες τώρα, το 90% του ελαιολάδου άριστης ποιότητας (extra παρθένο µέχρι τρεις γραµµές) φορτώνεται από τη Λακωνία, σε ικανοποιητικές τιµές για τον παραγωγό (4,20 - 4,50 ευρώ το κιλό) και µε προορισµό τους µεγάλους επώνυµους ιταλικούς οίκους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού el. el files/1/περιοδικά/28-31-oikonomu-kamvisis.jpg Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒΙΤΕΛ, Γιώργος Οικονόμου (αριστερά) μαζί με το Βασίλη Καμβύση (δεξιά), Χημικός, Διεθνώς Διαπιστευμένος Γευσιγνώστης Ελαιολάδου, Μέλος Δ.Σ. Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου - ΦΙΛΑΙΟΣ. Center Center files/1/περιοδικά/28-31-oikonomu-kamvisis.jpg Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒΙΤΕΛ, Γιώργος Οικονόμου (αριστερά) μαζί με το Βασίλη Καμβύση (δεξιά), Χημικός, Διεθνώς Διαπιστευμένος Γευσιγνώστης Ελαιολάδου, Μέλος Δ.Σ. Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου - ΦΙΛΑΙΟΣ. Center
    Αποκοιµίζει εκ νέου η καλή τιµή στο ελαιόλαδο

    ∆ύο µήνες τώρα, το 90% του ελαιολάδου άριστης ποιότητας (extra παρθένο µέχρι τρεις γραµµές) φορτώνεται από τη Λακωνία, σε ικανοποιητικές τιµές για τον παραγωγό (4,20 - 4,50 ευρώ το κιλό) και µε προορισµό τους µεγάλους επώνυµους ιταλικούς οίκους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού el.

  • el|13 Ιανουαρίου 2017 

    Κάνουν φούσκες οι υπεραξίες στο ελαιόλαδο Καλοπληρώνεται ο αφρός, κάνουν<br/>φούσκες οι υπεραξίες στο ελαιόλαδο 2017-01-13T19:14:20 2017-01-13T19:14:20 Τη νέα τάση που διαμορφώνει στην χώρα μας η έλευση των Olive Oil Bars παρουσιάζει στη νέα του έκδοση το περιοδικό El, που κυκλοφορεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, μαζί με την εφημερίδα Agrenda. el files/1/exwfulla/el-genaris17-small.jpg Center files/1/exwfulla/el-geniaris-big1.jpg Center files/1/exwfulla/el-genaris17-small.jpg Center
    Κάνουν φούσκες οι υπεραξίες στο ελαιόλαδο

    Τη νέα τάση που διαμορφώνει στην χώρα μας η έλευση των Olive Oil Bars παρουσιάζει στη νέα του έκδοση το περιοδικό El, που κυκλοφορεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, μαζί με την εφημερίδα Agrenda.

  • el|17 Οκτωβρίου 2016 

    Ανεβαίνουν οι αξίες στα εύφορα λιοστάσια Ρεύμα Επισροφής τροφοδοτεί η ελαιοκαλλιέργεια που ξαναβρίσκει φίλους λόγω τιμής και εξαγωγών 2016-10-17T18:36:38 2016-10-17T18:36:38 Κινητικότητα στο χρηµατιστήριο αξιών της αγροτικής γης και ειδικά σε περιοχές που προσφέρονται για ελαιοκαλλιέργεια, καθώς οι καλές χρονιές που καταγράφει το ελαιόλαδο, προσθέτουν στο παιχνίδι παλιούς και νέους ενδιαφερόµενους παραγωγούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού el. el files/1/περιοδικά/6-liostasi.jpg Center Center files/1/περιοδικά/6-liostasi.jpg Center
    Ανεβαίνουν οι αξίες στα εύφορα λιοστάσια

    Κινητικότητα στο χρηµατιστήριο αξιών της αγροτικής γης και ειδικά σε περιοχές που προσφέρονται για ελαιοκαλλιέργεια, καθώς οι καλές χρονιές που καταγράφει το ελαιόλαδο, προσθέτουν στο παιχνίδι παλιούς και νέους ενδιαφερόµενους παραγωγούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού el.

  • el|01 Αυγούστου 2016 

    Χωριό και ελαιόλαδο δένουν τη Μινέρβα εδώ και 112 χρόνια με τους παραγωγούς Συνεργασία σε όλη την αλυσίδα παραγωγής 2016-08-01T15:55:35 2016-08-01T15:55:35 Ιστορία και συνέπεια, χωριό και παράδοση, ποιότητα και συνεργασία είναι κάποιες από τις λέξεις κλειδιά που πιστοποιούν τη σχέση της Μινέρβα, µιας εταιρείας µε 112 χρόνια ιστορία στο ελαιόλαδο, µε τους ελαιοπαραγωγούς. el files/1/prosopa/kyriakopoulos-profil.jpg Center files/1/prosopa/kyriakopoulos-profil.jpg Center files/1/prosopa/kyriakopoulos-profil.jpg Center
    Χωριό και ελαιόλαδο δένουν τη Μινέρβα εδώ και 112 χρόνια με τους παραγωγούς

    Ιστορία και συνέπεια, χωριό και παράδοση, ποιότητα και συνεργασία είναι κάποιες από τις λέξεις κλειδιά που πιστοποιούν τη σχέση της Μινέρβα, µιας εταιρείας µε 112 χρόνια ιστορία στο ελαιόλαδο, µε τους ελαιοπαραγωγούς.

  • el|30 Ιουνίου 2016 

    Έναν αιώνα η Σιούρας Α.Ε. στηρίζει την ντόπια παραγωγή ελιάς 2016-06-30T13:37:59 2016-06-30T13:37:59 Ο βασιλιάς της επιτραπέζιας ελιάς από την Αγριά του Βόλου, µε τζίρο 22 εκατ. ευρώ, κλείνει 90 χρόνια δυναµικής παρουσίας στέλνοντας προϊόν σε κάθε γωνιά του πλανήτη el files/1/περιοδικά/el_photos/elies_siouras.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/elies_siouras.jpg Center
    Έναν αιώνα η Σιούρας Α.Ε. στηρίζει την ντόπια παραγωγή ελιάς

    Ο βασιλιάς της επιτραπέζιας ελιάς από την Αγριά του Βόλου, µε τζίρο 22 εκατ. ευρώ, κλείνει 90 χρόνια δυναµικής παρουσίας στέλνοντας προϊόν σε κάθε γωνιά του πλανήτη

  • el|28 Ιουνίου 2016 

    Το E-LA-WON δεν είναι µόνο παρθένο ελαιόλαδο είναι και φάρµακο 2016-06-28T10:32:37 2016-06-28T10:32:37 Από τις χώρες του µαύρου χρυσού, το Ντουµπάι και το Άµπου Ντάµπι, το καινοτόµο χρυσό ελληνικό ελαιόλαδο, E-LA-WON GOLD, της OLIVELAWON, το οποίο απευθύνεται σε ένα παγκόσµιο κοινό υψηλών καταναλωτικών απαιτήσεων, τώρα βάζει πλώρη για Ρωσία el files/1/περιοδικά/el_photos/e-la-won_elliniko elaiolado.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/e-la-won_elliniko elaiolado.jpg Center
    Το E-LA-WON δεν είναι µόνο παρθένο ελαιόλαδο είναι και φάρµακο

    Από τις χώρες του µαύρου χρυσού, το Ντουµπάι και το Άµπου Ντάµπι, το καινοτόµο χρυσό ελληνικό ελαιόλαδο, E-LA-WON GOLD, της OLIVELAWON, το οποίο απευθύνεται σε ένα παγκόσµιο κοινό υψηλών καταναλωτικών απαιτήσεων, τώρα βάζει πλώρη για Ρωσία

  • el|27 Ιουνίου 2016 

    Ξέχωρη αγορά προσεγγίζει η αγριελιά που φεύγει με 10 ευρώ Συνεταιρισμός Μεσκλών Χανίων 2016-06-27T09:50:55 2016-06-27T09:50:55 Με τιµή τριπλάσια από αυτή που καρπώνεται ο παραγωγός για το συµβατικό έξτρα παρθένο µπήκε στο µπουκάλι το ελαιόλαδο αγριελιάς, έπειτα από πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισµού Μεσκλών Χανίων, δηµιουργώντας µια ακόµα, πολλά υποσχόµενη, τάση, για το δυναµικό αυτό προϊόν της ελληνικής γης el files/1/περιοδικά/el_photos/agrielia_synet. mesklon xania.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/agrielia_synet. mesklon xania.jpg Center
    Ξέχωρη αγορά προσεγγίζει η αγριελιά που φεύγει με 10 ευρώ

    Με τιµή τριπλάσια από αυτή που καρπώνεται ο παραγωγός για το συµβατικό έξτρα παρθένο µπήκε στο µπουκάλι το ελαιόλαδο αγριελιάς, έπειτα από πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισµού Μεσκλών Χανίων, δηµιουργώντας µια ακόµα, πολλά υποσχόµενη, τάση, για το δυναµικό αυτό προϊόν της ελληνικής γης {1}

  • el|14 Ιουνίου 2016 

    Σε ATM’S µπαίνει το επώνυμο ελαιόλαδο ∆εν υπάρχει θεσμική απαγόρευση για το πιστοποιημενο προϊόν 2016-06-14T17:01:36 2016-06-14T17:01:36 Πολύτιµη λύση για όσους παραγωγούς, οµάδες, συνεταιρισµούς και ιδιωτικές εταιρείες του χώρου αδυνατούν να προωθήσουν στην αγορά επώνυµο προϊόν µπορεί να αποτελέσουν οι αυτόµατες πωλήσεις el files/1/περιοδικά/el_photos/atm elaioladou.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/atm elaioladou.jpg Center
    Σε ATM’S µπαίνει το επώνυμο ελαιόλαδο

    Πολύτιµη λύση για όσους παραγωγούς, οµάδες, συνεταιρισµούς και ιδιωτικές εταιρείες του χώρου αδυνατούν να προωθήσουν στην αγορά επώνυµο προϊόν µπορεί να αποτελέσουν οι αυτόµατες πωλήσεις

  • el|31 Μαΐου 2016 
    Γιώργος Ντούτσιας, Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς

    Πρώτα θα πιστέψει η Ελλάδα στην ελιά της και μετά θα πείσει όλο τον κόσμο Κρίσιμο το μέγεθος παραγωγής 2016-05-31T16:42:30 2016-05-31T16:42:30 Η αναβάθµιση της εικόνας της επιτραπέζιας ελιάς στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό αποτελεί σύµφωνα µε τον πρόεδρό της Γιώργο Ντούτσια, τον βασικό στόχο της αντίστοιχης ∆ιεπαγγελµατικής, που κλείνει µόλις ένα έτος από την αναγνώρισή της, µια εποχή που χρονικά συµπίπτει µε τη διαχείριση του φλέγοντος για τον κλάδο θέµα του ΠΟΠ «Ελιά Καλαµάτας». el files/1/περιοδικά/el_photos/ntoutsias-giorgos-neo.jpg Γιώργος Ντούτσιας, Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς Center files/1/περιοδικά/el_photos/ntoutsias-giorgos-neo.jpg Γιώργος Ντούτσιας, Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς Center files/1/περιοδικά/el_photos/ntoutsias-giorgos-neo.jpg Γιώργος Ντούτσιας, Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς Center
    Πρώτα θα πιστέψει η Ελλάδα στην ελιά της και μετά θα πείσει όλο τον κόσμο

    Η αναβάθµιση της εικόνας της επιτραπέζιας ελιάς στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό αποτελεί σύµφωνα µε τον πρόεδρό της Γιώργο Ντούτσια, τον βασικό στόχο της αντίστοιχης ∆ιεπαγγελµατικής, που κλείνει µόλις ένα έτος από την αναγνώρισή της, µια εποχή που χρονικά συµπίπτει µε τη διαχείριση του φλέγοντος για τον κλάδο θέµα του ΠΟΠ «Ελιά Καλαµάτας».