Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Brand name

amushroomsterrafyllidapril

Στην 3η Έκθεση Γκουρμέ με ελληνικά τυποποιημένα τρόφιμα και προϊόντα delicatessen, θα φιλοξενηθούν οι γεύσεις της Terra Fyllida για ένα ξεχωριστό γαστρονομικό τ...

_ΔΩΔΩΝΗ_ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ_1

Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, δημιούργησε το νέο ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ηπειρώτικη συνταγή, απαντώντας στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

ΦΥΤΙΚΑ_ΡΟΦΗΜΑΤΑ_ΔΕΛΤΑ_1

Η ΔΕΛΤΑ, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, παρουσιάζει τη νέα σειρά Φυτικών Ροφημάτων από θρεπτικούς καρπούς, σε πέντε γεύσεις, με λίγα λιπαρά και θερμίδες, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές και με φυσική γεύση.

aelawonsilverwinnerkotinosNEW

Ασημένιο βραβείο από τον διαγωνισμό Κότινος 2019 για το Premium 500ml EVOO κορωνέικης ποικιλίας απονεμήθηκε στην εταιρεία E-LA-WON, στα πλαίσια της συμμετοχής της για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη θεωρούμενη ως μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Food Expo.

aperiballontikoapotypwmafetaseurwpaikoergo

Η ΔΕΛΤΑ συμμετείχε εθελοντικά στη δοκιμή μεθόδου για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της φέτας που είχε αναλάβει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), μαζί με τους Εθνικούς Συνδέσμους Βιομηχανιών Τροφίμων της Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Σλοβενίας και Πορτογαλίας, με σκοπό τη δοκιμή της μεθοδολογίας αποτίμησης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος τροφίμων που παράγονται στη Μεσόγειο.

sjp

Την αγάπη της για το κρασί κάνει πράξη η δημοφιλής ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, γνωστή από την σειρά Sex and The City, η οποία ανακοίνωσε το λανσάρισμα της δική της σειράς κρασιών Sauvignon Blanc και Rosé.

us_embassy

Με αφορμή την έναρξη του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της εκπομπής μαγειρικής “My Greek Table with Diane Kochilas” που προβάλλεται στη δημόσια τηλεόραση των ΗΠΑ, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα κ. Jeffrey Pyatt και η σύζυγός του Mary, φιλοξένησαν δεξίωση προς τιμήν της κορυφαίας Ελληνοαμερικανίδας σεφ, τηλεπαρουσιάστριας και συγγραφέα μαγειρικών βιβλίων, κ. Diane Kohilas.

abrabeusheza19atala1

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης απέσπασε οχτώ βραβεία στην 6η διοργάνωση των BeerBartender Awards 2019, τον ελληνικό θεσμό που συμβάλει στην προβολή και την ανάδειξη της εγχώριας ζυθοποιίας.

SPANOS_MSP9086_2

Το Μοσχάτο Άσπρο, εσοδείας 2018, είναι το νέο λευκό ξηρό κρασί από τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου που βαθμολογήθηκε με 95 στα 100 στο διαγωνισμό «Femmes et Vins du monde Concours International 2019» που διεξήχθη στο Μονακό. Το γλυκό Samos Anthemis, εσοδείας 2013, απέσπασε επίσης το διαμαντένιο βραβείο.

akis-petretzikis-ab_3

Η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει τη νέα σειρά έτοιμων γευμάτων “ΑΒ You’ll Love”, με την υπογραφή του κορυφαίου σεφ Άκη Πετρετζίκη. Πρόκειται για τη νέα πρόταση της εταιρίας, που προσφέρει ποιοτικές και γευστικές επιλογές, για κάθε στιγμή της ημέρας και περιλαμβάνει ποικιλία γευμάτων και σνακ, εμπνευσμένων από την ελληνική και διεθνή κουζίνα.

akanenasxwrisglukanisobottlestheskh

Το ειδικό βραβείο του Καλύτερου Αποστάγματος στον φετινό Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης εξασφάλισε το KANENAS Τσίπουρο και συνολικά εννιά μετάλλια - τρία εκ των οποίων χρυσά - για τα κρασιά και τα αποστάγματά της η Οινοποιία TSANTALI.

amuloiloulhArtoza1

Η Μύλοι Λούλη εμπλουτίζει την ευρεία γκάμα προϊόντων της, με δύο νέα, καινοτόμα προϊόντα. Το μείγμα Low GI Ευ Ζην, ειδικό για ψωμί χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και το αλεύρι Τύπου 70% Super Δυνατό, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, στη 16η Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής Artoza, που πραγματοποιήθηκε στο Μetropolitan Expo από 22-25 Φεβρουαρίου 2019.

aDEKARAKItreispoikiliesgiortes

Οι τρεις απολαυστικές ποικιλίες των Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι, το Μοσχάτο, η Μαλαγουζιά και ο Ροδίτης παρουσιάζονται μέσα από τρία spot που θα βρίσκονται στον αέρα έως τις 25 Μαρτίου, σε μια χρονική περίοδο που περικλείει τις πιο χαρακτηριστικές ελληνικές γιορτές: Τσικνοπέμπτη, Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου.

acainotomesideesdiagwnismosfrieschlandNEW

Η FrieslandCampina Hellas απένειμε σε ειδική τελετή βραβεία στους νικητές του 1ου Διαγωνισμού «NOYNOY Idea Challenge» την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, στη Στοά του Βιβλίου, παρουσία του Πρέσβη της Ολλανδίας κ. Caspar Veldkamp, μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, δημοσιογράφων και στελεχών της FrieslandCampina Hellas. Σκοπός της δράσης να αναδείξει τη δύναμη της ιδέας, να συμβάλει στην καινοτομία της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας, αλλά και να σηματοδοτήσει την αξία της συνεργασίας μεταξύ βιομηχανίας και ακαδημαϊκής – επιστημονικής κοινότητας.

aethsiosynedriomebgal19

Ένα πολυθεματικό συνέδριο με τίτλο «Η ΜΕΒΓΑΛ που θέλουμε», που συνδύαζε ενημέρωση, εκπαίδευση και διασκέδαση διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019 στην έδρα της, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ.

Avantis12

Με απαλό σομόν χρώμα, αρώματα ροζ τριαντάφυλλου, λουκουμιού, γλυκού σταφυλιού, νότες εσπεριδοειδών, το Lenga Pink αποτελεί έναν εκρηκτικό συνδυασμό φρούτων και άνθεων, ξηρότητας και ανεπαίσθητης γλυκύτητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία