Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Δρώμενα

fasolaki

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα έναρξης 9.00 π.μ θα πραγματοποιηθεί η 5η Επιστημονική Συνάντηση για τις Τοπικές Ποικιλίες η οποία έχει τίτλο «Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας» στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ιερά Οδός 75).

photodeth

«Μαύρη τρύπα», άμεσων και έμμεσων εσόδων, της τάξης των 50 εκατ. ευρώ, δημιουργεί στην τοπική οικονομία της Θεσσαλονίκης, η απόφαση για τη ματαίωση της 85ης ΔΕΘ, κατόπιν υποδείξεων των λοιμωξιολόγων, προκειμένου να περιοριστούν οι πιθανότητες διασποράς του Covid-19, καθώς η πανδημία το τελευταίο διάστημα εμφανίζει σημάδια έξαρσης.

ελασσονα-περιβαλλοντικη

Μια μαγική εβδομάδα περιμένει τα παιδιά και τους πολίτες του Δήμου Ελασσόνας , αφού μετά από ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου προς τις Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών της περιοχής, θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από 1-5/7/2020 , δεκάδες περιβαλλοντικές δράσεις , με σκοπό να ευαισθητοποιηθεί ο τοπικός πληθυσμός και ιδιαίτερα η νεολαία, σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος , αλλά και , ακόμα, να θεσμοθετηθεί η προσπάθεια αυτή για το μέλλον.

_MG_0100__Medium_glastres

Έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της η 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς στο καταπράσινο και ολάνθιστο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», αυτές τις μέρες μόλις το επιτρέψει ο καιρός και θα διαρκέσει έως τις 14 Ιουνίου. Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς είναι από τις πρώτες εκδηλώσεις σε όλη την χώρα μετά την σταδιακή άρση των μέτρων λόγω κορωνοϊού, και υπάρχει πρόβλεψη για να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

av08

Σε ακύρωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 προχωρά ο Τουριστικός Ομίλος Βέροιας (ποδηλατάδα και περίπατος στις Ανθισμένες Ροδακινιές) στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για τον κοροναϊό.

agnostes-eikones-tis-athinas-sto-mouseio-mpenaki

Το ιστορικό ντοκιμαντέρ της Μαρίας Ηλιού «Η Αθήνα από την Ανατολή στην Δύση 1821-1896» -διάρκειας 90 λεπτών,  έκανε πρεμιέρα στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Κουμπάρη και περιμένει να συναντηθεί με το κοινό στο αμφιθέατρο του Μουσείου, όπου θα προβάλλεται έως τις 26 Απριλίου.

bulling_2_2

Ακόμη ένα βραβείο προστέθηκε στο «μπουκέτο» διακρίσεων της ομάδας κινηματογράφου των μαθητών του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

fwtografia_4-thumb-large_3

Με τη σφραγίδα πλέον του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (European Space Agent –ESA), το ΑΠΘ γίνεται το πρώτο ελληνικό Πανεπιστήμιο που θα αναπτύξει τον δικό του νανοδορυφόρο σε τροχιά 400 χιλιομέτρων πάνω από τη γη στο πλαίσιο του προγράμματος «Fly your Satellite!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία