Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Brand name

87987654631

Η «Σαντορίνη 2018» απέσπασε το Ειδικό Βραβείο Κριτών (Judges’ Selection Award) του καλύτερου ελληνικού λευκού οίνου σ’ έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς οίνου παγκοσμίως.

logo_new

Αυστηρές προϋποθέσεις και 20 τουλάχιστον κριτήρια θέτει η απόφαση του υπουργείου Τουρισμού για τη χορήγηση του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 2 Μαΐου, και θέτει ως προαπαιτούμενο τα παρεχόμενα εδέσματα «Ελληνικής Κουζίνας» να χρησιμοποιούν ελληνικά προϊόντα, με έμφαση σε τοπικά προϊόντα και σε προϊόντα Π.Ο.Π προάγοντας τον γαστρονομικό τουρισμό.

eos_samou

Στην έκθεση « ΤΑΞΙΔΙ 2019» που διοργανώνεται φέτος για 22η συνεχή χρονιά στην Κύπρο, θα προβληθούν και θα προσφερθούν στο κοινό τα ονομαστά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου από το χώρο του ειδικού περιπτέρου του Δήμου της Σάμου, ο οποίος συμμετέχει στη διεθνή αυτή έκθεση στοχεύοντας να προβάλλει έτι μια φορά το νησί ως έναν προορισμό με πολιτισμό αιώνων.

CARDHU_MANHATTAN_TONIC_2

Τώρα που τα νέα trends επιτάσσουν κλασικά κοκτέιλ με premium αποστάγματα, το Cardhu πρωταγωνιστεί σε αναπάντεχα δροσιστικά και απολαυστικά serves.

MISKO___Spaghetti_me_tomatinia___manitaria_2

Τα ζυμαρικά MISKO είναι πάντα εδώ για να μας προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης, γεμίζοντάς μας χαρά με την εξαιρετική τους γεύση και τη μοναδική, διαχρονική τους ποιότητα.

amelielawonkastaniasELAWON2

Bronze Specialist Award απονεμήθηκε στο μέλι καστανιάς E-LA-WON που ξεχώρισε μεταξύ 300 προϊόντων από πενταμελή κριτική επιτροπή στην Έκθεση Gourmet που πραγματοποιήθηκε στις 6-8 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Μια έκθεση – boutique με 100% ελληνικά τυποποιημένα προϊόντα, στην οποία έλαβαν χώρα γαστρονομικά events, ξεχωριστά Olive και Deli Bar, τράπεζες εργασίας και 48 εκδηλώσεις όπου αναδείχθηκαν τα ελληνικά προϊόντα.

1

΄Ένα μοναδικό ταξίδι στο εργοστάσιο της εταιρείας που παράγονται οι αγαπημένες μας μπίρες απαντάει στο ερώτημα «Τι είναι πια αυτό που κάνει τη μπίρα εζα τόσο ξεχωριστή;».

amushroomsterrafyllidapril

Στην 3η Έκθεση Γκουρμέ με ελληνικά τυποποιημένα τρόφιμα και προϊόντα delicatessen, θα φιλοξενηθούν οι γεύσεις της Terra Fyllida για ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι.

_ΔΩΔΩΝΗ_ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ_1

Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, δημιούργησε το νέο ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ηπειρώτικη συνταγή, απαντώντας στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

ΦΥΤΙΚΑ_ΡΟΦΗΜΑΤΑ_ΔΕΛΤΑ_1

Η ΔΕΛΤΑ, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, παρουσιάζει τη νέα σειρά Φυτικών Ροφημάτων από θρεπτικούς καρπούς, σε πέντε γεύσεις, με λίγα λιπαρά και θερμίδες, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές και με φυσική γεύση.

aelawonsilverwinnerkotinosNEW

Ασημένιο βραβείο από τον διαγωνισμό Κότινος 2019 για το Premium 500ml EVOO κορωνέικης ποικιλίας απονεμήθηκε στην εταιρεία E-LA-WON, στα πλαίσια της συμμετοχής της για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη θεωρούμενη ως μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Food Expo.

aperiballontikoapotypwmafetaseurwpaikoergo

Η ΔΕΛΤΑ συμμετείχε εθελοντικά στη δοκιμή μεθόδου για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της φέτας που είχε αναλάβει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), μαζί με τους Εθνικούς Συνδέσμους Βιομηχανιών Τροφίμων της Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Σλοβενίας και Πορτογαλίας, με σκοπό τη δοκιμή της μεθοδολογίας αποτίμησης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος τροφίμων που παράγονται στη Μεσόγειο.

sjp

Την αγάπη της για το κρασί κάνει πράξη η δημοφιλής ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, γνωστή από την σειρά Sex and The City, η οποία ανακοίνωσε το λανσάρισμα της δική της σειράς κρασιών Sauvignon Blanc και Rosé.

us_embassy

Με αφορμή την έναρξη του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της εκπομπής μαγειρικής “My Greek Table with Diane Kochilas” που προβάλλεται στη δημόσια τηλεόραση των ΗΠΑ, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα κ. Jeffrey Pyatt και η σύζυγός του Mary, φιλοξένησαν δεξίωση προς τιμήν της κορυφαίας Ελληνοαμερικανίδας σεφ, τηλεπαρουσιάστριας και συγγραφέα μαγειρικών βιβλίων, κ. Diane Kohilas.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία