Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Brand name

Next_level_burger

H Lidl Ελλάς εισάγει στα καταστήματά της από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 τα vegan μπιφτέκια υπό την ιδιωτική ετικέτα «Next Level Meat», ανταποκρινόμενη με αυτόν τον τρόπο στις ανάγκες των καταναλωτών για εναλλακτικές μορφές κρέατος, που είτε για ηθικούς είτε για οικολογικούς λόγους, επιθυμούν να καταναλώνουν λιγότερο ή καθόλου κρέας ενώ παράλληλα δεν θέλουν να στερούνται τη γευστική απόλαυση του κρέατος.

macedoniasima

Μακεδονική «σφραγίδα» για όλα τα προϊόντα της περιοχής προτείνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), ως συνοδευτικό σε συσκευασίες και προωθητικό υλικό, προκειμένου να τονίσει την ελληνική καταγωγή της μακεδονικής της ταυτότητας.

arossiudimunteblaxikoeswteriko1

Το Rossiu di Munte Βλάχικο, εσοδείας 2016, περιορισμένης κυκλοφορίας αποτελεί ένα ξεχωριστό κρασί που αποτυπώνει ευκρινώς την ορεινή καταγωγή του και τον γευστικό πλούτο της Πίνδου. Με διαυγές ρουμπινί χρώμα και έντονα πιπεράτο αρωματικό χαρακτήρα, διακρίνεται για την κομψότητά του που συνδυάζεται με μία πολύπλοκη και ελαφριά δομή.

ashmeniobrabeioKLEOS

Μια ακόμα διάκριση σε μια απαιτητική κατηγορία, αυτή των Barrel Aged Imperial Stouts, απέσπασε η Μικροζυθοποιία Septem στον διεθνή διαγωνισμό Meiningers για τη χειροποίητη μπύρα (International Craft Beer Award 2019) στη Γερμανία.

amyloidakouelladikamaslogo

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ επιβεβαιώνει τη σταθερή αριθμητική της επέκταση καλωσορίζοντας στα μέλη της την εταιρεία Μύλοι Δάκου, στην κατεύθυνση της προαγωγής της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της ελληνικής παραγωγής-μεταποίησης, ενδυναμώνοντας τη φωνή των ελληνικών επιχειρήσεων και των πρωτότυπων προϊόντων τους.

amelilhmnoubrabeushbruxelles

Βραβείο δύο αστέρων έλαβε το μέλι «Λημνία Γη» στην ειδική τελετή απονομής Βραβείων Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards 2019) του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης (International Institute of Taste) την Τρίτη 25 Ιουνίου στις Βρυξέλλες.

kauto_rodakino

Με Υπουργική Απόφαση εγκρίθηκε το αίτημα καταχώρισης του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού για την ονομασία «Κλαρίσιο Ροδάκινο» ως Εγγυημένο Παραδοσιακό Ιδιότυπο Προϊόν (ΕΠΙΠ) στο αντίστοιχο Μητρώο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού πληρούσε τις προϋποθέσεις του Κανονισμού (ΕΕ) 1151/2012 για τα συστήματα ποιότητας των γεωργικών προϊόντων και τροφίμων. Πρόκειται το πρώτο ΕΠΙΠ για την ονομασία του οποίου η χώρα μας καταθέτει αίτηση αναγνώρισης προς την Ε.Ε.

akthmagerobasileioueyrwdiakri

Δεκαεννιά διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς οίνου σε Αγγλία, Ελβετία και Γαλλία απέσπασαν τα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου, που περιλαμβάνουν ένα πλατινένιο, ένα μεγάλο χρυσό, τέσσερα χρυσά, δέκα ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια.

marka_katanaloti

Οι καταναλωτές δημιουργούν τη δική τους μάρκα προϊόντων. Προϊόντα ποιοτικά, υγιεινά και υπεύθυνα στηρίζοντας τους Έλληνες Παραγωγούς. Ο έλεγχος της αγοράς και της εμποριοποίησης των προϊόντων, μετά τη Γαλλία, αλλάζει και στην Ελλάδα.

87987654631

Η «Σαντορίνη 2018» απέσπασε το Ειδικό Βραβείο Κριτών (Judges’ Selection Award) του καλύτερου ελληνικού λευκού οίνου σ’ έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς οίνου παγκοσμίως.

logo_new

Αυστηρές προϋποθέσεις και 20 τουλάχιστον κριτήρια θέτει η απόφαση του υπουργείου Τουρισμού για τη χορήγηση του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 2 Μαΐου, και θέτει ως προαπαιτούμενο τα παρεχόμενα εδέσματα «Ελληνικής Κουζίνας» να χρησιμοποιούν ελληνικά προϊόντα, με έμφαση σε τοπικά προϊόντα και σε προϊόντα Π.Ο.Π προάγοντας τον γαστρονομικό τουρισμό.

eos_samou

Στην έκθεση « ΤΑΞΙΔΙ 2019» που διοργανώνεται φέτος για 22η συνεχή χρονιά στην Κύπρο, θα προβληθούν και θα προσφερθούν στο κοινό τα ονομαστά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου από το χώρο του ειδικού περιπτέρου του Δήμου της Σάμου, ο οποίος συμμετέχει στη διεθνή αυτή έκθεση στοχεύοντας να προβάλλει έτι μια φορά το νησί ως έναν προορισμό με πολιτισμό αιώνων.

CARDHU_MANHATTAN_TONIC_2

Τώρα που τα νέα trends επιτάσσουν κλασικά κοκτέιλ με premium αποστάγματα, το Cardhu πρωταγωνιστεί σε αναπάντεχα δροσιστικά και απολαυστικά serves.

MISKO___Spaghetti_me_tomatinia___manitaria_2

Τα ζυμαρικά MISKO είναι πάντα εδώ για να μας προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης, γεμίζοντάς μας χαρά με την εξαιρετική τους γεύση και τη μοναδική, διαχρονική τους ποιότητα.

amelielawonkastaniasELAWON2

Bronze Specialist Award απονεμήθηκε στο μέλι καστανιάς E-LA-WON που ξεχώρισε μεταξύ 300 προϊόντων από πενταμελή κριτική επιτροπή στην Έκθεση Gourmet που πραγματοποιήθηκε στις 6-8 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Μια έκθεση – boutique με 100% ελληνικά τυποποιημένα προϊόντα, στην οποία έλαβαν χώρα γαστρονομικά events, ξεχωριστά Olive και Deli Bar, τράπεζες εργασίας και 48 εκδηλώσεις όπου αναδείχθηκαν τα ελληνικά προϊόντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία