BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Ήρθε σαν φίλος με γεμάτα χέρια...

Αφού πρώτα μας είπε ζητιάνους, ο Ρουμάνος Επίτροπος γεωργίας μετά για να μας γλυκάνει σημείωσε ότι ήρθε σαν φίλος της Ελλάδας και με «γεμάτα χέρια» , αφού η χώρα μας θα αποκομίσει από την Κοινή Αγροτική Πολιτική 20 δισ. ευρώ κατά την περίοδο 2014-2020». Αυτό θα πει καρότο και μαστίγιο. Χτύπα κι’άλλο, κι’άλλο….

Τρύπια βάρκα 356

0
0
Ο επικεφαλής πάντως της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Πάνος Καρβούνης δήλωσε ότι η δήλωση του Ντάτσιαν «παρερμηνεύτηκε». Μάλιστα, όπως είπε δεν συγκράτησε τον χαρακτηρισμό «ζητιάνοι» που του αποδίδεται στην ελληνική μετάφραση, αφού ο επίτροπος εκφραζόταν στα γαλλικά. Σημειωτέον, γαλλιστί ο ζητιάνος είναι: mendicant, beggar, mendiante.Φοβεγό!

Πρωτύτερα, ο καθηγητής καλωσόριζε το φιλαράκι στάζοντας μέλι, λέγοντας ότι έχει υποστηρίξει σε επανειλημμένες περιπτώσεις τη χώρα μας και σηματοδοτεί βέβαια με την παρουσία του και το ενδιαφέρον για την επιτυχία του νέου εγχειρήματος της νέας ΚΑΠ.

Το βέβαιο είναι ότι η επίσκεψη του κοινοτικού επιτρόπου γεωργίας στην Αθήνα, μάλλον εξόργισε τους αγρότες. Στα δεκάδες μηνύματα που δεχθήκαμε ρωτούσαν για ποιο λόγο ο ΟΓΑ σε μια περίοδο τεράστιας κρίσης ζητά τις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών ένα μήνα νωρίτερα, οι οποίες είναι αυξημένες κατά πολύ. «Ασχοληθείτε λίγο με αυτό το σκάνδαλο, αυτά ενδιαφέρουν τον απλό αγρότη και όχι ο Τσιόλος και ο κάθε απίθανος»

Δεν μπορεί ο Μάξιμος πρέπει να παίρνει βαλεριάνα. Το λέω αυτό γιατί έχει μία χρονοκαθυστέρηση στον σχολιασμό κάποιων θεμάτων. Αφού έγινε ο κακός χαμός με το θέμα της παύσης της υποχρεωτικής αναγραφής της χώρας προέλευσης στο γάλα θυμήθηκε στο αναπτυξιακό συνέδριο για την ΚΑΠ, να σχολιάσει ότι δεν συνιστά ευνοϊκή εξέλιξη για τους παραγωγούς. Δεν είναι δυνατόν, Φέτααα!!!

«Οι άμεσες ενισχύσεις συνιστούν μια ασφαλιστική δικλείδα για τους αγρότες. Ειδικά, μάλιστα, σε περιόδους κρίσης σαν αυτή που διανύουμε λειτουργούν ως ένα «μαξιλάρι» για τον παραγωγό που αγωνίζεται να παράγει, και μάλιστα να παραγάγει ποιοτικό προϊόν», είπε στην ομιλία του πατριωτάκι. Προσοχή όμως γιατί κάτι τέτοια μαξιλάρια μας αποκοίμισαν...  
o Γύλος
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία