• el|18 Σεπτεμβρίου 2017 

    Άνευ πυρήνα η νέα τάση στο ελαιόλαδο 2017-09-18T15:57:55 2017-09-18T15:57:55 Ξεκίνησαν απ’ την Αρχαία Ρώµη, ενώ προσφάτως άρχισαν να χτίζουν καριέρα στην παραγωγή ελαιολάδου. Οι απύρηνες ελιές, «denocciolati» κατά το ιταλικότερον, θεωρούνται πολύτιµη πρώτη ύλη στην Ιταλία. Το ερώτηµα είναι αν µπορεί το ελαιόλαδο «denocciolati» να κατακτήσει το ευρύ κοινό ή αν είναι γραφτό να παραµείνει ένα προϊόν για λίγους; el files/1/περιοδικά/el_photos/42-43.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/42-43.jpg Center
    Άνευ πυρήνα η νέα τάση στο ελαιόλαδο

    Ξεκίνησαν απ’ την Αρχαία Ρώµη, ενώ προσφάτως άρχισαν να χτίζουν καριέρα στην παραγωγή ελαιολάδου. Οι απύρηνες ελιές, «denocciolati» κατά το ιταλικότερον, θεωρούνται πολύτιµη πρώτη ύλη στην Ιταλία. Το ερώτηµα είναι αν µπορεί το ελαιόλαδο «denocciolati» να κατακτήσει το ευρύ κοινό ή αν είναι γραφτό να παραµείνει ένα προϊόν για λίγους;

  • el|18 Σεπτεμβρίου 2017 

    Μαζικές εκριζώσεις ελαιόδεντρων στην Τουρκία 2017-09-18T15:57:46 2017-09-18T15:57:46 Τεκτονικές αλλαγές στον ελαιοκομικό χάρτη της λεκάνης της Μεσογείου, κυρίως όσον αφορά στον τελικό όγκο παραγωγής κομίζει η απόφαση της Τουρκίας, από τη μια να σταματήσει την επέκταση της ελαιοκαλλιέργειας, που άρχισε την προηγούμενη δεκαετία, μέσω στοχευμένων προγραμμάτων φυτεύσεων κι από την άλλη να προχωρήσει σε μαζικές εκριζώσεις ελαιόδεντρων. el files/1/περιοδικά/el_photos/2.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/2.jpg Center
    Μαζικές εκριζώσεις ελαιόδεντρων στην Τουρκία

    Τεκτονικές αλλαγές στον ελαιοκομικό χάρτη της λεκάνης της Μεσογείου, κυρίως όσον αφορά στον τελικό όγκο παραγωγής κομίζει η απόφαση της Τουρκίας, από τη μια να σταματήσει την επέκταση της ελαιοκαλλιέργειας, που άρχισε την προηγούμενη δεκαετία, μέσω στοχευμένων προγραμμάτων φυτεύσεων κι από την άλλη να προχωρήσει σε μαζικές εκριζώσεις ελαιόδεντρων.

  • el|18 Σεπτεμβρίου 2017 

    Θετικοί οιωνοί στην αγορά βρώσιμης ελιάς 2017-09-18T15:57:36 2017-09-18T15:57:36 Κρούσεις από μεγαλέμπορους γειτονικών και όχι μόνον τρίτων χωρών δέχονται τις τελευταίες ημέρες παραγωγοί και μεσίτες επιτραπέζιας ελιάς (Χαλκιδικής, τοπικές ποικιλίες, αλλά και Καλαμών που έπεται), για πρώτη φορά στα χρονικά. el files/1/περιοδικά/el_photos/brosimi elia.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/brosimi elia.jpg Center
    Θετικοί οιωνοί στην αγορά βρώσιμης ελιάς

    Κρούσεις από μεγαλέμπορους γειτονικών και όχι μόνον τρίτων χωρών δέχονται τις τελευταίες ημέρες παραγωγοί και μεσίτες επιτραπέζιας ελιάς (Χαλκιδικής, τοπικές ποικιλίες, αλλά και Καλαμών που έπεται), για πρώτη φορά στα χρονικά.

  • el|18 Σεπτεμβρίου 2017 

    Ο 17χρονος δημιουργός του «The Olive Oil of Messinia» 2017-09-18T15:57:26 2017-09-18T15:57:26 Ο κινηματογραφιστής Βασίλης Μαρλαντής από την Καλαµάτα είναι ένας νέος που αγαπά την τέχνη του video, ονειρεύεται να δουλέψει στην Αµερική και βλέπει ξανά και ξανά τις ταινίες του Νόλαν αναλύοντας τα πλάνα του. Μέσα στο 2017 αυτός ο «µοντέρνος» νέος αναµένεται να ολοκληρώσει το πρώτο µεγάλο ντοκιµαντέρ του µε τίτλο «The Olive Oil of Messinia» καταφέρνοντας έτσι να κατακτήσει τη θέση του καλύτερου πρεσβευτή ενός τόσο παραδοσιακού προϊόντος, όπως το υγρό χρυσάφι της Μεσσηνίας, το ελαιόλαδο. el files/1/περιοδικά/el_photos/60-63.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/60-63.jpg Center
    Ο 17χρονος δημιουργός του «The Olive Oil of Messinia»

    Ο κινηματογραφιστής Βασίλης Μαρλαντής από την Καλαµάτα είναι ένας νέος που αγαπά την τέχνη του video, ονειρεύεται να δουλέψει στην Αµερική και βλέπει ξανά και ξανά τις ταινίες του Νόλαν αναλύοντας τα πλάνα του. Μέσα στο 2017 αυτός ο «µοντέρνος» νέος αναµένεται να ολοκληρώσει το πρώτο µεγάλο ντοκιµαντέρ του µε τίτλο «The Olive Oil of Messinia» καταφέρνοντας έτσι να κατακτήσει τη θέση του καλύτερου πρεσβευτή ενός τόσο παραδοσιακού προϊόντος, όπως... {1}

  • el|18 Σεπτεμβρίου 2017 

    Πέντε οινοποιοί επενδύουν και στο λάδι 2017-09-18T15:57:15 2017-09-18T15:57:15 Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο έχει πολλά κοινά µε το εξαιρετικό κρασί. Και τα δύο είναι περίπλοκα, συνδυάζονται µε τα φαγητά δηµιουργώντας µοναδικούς γευστικούς συνδυασµούς και παράγονται εδώ και αιώνες. Επιπλέον, πολλές φορές µοιράζονται και κάτι ακόµα: την ίδια έδρα παραγωγής. Αυτό συµβαίνει κυρίως σε Ιταλία, Πορτογαλία και Κορσική. el files/1/περιοδικά/el_photos/52-53b.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/52-53b.jpg Center
    Πέντε οινοποιοί επενδύουν και στο λάδι

    Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο έχει πολλά κοινά µε το εξαιρετικό κρασί. Και τα δύο είναι περίπλοκα, συνδυάζονται µε τα φαγητά δηµιουργώντας µοναδικούς γευστικούς συνδυασµούς και παράγονται εδώ και αιώνες. Επιπλέον, πολλές φορές µοιράζονται και κάτι ακόµα: την ίδια έδρα παραγωγής. Αυτό συµβαίνει κυρίως σε Ιταλία, Πορτογαλία και Κορσική.

  • el|15 Σεπτεμβρίου 2017 

    Με άδειες δεξαμενές η νέα ελαιοπερίοδος Στο el που κυκλοφορεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου μαζί με την Agrenda Με άδειες τις δεξαμενές πλησιάζει<br/>η νέα ελαιοκομική περίδος 2017-18 2017-09-15T16:11:47 2017-09-15T16:11:47 Τις τεκτονικές αλλαγές που κομίζει στον ελαιοκομικό χάρτη της λεκάνης της Μεσογείου η απόφαση των Τούρκων να προχωρήσουν σε μαζικές εκριζώσεις ελαιόδεντρων, αλλά και η πρόθεση της Αιγύπτου να εισέλθει δυναμικά και οργανωμένα στην παραγωγή ελαιολάδου καταγράφει στη νέα του έκδοση το περιοδικό «Ελαίας Καρπός» - el που κυκλοφορεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, μαζί με την εφημερίδα Agrenda. el files/1/exwfulla/el-sept17-small.jpg Center files/1/exwfulla/el-sept17-big.jpg Center files/1/exwfulla/el-sept17-small.jpg Center
    Με άδειες δεξαμενές η νέα ελαιοπερίοδος

    Τις τεκτονικές αλλαγές που κομίζει στον ελαιοκομικό χάρτη της λεκάνης της Μεσογείου η απόφαση των Τούρκων να προχωρήσουν σε μαζικές εκριζώσεις ελαιόδεντρων, αλλά και η πρόθεση της Αιγύπτου να εισέλθει δυναμικά και οργανωμένα στην παραγωγή ελαιολάδου καταγράφει στη νέα του έκδοση το περιοδικό «Ελαίας Καρπός» - el που κυκλοφορεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, μαζί με την εφημερίδα Agrenda.

  • el|18 Ιουνίου 2017 

    Η νέα τάση με τα κοκτέιλ ελαιολάδου ήρθε από το εξωτερικό για να μείνει Η νέα τάση με τα κοκτέιλ ελαιολάδου<br/>ήρθε από το εξωτερικό για να μείνει 2017-06-18T03:54:52 2017-06-18T03:54:52 Σαρώνουν τις προτιµήσεις των νέων τελευταία τα κοκτέιλ µε ελαιόλαδο. Η νέα τάση µπορεί να ξεκίνησε από χώρες του εξωτερικού, όπως γίνεται συνήθως, έχει όµως επεκταθεί τελευταία αρκετά στην χώρα µας, στην πρωτεύουσα, αλλά και στην επαρχία. el files/1/περιοδικά/κοκτειλ1.jpg Center files/1/περιοδικά/κοκτειλ1.jpg Center files/1/περιοδικά/κοκτειλ1.jpg Center
    Η νέα τάση με τα κοκτέιλ ελαιολάδου ήρθε από το εξωτερικό για να μείνει

    Σαρώνουν τις προτιµήσεις των νέων τελευταία τα κοκτέιλ µε ελαιόλαδο. Η νέα τάση µπορεί να ξεκίνησε από χώρες του εξωτερικού, όπως γίνεται συνήθως, έχει όµως επεκταθεί τελευταία αρκετά στην χώρα µας, στην πρωτεύουσα, αλλά και στην επαρχία.

  • el|14 Ιουνίου 2017 
    Μεγάλες ποσότητες βρώσιμης ελιάς Καλαμών κατέληξαν στο ελαιοτριβείο, λόγω των υπέρογκων φόρων ή έμειναν στο δέντρο αμάζευτες.

    Μια ανάσα από τα 3 ευρώ η Καλαμών βάζει υποθήκες και για του χρόνου Μια ανάσα από τα 3 ευρώ η Καλαμών<br/>βάζει υποθήκες και για του χρόνου 2017-06-15T12:27:00 2017-06-14T14:50:06 Με την εξαιρετικά υψηλή τιµή των 3 ευρώ το κιλό φλερτάρει η εναποµείνασα ποσότητα ελιάς ποικιλίας Καλαµών. Μάλιστα το απόλυτο «σκούπισµα» της αγοράς εκ µέρους των εµπόρων, πιστεύεται, ότι δηµιουργεί τις συνθήκες, ώστε η τιµή να κυµανθεί και την ερχόµενη σεζόν 2017-2018, γιατί όχι στα ίδια επίπεδα µε τα φετινά. el files/1/fytika/elies_1.jpg Μεγάλες ποσότητες βρώσιμης ελιάς Καλαμών κατέληξαν στο ελαιοτριβείο, λόγω των υπέρογκων φόρων ή έμειναν στο δέντρο αμάζευτες. Center Center files/1/fytika/elies_1.jpg Μεγάλες ποσότητες βρώσιμης ελιάς Καλαμών κατέληξαν στο ελαιοτριβείο, λόγω των υπέρογκων φόρων ή έμειναν στο δέντρο αμάζευτες. Center
    Μια ανάσα από τα 3 ευρώ η Καλαμών βάζει υποθήκες και για του χρόνου

    Με την εξαιρετικά υψηλή τιµή των 3 ευρώ το κιλό φλερτάρει η εναποµείνασα ποσότητα ελιάς ποικιλίας Καλαµών. Μάλιστα το απόλυτο «σκούπισµα» της αγοράς εκ µέρους των εµπόρων, πιστεύεται, ότι δηµιουργεί τις συνθήκες, ώστε η τιµή να κυµανθεί και την ερχόµενη σεζόν 2017-2018, γιατί όχι στα ίδια επίπεδα µε τα φετινά.

  • el|23 Ιουνίου 2017 

    Ισορροπεί ψηλά το ελαιόλαδο λόγω ζήτησης και μειωμένης σοδειάς 2017-06-12T13:25:02 2017-06-23T09:30:46 Προϋποθέσεις να διατηρηθούν στα υψηλά επίπεδα της τελευταίας εµπορικής περιόδου, µετά από τρία χρόνια σταθερής ανόδου, δείχνουν οι τιµές του ελαιολάδου. el files/1/περιοδικά/el_photos/06-09- financial times.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/06-09- financial times.jpg Center
    Ισορροπεί ψηλά το ελαιόλαδο λόγω ζήτησης και μειωμένης σοδειάς

    Προϋποθέσεις να διατηρηθούν στα υψηλά επίπεδα της τελευταίας εµπορικής περιόδου, µετά από τρία χρόνια σταθερής ανόδου, δείχνουν οι τιµές του ελαιολάδου.

  • el|23 Ιουνίου 2017 

    Στροφή κροίσων στο ελαιόλαδο 2017-06-12T13:24:49 2017-06-23T09:31:37 ∆υναµικά στην τυποποίηση του έξτρα παρθένου ελαιολάδου και της βρώσιµης ελιάς µπαίνουν σταδιακά Έλληνες κροίσοι, καθώς διαβλέπουν ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο. Ο Λάκων Ευστάθιος Βαλιώτης χτίζει ήδη υπερ-µονάδα στην Σπάρτη, µε σκοπό να κάνει εξαγωγές στις ΗΠΑ, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηµατικά. el files/1/περιοδικά/el_photos/prwto exofilo el.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/prwto exofilo el.jpg Center
    Στροφή κροίσων στο ελαιόλαδο

    ∆υναµικά στην τυποποίηση του έξτρα παρθένου ελαιολάδου και της βρώσιµης ελιάς µπαίνουν σταδιακά Έλληνες κροίσοι, καθώς διαβλέπουν ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο. Ο Λάκων Ευστάθιος Βαλιώτης χτίζει ήδη υπερ-µονάδα στην Σπάρτη, µε σκοπό να κάνει εξαγωγές στις ΗΠΑ, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηµατικά.

  • el|23 Ιουνίου 2017 

    Δεν ξέρουν πόσο κοστίζει το προϊόν τους οι Έλληνες ελαιοπαραγωγοί 2017-06-12T13:24:39 2017-06-23T09:31:22 Οι παραγωγοί της είναι το «µυστικό» της επιτυχίας της Cretan Olive Mill, σύµφωνα µε τον ιδιοκτήτη της, Μιχάλη Αλµπαντάκη, ο οποίος τονίζει ότι το µεγαλύτερο πρόβληµα στην εγχώρια αγορά ελαιόλαδου είναι ότι οι Έλληνες παραγωγοί δεν ξέρουν πόσο τελικά τους κοστίζει το προϊόν τους. el files/1/περιοδικά/el_photos/32-35-almpantakis.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/32-35-almpantakis.jpg Center
    Δεν ξέρουν πόσο κοστίζει το προϊόν τους οι Έλληνες ελαιοπαραγωγοί

    Οι παραγωγοί της είναι το «µυστικό» της επιτυχίας της Cretan Olive Mill, σύµφωνα µε τον ιδιοκτήτη της, Μιχάλη Αλµπαντάκη, ο οποίος τονίζει ότι το µεγαλύτερο πρόβληµα στην εγχώρια αγορά ελαιόλαδου είναι ότι οι Έλληνες παραγωγοί δεν ξέρουν πόσο τελικά τους κοστίζει το προϊόν τους.

  • el|23 Ιουνίου 2017 

    Δουλειές ανοίγουν σε Ασία, Μ. Ανατολή και Βαλκάνια τα δενδρύλλια ελιάς 2017-06-12T13:24:02 2017-06-23T09:31:06 Το καλό όνοµα που έχουν χτίσει το ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και οι επιτραπέζιες ελιές στις αγορές του εξωτερικού, αυξάνουν την ζήτηση για το εγχωρίως παραγόµενο και ταυτοποιηµένο φυτωριακό υλικό. el files/1/περιοδικά/el_photos/10-13.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/10-13.jpg Center
    Δουλειές ανοίγουν σε Ασία, Μ. Ανατολή και Βαλκάνια τα δενδρύλλια ελιάς

    Το καλό όνοµα που έχουν χτίσει το ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και οι επιτραπέζιες ελιές στις αγορές του εξωτερικού, αυξάνουν την ζήτηση για το εγχωρίως παραγόµενο και ταυτοποιηµένο φυτωριακό υλικό.

  • el|23 Ιουνίου 2017 

    Μόνο σκουρόχρωμες φιάλες ελαιολάδου σε λίγα έτη 2017-06-12T13:23:53 2017-06-23T09:31:50 Ολοένα και περισσότερες εταιρείες τυποποίησης έξτρα παρθένου ελαιολάδου εκτιµάται ότι θα «σκουρύνουν» το χρώµα του µπουκαλιού, µέσα στο οποίο τοποθετούν το προϊόν τους, τα επόµενα χρόνια, όχι τόσο για λόγους καλαισθησίας, αλλά περισσότερο ποιότητας. el files/1/περιοδικά/el_photos/16-17- potiria.jpg Center Center files/1/περιοδικά/el_photos/16-17- potiria.jpg Center
    Μόνο σκουρόχρωμες φιάλες ελαιολάδου σε λίγα έτη

    Ολοένα και περισσότερες εταιρείες τυποποίησης έξτρα παρθένου ελαιολάδου εκτιµάται ότι θα «σκουρύνουν» το χρώµα του µπουκαλιού, µέσα στο οποίο τοποθετούν το προϊόν τους, τα επόµενα χρόνια, όχι τόσο για λόγους καλαισθησίας, αλλά περισσότερο ποιότητας.

  • el|16 Ιανουαρίου 2017 

    Υπέροχη και στην πυκνη για την κορωνέικη Συν 30% σε καρπό και ελαιόλαδο 2017-01-16T17:34:59 2017-01-16T17:34:59 Καλύτερες επιδόσεις του προσαρµοσµένου σε πυκνές φυτεύσεις ελιάς κλώνου «Κορωνέικη», έναντι της «Arbequina», αναδεικνύουν, µέχρι στιγµής στη Β. Ελλάδα, τα στοιχεία του πειραµατικού ελαιώνα του Κέντρου Ελιάς «Κρίνος», ανατρέποντας την πεποίθηση περί του αντιθέτου, που έχουν εδραιώσει τα βιβλιογραφικά δεδοµένα άλλων χωρών κι ιδιαίτερα της Ισπανίας. el files/1/περιοδικά/38-41-pikni futeush.jpg Center Center files/1/περιοδικά/38-41-pikni futeush.jpg Center
    Υπέροχη και στην πυκνη για την κορωνέικη

    Καλύτερες επιδόσεις του προσαρµοσµένου σε πυκνές φυτεύσεις ελιάς κλώνου «Κορωνέικη», έναντι της «Arbequina», αναδεικνύουν, µέχρι στιγµής στη Β. Ελλάδα, τα στοιχεία του πειραµατικού ελαιώνα του Κέντρου Ελιάς «Κρίνος», ανατρέποντας την πεποίθηση περί του αντιθέτου, που έχουν εδραιώσει τα βιβλιογραφικά δεδοµένα άλλων χωρών κι ιδιαίτερα της Ισπανίας.

  • el|16 Ιανουαρίου 2017 

    Βραβεία ελαιολάδου σε έναν απο τους πιο φηµισµένους ελαιώνες του κόσµου 20-22 Μαρτίου στη Μεσσηνία 2017-01-16T17:31:06 2017-01-16T17:31:06 «Τον καλύτερο πρεσβευτή ενός ελαιολάδου στις διεθνείς αγορές αποτελεί µια βράβευση στην ιδιαίτερη πατρίδα της ελιάς, η οποία αποκτά µε αυτό τον τρόπο ένα ιδιαίτερο ειδικό βάρος». Αυτή είναι και η κεντρική ιδέα µε βάση την οποία κινήθηκαν οι διοργανωτές του 2ου «Athena International Olive Oil Competition» (ATHIOOC) 2017 el files/1/περιοδικά/54-55-katsouli maria aiooc.jpg Center Center files/1/περιοδικά/54-55-katsouli maria aiooc.jpg Center
    Βραβεία ελαιολάδου σε έναν απο τους πιο φηµισµένους ελαιώνες του κόσµου

    «Τον καλύτερο πρεσβευτή ενός ελαιολάδου στις διεθνείς αγορές αποτελεί µια βράβευση στην ιδιαίτερη πατρίδα της ελιάς, η οποία αποκτά µε αυτό τον τρόπο ένα ιδιαίτερο ειδικό βάρος». Αυτή είναι και η κεντρική ιδέα µε βάση την οποία κινήθηκαν οι διοργανωτές του 2ου «Athena International Olive Oil Competition» (ATHIOOC) 2017

  • el|16 Ιανουαρίου 2017 

    Έως 67,5 ευρώ η ενίσχυση σε ελαιώνες Yπογραφηκε η ΚΥΑ για τα βιολογικά 2017-01-16T17:19:21 2017-01-16T17:19:21 Μέχρι τα µέσα Φεβρουαρίου αναµένεται να παραµείνουν ανοιχτές οι αιτήσεις για το πρόγραµµα Βιολογικής Γεωργίας, που προβλέπει ενισχύσεις 67,5 ευρώ για τη µετατροπή συµβατικών ελαιώνων σε βιολογικούς. Στα 50,5 ευρώ ετησίως η πριµοδότηση για όσους συντηρούν ήδη βιολογικούς ελαιώνες και θέλουν να εντάξουν τα συγκεκριµένα αγροτεµάχια στο Μέτρο ώστε να αναλάβουν ξανά δεσµεύσεις πενταετίας. el files/1/περιοδικά/kya-elaiwnes18-19.jpg Center Center files/1/περιοδικά/kya-elaiwnes18-19.jpg Center
    Έως 67,5 ευρώ η ενίσχυση σε ελαιώνες

    Μέχρι τα µέσα Φεβρουαρίου αναµένεται να παραµείνουν ανοιχτές οι αιτήσεις για το πρόγραµµα Βιολογικής Γεωργίας, που προβλέπει ενισχύσεις 67,5 ευρώ για τη µετατροπή συµβατικών ελαιώνων σε βιολογικούς. Στα 50,5 ευρώ ετησίως η πριµοδότηση για όσους συντηρούν ήδη βιολογικούς ελαιώνες και θέλουν να εντάξουν τα συγκεκριµένα αγροτεµάχια στο Μέτρο ώστε να αναλάβουν ξανά δεσµεύσεις πενταετίας.

  • el|16 Ιανουαρίου 2017 

    Πάνω δοκιμάζεις, κάτω αγοράζεις στο πρώτο Olive Oil Bar της Ελλάδας Στις ΗΠΑ η ανάπτυξη είναι ραγδαία 2017-01-16T17:14:55 2017-01-16T17:14:55 Το απαιτητικό έργο µύησης των Ελλήνων καταναλωτών µε απλό και µεθοδικό τρόπο στη γνώση, τη σωστή επιλογή, τη γεύση αλλά και την απόλαυση του ποιοτικού έξτρα παρθένου ελαιολάδου ανέλαβε να φέρει σε πέρας εδώ και λίγο καιρό το πρώτο Olive Oil Bar επί ελληνικού εδάφους. el files/1/περιοδικά/olive bar-6-8-foto.jpg Center Center files/1/περιοδικά/olive bar-6-8-foto.jpg Center
    Πάνω δοκιμάζεις, κάτω αγοράζεις στο πρώτο Olive Oil Bar της Ελλάδας

    Το απαιτητικό έργο µύησης των Ελλήνων καταναλωτών µε απλό και µεθοδικό τρόπο στη γνώση, τη σωστή επιλογή, τη γεύση αλλά και την απόλαυση του ποιοτικού έξτρα παρθένου ελαιολάδου ανέλαβε να φέρει σε πέρας εδώ και λίγο καιρό το πρώτο Olive Oil Bar επί ελληνικού εδάφους.

  • el|16 Ιανουαρίου 2017 
    Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒΙΤΕΛ, Γιώργος Οικονόμου (αριστερά) μαζί με το Βασίλη Καμβύση (δεξιά), Χημικός, Διεθνώς Διαπιστευμένος Γευσιγνώστης Ελαιολάδου, Μέλος Δ.Σ. Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου - ΦΙΛΑΙΟΣ.

    Αποκοιµίζει εκ νέου η καλή τιµή στο ελαιόλαδο 2017-01-16T16:02:40 2017-01-16T17:35:00 ∆ύο µήνες τώρα, το 90% του ελαιολάδου άριστης ποιότητας (extra παρθένο µέχρι τρεις γραµµές) φορτώνεται από τη Λακωνία, σε ικανοποιητικές τιµές για τον παραγωγό (4,20 - 4,50 ευρώ το κιλό) και µε προορισµό τους µεγάλους επώνυµους ιταλικούς οίκους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού el. el files/1/περιοδικά/28-31-oikonomu-kamvisis.jpg Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒΙΤΕΛ, Γιώργος Οικονόμου (αριστερά) μαζί με το Βασίλη Καμβύση (δεξιά), Χημικός, Διεθνώς Διαπιστευμένος Γευσιγνώστης Ελαιολάδου, Μέλος Δ.Σ. Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου - ΦΙΛΑΙΟΣ. Center Center files/1/περιοδικά/28-31-oikonomu-kamvisis.jpg Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒΙΤΕΛ, Γιώργος Οικονόμου (αριστερά) μαζί με το Βασίλη Καμβύση (δεξιά), Χημικός, Διεθνώς Διαπιστευμένος Γευσιγνώστης Ελαιολάδου, Μέλος Δ.Σ. Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου - ΦΙΛΑΙΟΣ. Center
    Αποκοιµίζει εκ νέου η καλή τιµή στο ελαιόλαδο

    ∆ύο µήνες τώρα, το 90% του ελαιολάδου άριστης ποιότητας (extra παρθένο µέχρι τρεις γραµµές) φορτώνεται από τη Λακωνία, σε ικανοποιητικές τιµές για τον παραγωγό (4,20 - 4,50 ευρώ το κιλό) και µε προορισµό τους µεγάλους επώνυµους ιταλικούς οίκους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού el.

  • el|13 Ιανουαρίου 2017 

    Κάνουν φούσκες οι υπεραξίες στο ελαιόλαδο Καλοπληρώνεται ο αφρός, κάνουν<br/>φούσκες οι υπεραξίες στο ελαιόλαδο 2017-01-13T19:14:20 2017-01-13T19:14:20 Τη νέα τάση που διαμορφώνει στην χώρα μας η έλευση των Olive Oil Bars παρουσιάζει στη νέα του έκδοση το περιοδικό El, που κυκλοφορεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, μαζί με την εφημερίδα Agrenda. el files/1/exwfulla/el-genaris17-small.jpg Center files/1/exwfulla/el-geniaris-big1.jpg Center files/1/exwfulla/el-genaris17-small.jpg Center
    Κάνουν φούσκες οι υπεραξίες στο ελαιόλαδο

    Τη νέα τάση που διαμορφώνει στην χώρα μας η έλευση των Olive Oil Bars παρουσιάζει στη νέα του έκδοση το περιοδικό El, που κυκλοφορεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, μαζί με την εφημερίδα Agrenda.

  • el|17 Οκτωβρίου 2016 

    Ανεβαίνουν οι αξίες στα εύφορα λιοστάσια Ρεύμα Επισροφής τροφοδοτεί η ελαιοκαλλιέργεια που ξαναβρίσκει φίλους λόγω τιμής και εξαγωγών 2016-10-17T18:36:38 2016-10-17T18:36:38 Κινητικότητα στο χρηµατιστήριο αξιών της αγροτικής γης και ειδικά σε περιοχές που προσφέρονται για ελαιοκαλλιέργεια, καθώς οι καλές χρονιές που καταγράφει το ελαιόλαδο, προσθέτουν στο παιχνίδι παλιούς και νέους ενδιαφερόµενους παραγωγούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού el. el files/1/περιοδικά/6-liostasi.jpg Center Center files/1/περιοδικά/6-liostasi.jpg Center
    Ανεβαίνουν οι αξίες στα εύφορα λιοστάσια

    Κινητικότητα στο χρηµατιστήριο αξιών της αγροτικής γης και ειδικά σε περιοχές που προσφέρονται για ελαιοκαλλιέργεια, καθώς οι καλές χρονιές που καταγράφει το ελαιόλαδο, προσθέτουν στο παιχνίδι παλιούς και νέους ενδιαφερόµενους παραγωγούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού el.