Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Ποιότητα Ζωής

a50worldheritage

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Κιέλου στη Γερμανία με επικεφαλής την καθηγήτρια Lena Reimann υποστηρίζουν ότι λόγω ανόδου της στάθμης της θάλασσας ή πλημμύρων μνημεία της UNESCO αντιμετωπίζουν κίνδυνο καταστροφής μέχρι το 2100.

paidia-ags

Μια ολόκληρη βραδιά με παιχνίδια, κατασκευές, περιπάτους, μαγειρέματα και αφηγήσεις, είναι η νέα εμπειρία που παρέχει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή σε παιδιά στο αγρόκτημά της. Το πρόγραμμα φέρει τον τίτλο: «Ξεχωριστά Σαββατόβραδα στο Αγρόκτημα» και για την τρέχουσα σχολική χρονιά έχουν προγραμματιστεί επτά διανυκτερεύσεις. Απευθύνεται σε παιδιά 9 – 12 ετών και κάνει «πρεμιέρα» το Σάββατο 20 Οκτωβρίου με τίτλο «Ιστορίες του δάσους».

achocolate4

Μια μοναδική ευκαιρία προσφέρει η πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων Booking.com στους λάτρεις της σοκολάτας, καθώς μπορούν να κάνουν κράτηση στο... πιο γλυκό κατάλυμα των ονείρων τους, μια αγροικία κατασκευασμένη από σοκολάτα!

melissokomos-placedelaconcorde

Στο Παρίσι παρατηρείται αξιοσημείωτη άνοδος στη μελισσοκομία πόλης με περισσότερα από 1.000 μελίσσια στην κορυφή κτιρίων που αποτελούν σημεία αναφοράς όπως και σε δημόσιους κήπους της πόλης.

iphonenew3

H Apple παρουσίασε στις ΗΠΑ τρία νέα μοντέλα iPhone, που έχουν μεγαλύτερο μέγεθος - αλλά και υψηλότερη τιμή - από τα προηγούμενα. Επίσης παρουσίασε ένα νέο «έξυπνο» ρολόι με δυνατότητες... καρδιολόγου.

News Wire

Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία