Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Brand name

Zinos-5

Λίστα… αναµονής, που ξεπερνά, κατά πολύ, τις αριθµηµένες φιάλες της φετινής πρώτης εµφιάλωσης έχει σχηµατιστεί για το τσίπουρο εξαετούς παλαίωσης που ετοίµασε η Ζοίνος ΑΕ και σκοπεύει να το κυκλοφορήσει στην αγορά στο αµέσως επόµενο διάστηµα.

Έφτασε τα 330 μέλη η Ομάδα Παραγωγών 3άλφα

Σήμερα αριθμεί 330 ενεργά μέλη η «Ομάδα Παραγωγών 3αλφα», που έφτιαξε το 2009 η εταιρεία 3αλφα – Αφοί Κ. Καραγεωργίου Α.Ε.Β.Ε, σε μια προσπάθεια να οργανώσει τους τοπικούς προμηθευτές της....

Βραβείο για τη Φέτα και Χαλλούμι Δωδώνη στα Great Taste Awards

Η φέτα και το αυθεντικό Χαλλούμι Δωδώνη διακρίθηκαν για την εξαίρετη γεύση τους στα φετινά Great Taste Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς που αξιολογεί και βραβεύει τα καλύτερα τρόφιμα και ποτά παγκοσμίως....

Το ελληνικό σήμα στην ελιά και στο ελαιόλαδο για 35 προϊόντα εξασφάλισαν επτά ελληνικής επιχειρήσεις στο πλαίσιο τελετής απονομής που έγινε σε εκδήλωση που διοργάνωσαν στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και...

Βραβείο ανώτερης γεύσης για τα προϊόντα της Σελόντα

Ένα ακόμα βραβείο διεθνούς κύρους κι εμβέλειας για τα προϊόντα της Σελόντα από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (ITQI) σε τυφλή γευσιγνωσία που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες από επιτροπή απαρτιζόμενη από 175 κριτές εκ των οποίων οι 90 ήταν...

Νέο ρεκόρ μεταλλίων και διακρίσεων για τα κρασιά SEMELI

Με 61 βραβεία μέσα στο 2018 - από τα οποία τα 14 χρυσά και ειδικές διακρίσεις- το Κτήμα SEMELI διακρίθηκε σε 10 διαγωνισμούς παγκοσμίου επιπέδου και τοποθετήθηκε για άλλη μια φορά στην κορυφή της οινοποιητικής πυραμίδας.Παράλληλα η SEMELI υπηρετεί...

Στα 3 καλύτερα τυριά η Ζεμύθα Ήπειρος με λιγότερα από 3% λιπαρά

Το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Τυριά με χαμηλά λιπαρά – Λιπαρά κάτω από 3%» απέσπασε η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ, η τελευταία καινοτομία της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ που συνδυάζει τα πολύ χαμηλά λιπαρά με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, στα φετινά International...

Εσπερίδα με θέμα «Ελληνικό Σήμα στην ελιά και στο ελαιόλαδο: η συμβολή του στην τυποποίηση και προώθηση των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων» διοργανώνουν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου...

Τα Ελληνικά Κελλάρια Οίνων προτείνουν  δύο κορυφαία  κρασιά

Ροζέ, Λευκό ή Κόκκινο, για όλα τα γούστα, με προτάσεις συνοδείας φαγητού προτείνει η εταιρεία η οποία παράγει επώνυμα ελληνικά κρασιά, όλων των τύπων, σε διάφορες συσκευασίες. Τα κρασιά δημιουργούνται στα Οινοποιεία της, σε όλη την Ελλάδα και...

Με 4 αστέρια η E-LA-WON  στα Great Taste του Λονδίνου

Για μια ακόμη φορά τα προϊόντα E-LA-WON απέσπασαν 4 ΧΡΥΣΑ αστέρια στον παγκόσμιο διαγωνισμό γεύσης μεταξύ 12.634 προϊόντων. Οι 500 και πλέον κριτές-δοκιμαστές από το Μάρτιο έως και Ιούλιο αξιολόγησαν με «τυφλή» γευσιγνωσία τα προϊόντα και απένειμαν...

Τη δυνατότητα να απολαύσουμε την πιο μαγευτική Πανσέληνο του χρόνου θα έχουμε στις 26.08.2018, συντροφιά με τα μοναδικά κρασιά της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια-Flowers, Μοσχοφίλερο και Αγιωργίτικο....

Το κρασί των Pearl Jam ξεπούλησε σε χρόνο ρεκόρ

Η μόδα στον χώρο του merchandise τα τελευταία χρόνια θέλει συγκροτήματα να πειραματίζονται με τη ζυθοποιία και να κυκλοφορούν τις δικές τους μπύρες – από τους Motörhead και τους Iron Maiden, μέχρι τους «δικούς μας» Vodka Juniors....

Τρεις διακρίσεις στον Οινοποιητικό «Η Δήμητρα» στα Wine Olymp Awards

Ένα χάλκινο μετάλλιο και δύο επαίνους απέσπασε ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» στον διαγωνισμό «Wine Olymp Awards» που διοργάνωσε η Confexpo LTD στις 26 και 27 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens....

Η πονεμένη ιστορία μιας ρετσίνας που είχε την έμπνευση να γίνει αφρώδης

Ξεχωριστή θέση ανάµεσα στις µεγάλες παραδοξότητες που χαρακτηρίζουν τη λειτουργία της δηµόσιας διοίκησης στην Ελλάδα, διεκδικεί η περίπτωση της αφρώδους ρετσίνας «botanic». Πριν από λίγο καιρό βγήκε στην παραγωγή ως ένα πολύ ενδιαφέρον, καινοτόµο και...

Ο τουρισμός «συναντά» το σαμιώτικο κρασί και τα τοπικά προϊόντα

Ο τουρισμός συναντά και πάλι φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, την αυθεντική τοπική παραγωγή της Σάμου σε ένα τριήμερο υπαίθριων εκδηλώσεων και ξεχωριστών παρουσιάσεων, το οποίο συνδιοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου με το Επιμελητήριο....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία