
Ισχυρές επιδόσεις κατέγραψε στο οικονομικό της έτος για το 2025, το οποίο έληξε στις 28 Φεβρουαρίου ο όμιλος αλκοολούχων ποτών C & C Group, παραγωγός της γνωστής επωνυμίας Tennent’s.
Με μια επετειακή ξινοδροσιστική sour ale με περιεκτικότητα αλκοόλ 5,5% γιορτάζει τα 8 χρόνια λειτουργίας της η μικροζυθοποιία Noctua. Παρότι τα γενέθλια της έχουν παρέλθει εδώ και κάποιους μήνες, η νέα ετικέτα της αθηναϊκής μικροζυθοποιίας δικαιώνει και με το παραπάνω τον χρόνο που χρειάστηκε για τη δημιουργία της.
Με Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από τα FNL Best Restaurant Awards 2025 τιμήθηκε η ηγετική φυσιογνωμία της Trikalinos, Ζαφείρης Τρικαλινός, τη Δευτέρα 19 Μαΐου. Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση για την πορεία του Ζαφείρη Τρικαλινού στην ελληνική και διεθνή γαστρονομική κοινότητα.
Η Loulis Food Ingredients απέσπασε για ακόμη μία χρονιά την Πιστοποίηση του Great Place to WorkΤΜ, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή της δέσμευση στη δημιουργία ενός σύγχρονου και ποιοτικού εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο προάγει την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.
Η ΜΑΜΟΣ επιστρέφει με μία καμπάνια εμπνευσμένη από την πιο αυθεντική ελληνική εμπειρία: ένα τραπέζι γεμάτο λαχταριστά φαγητά, παγωμένη μπύρα, ατέλειωτες κουβέντες και τον Πέτρο Μάμο να εμφανίζεται τη στιγμή που το πάθος ζητά να μοιραστεί.
Φαντάσου ένα κρασί που αιχμαλωτίζει την ουσία ενός ελληνικού καλοκαιριού, του ήλιου, της θάλασσας, της μαγικής ατμόσφαιρας του ηλιοβασιλέματος και δροσερών, απολαυστικών απόβραδων. Δεν είναι άλλο από το διαχρονικά πολύτιμο, λευκό ξηρό μοσχάτο κρασί του Συνεταιρισμού της Σάμου, τις διεθνώς αναγνωρισμένες «Ψηλές Κορφές».
Με αργυρό βραβείο διακρίθηκε στον 10ο διεθνή διαγωνισμό Athena IOOC το βιολογικό ελαιόλαδο «Λάδι Βιώσας».
Συγκέντρωση κουμαρίνης που υπερβαίνει το ανώτατο νομοθετικό επιτρεπτό όριο εντόπισε ο ΕΦΕΤ σε πασχαλινά τσουρέκια με μαστίχα Χίου.
Με την επιλογή και συμμετοχή 12 πολλά υποσχόμενων μικρών αγροδιατροφικών επιχειρήσεων ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες η υλοποίηση του 6ου κύκλου του επιτυχημένου προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης «ΑγροAνέλιξη – Farmers of the Future».
Η English golden ale «Θαλλώ» είναι το γέννημα της νέας συνεργασίας της Ζυθοποιίας Αναστασίου με την Samos Beer. Πρωταγωνιστής της ετικέτας με περιεκτικότητα αλκοόλ 4,5% είναι η βρετανική ποικιλία λυκίσκου Harlequin.
Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη υποστηρίζει ως Χρυσός Χορηγός το 36ο Συνέδριο Ηγεσίας “The Art of Influence: Unlocking True Leadership” το οποίο διοργανώνεται από την Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Μαΐου 2025 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Στην ανάκληση προϊόντων «Τσουρέκι με γέμιση πραλίνα φουντουκιού – μικρές φάρμες του βουνού» προχώρησε ο ΕΦΕΤ στα πλαίσια του προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για την Παρακολούθηση των Επιπέδων Πρόσθετων Τροφίμων και Αρωματικών Ουσιών σε τρόφιμα».
Η Trikalinos, εταιρεία με μακρά ιστορία στην παραγωγή εκλεκτών προϊόντων διατροφής, απέσπασε την ανώτατη διάκριση ETHOS “Platinum”, στο πλαίσιο του ομώνυμου προτύπου πιστοποίησης της EUROCERT, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική της δέσμευση στις αρχές της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, της βιώσιμης ανάπτυξης και της ηθικής λειτουργίας.
Η Πειραιώς, εμπλουτίζοντας συνεχώς τα καινοτόμα ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, συνεργάζεται με τη Skroutz και τους παρέχει τη δυνατότητα χρηματοδότησης των on line αγορών τους, για ποσό έως €7.000 και αποπληρωμή σε έως 84 δόσεις.
Με σταθερό γνώμονα την ποιότητα, τη φροντίδα και την καινοτομία, η ΟΛΥΜΠΟΣ συνεχίζει να επενδύει σε προϊόντα και ενέργειες που υπηρετούν όχι μόνο τη διατροφή, αλλά και τον άνθρωπο.
Η κορυφαία επωνυμία της AB InBev, Budweiser, προχωράει στην κατασκευή νέων εγκαταστάσεων αξίας 268,7 εκατ. ευρώ στο Οχάιο των ΗΠΑ, σε μια προσπάθεια να προωθήσει την παραγωγή ετικετών για την αγορά της Αμερικής εντός των συνόρων της.
Ο Alexandre Arnault, ο 33χρονος γιος του προέδρου της LVMH Bernard Arnault, ανέλαβε μια δύσκολη αποστολή: να αναζωογονήσει την Moet Hennessy, το τμήμα ποτών του ομίλου πολυτελείας, το οποίο είναι σήμερα η πιο αδύναμη μονάδα του.
Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης με πρωταγωνιστή τη Βεργίνα ήταν μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στο World of Beer Festival που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη το τριήμερο 9-11 Μαΐου. Το περίπτερο της εταιρείας μαγνήτισε τα βλέμματα και απέδειξε πως αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους δυνάμεις της εγχώριας βιομηχανίας ζύθου.
Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Corona αναδεικνύεται η πιο πολύτιμη επωνυμία μπύρας παγκοσμίως σύμφωνα με την έκθεση BrandZ Global 2025 της ερευνητικής εταιρείας Kantar. Για το επίτευγμα αυτό σημαντική είναι η συμβολή της μη αλκοολούχας Corona Cero.