BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Ψηλά τη χτίζεις τη φωλιά και θα λυγίσει ο κλώνος

«Πέντε χρόνια κυβέρνησης Νέας ∆ηµοκρατίας και µετράµε τέσσερις υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων και τέσσερις πρόεδρους στον Οργανισµό Πληρωµών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).».

image_19_2__1__2_2_2_2__1__18

637
1

Τη σχετική απογραφή…κάνει η Χαριλάου Τρικούπη, µετά την…παραίτηση του 4ου προέδρου της ∆οµοκού.

  • Τώρα, αν η τοποθέτηση του νέου επικεφαλής θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες περί εµπιστοσύνης, διαφάνειας, δικαιοσύνης και σωστών πληρωµών θα φανεί και πάλι εκ του αποτελέσµατος. Πάντως, ο χαρακτηρισµός Ιφιγένεια µήπως δεν ταιριάζει για τη συγκεκριµένη αποµάκρυνση στον οργανισµό;
  • «Έγινε µόδα στην Ελλάδα! Κάθε φορά που προκύπτει πρόβληµα, παραιτείται κάποιος, και όλα καλά. Το πρόβληµα πάει στον επόµενο, και έτσι διαιωνίζεται η κατάσταση. Απλώς χρονοτριβούµε, για να συµπληρωθεί και αυτή η τετραετία. Όσα πρόσωπα και να αλλάξουν, όσοι ανασχηµατισµοί και να γίνουν, η πορεία που θα ακολουθηθεί θα είναι η προκαθορισµένη», ένα από τα πολλά σχόλια για την αποµάκρυνση του επικεφαλής της ∆οµοκού.
  • O αγροτικός κόσµος, που έµεινε απλήρωτος Χριστούγεννα, ουδώλως νοιάζεται για τα περί αποποµπής-παραίτησης και τα ρέστα, καθώς θεωρεί πως όλα αυτά έγιναν για το θεαθήναι και τις εργολαβίες… αλλά και για τα βοσκοτόπια χωρίς ζώα. Προειδοποιούν δε, ότι άµα ανάψει φωτιά αυτή τη φορά θα είναι µεγάλη… Σηµειωτέον, στη Γερµανία, οι αγρότες ετοιµάζονται να βάλουν φωτιά για τα καύσιµα!
  • Και στη χώρα µας ο αγροτικός κόσµος, µέρος του οποίου µπορεί για την ώρα να στοιχίζεται πέριξ των µπλοκατζήδων, αισθάνεται αγανάκτηση για τα τεκτενόµενα στον πρωτογενή τοµέα, που δεν δείχνει να παίρνει τα πάνω του. Πώς όµως; Όταν δεν εισπράττει ούτε τα αναµενόµενα και βρίσκεται τη νέα χρονιά µε κόκκινα τεφτέρια. Για όλα πάντως, µία σπίθα αρκεί.
  • Μπορεί να έρθει και από το µεταρρυθµιστικό και τριώροφο σε σχέση µε τις εισφορές ΕΛΓΑ. Εξάλλου, αν ισχύσουν τα χρονοδιαγράµµατα του υπουργού της πλατείας πρέπει εντός των επόµενων εβδοµάδων να τεθεί σε διαβούλευση, προκειµένου να γίνουν οι όποιες αλλαγές-τροποποιήσεις και να προωθηθεί για ψήφιση στη Βουλή. Και εκεί θα φανεί πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Άντε ήρθανε τα Φώτα, καρκαλιέται η κότα

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία