BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Μ’ έκαψες βρε τσούπρα µου

Ο υπουργός της πλατείας, όσο κι αν θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ξορκίζοντας τα περί σύνδεσης των αποζηµιώσεων µε το «χρώµα» του εκλεγέντος περιφερειάρχη στη Θεσσαλία, µάλλον πετυχαίνει το αντίθετο.

image_19_2__1__2_2_2_2__1__9

416
2

Όπως και να το πει, το δια ταύτα των δηλώσεών του λίγα 24ωρα πριν τον δεύτερο αυτοδιοικητικό εκλογικό γύρο είτε µετά, αναφορικά µε τις αποζηµιώσεις στη χειµαζόµενη Θεσσαλία, έχουν τον ίδιο παρανοµαστή. Αν εκλεγόταν ο Αγοραστός θα υπήρχε ταχύτητα και know how για τα έργα αποκατάστασης, ενώ τώρα ο νεοεκλεγµένος περιφερειάρχης Κουρέτας δεν έχει καµία περίοδο χάριτος «πρέπει να µπει στο ρυθµό. Πρέπει να αναλάβει ευθύνες. ∆εν υπάρχει η πολυτέλεια της καθυστέρησης». Και ο νοών νοείτω!

Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο βοηθούν στο να ζεστάνει… το κλίµα, οι δηλώσεις του ότι «η κυβέρνηση είναι αποφασισµένη να συνεργαστεί µε όλους τους εκλεγµένους, ανεξάρτητα από την κοµµατική τους ταυτότητα». Λες κι αυτό δεν εννοείται. Κατά τα λοιπά, η αναδροµή στο παρελθόν ότι ο ίδιος, ως υφυπουργός Αθλητισµού, είχε συνεργαστεί µε τον νεοκλεγέντα δήµαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη, που ήταν µέλος της Ολυµπιακής Επιτροπής ως εκπρόσωπος της Οµοσπονδίας Χάντµπολ, αλλά και µε τον ∆ηµήτρη Κουρέτα που ήταν µέλος της Επιτροπής αντιντόπινγκ, κι αυτή κατά ένα τρόπο, υποβαθµίζει το νέο τους θεσµικό ρόλο.

Τι να λέµε, αν περιµένουν οι πληγέντες αγρότες της Θεσσαλίας τα σεµινάρια του ΕΛΓΟ ∆ήµητρα για να βρουν την άκρη στα προβλήµατα που τους δηµιούργησε ο Daniel. «Βάλτου ρίγανη», που έλεγε και Λάµπρος Κωνσταντάρας!

Κάτι τρέχει µε τους Σασοέδες, εξού οι αιχµές και ο…προβληµατισµός για τον υπουργό της πλατείας, µε αφορµή τις δηλώσεις του που συνέδεαν τις αποζηµιώσεις ανασυγκρότησης µιας κατεστραµµένης περιοχής µε την ψήφο στην περιφέρεια, αλλά και εκείνες που συνέδεαν τις δηλώσεις ΟΣ∆Ε και τον ρόλο των ΚΥ∆. «Οι τοποθετήσεις του υπουργού φανερώνουν έλλειψη συνέχειας και συνέπειας σε σχέση µε τη λειτουργία του πλαισίου υποβοήθησης στη χώρα, δηµιουργώντας ανασφάλεια στους αγροτικούς συνεταιρισµούς και αγρότες-µέλη τους», λένε ζητώντας συνάντηση εργασίας µε τα κόµµατα.

 

 

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

24-10-2023 21:44Ο ΒΟΡΕΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.:..ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΟ ΟΣΔΕ ΤΟΥ 2023..;..ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...!!!.. ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟ..;..ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΣ..;..

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία