Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Κηπευτικά

2-Skordo-pin

Με άνοδο µέχρι και 40% των στρεµµατικών αποδόσεων, που επιτρέπει στους παραγωγούς να καλύψουν την εισοδηµατική απώλεια από τις ελαφρώς χαµηλότερες τιµές, από 10 έως και 20 λεπτά το κιλό, σε σχέση µε τις περσινές, κάνει ποδαρικό η εµπορική σεζόν για το σκόρδο της Νέας Βύσσας, ενώ καλή πορεία κατέγραψε το προϊόν και στον Πλατύκαµπο.

tomaten_new

Οι Ολλανδοί φαίνεται να αναζητούν νέες αγορές για να προωθήσουν φρούτα και λαχανικά φοβούμενοι άτακτο Brexit και αυτό τρομάζει τους Γερμανούς αγρότες οι οποίοι, σύμφωνα με την Deutsche Welle, ανησυχούν πως θα... πλημμυρίσουν και άλλες αγορές - ανάμεσα σε αυτές και η δική τους - με ολλανδικά προϊόντα πιέζοντας δραματικά τις τιμές παραγωγού.

3-Laxanika

Επαγγελµατικές ευκαιρίες για τους παραγωγούς που ψάχνουν εναλλακτικές στα κηπευτικά µε λιγότερα εργατικά κόστη, προσφέρει ο κλάδος των µικρόφυλλων φυλλώδων λαχανικών, την ώρα που η αγορά περιµένει και την προκήρυξη των Βιολογικών που για πρώτη φορά θα περιλαµβάνει την κατηγορία αυτή.

patata-naxou-siskevasia

Από τον Δεκέμβριο του 2018 θα είναι και πάλι διαθέσιμες στη αγορά οι ΠΓΕ πατάτες Νάξου αφού έχουν εξαντληθεί πλέον τα αποθέματά της. Τα παραπάνω κάνει γνωστά με ανακοίνωσή της η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου η οποία παράλληλα εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για απομιμήσεις.

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία