Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Traveling

download__31_

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, αναμένονται για σήμερα, Τετάρτη. Κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα στα βόρεια, χιονοπτώσεις σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο, θυελλώδεις άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο μετά το απόγευμα, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια.

σηρικαρι2

Στην ανάπτυξη μιας εναλλακτικής μορφής τουρισμού αυτής του πεζοπορικού τουρισμού, έχει προχωρήσει ο δήμος Χανίων μέσα από την ανάδειξη ενός δικτύου πεζοπορικών διαδρομών σε σημεία της ενδοχώρας.

pagkaki-vroxi

Βροχές προβλέπονται σήμερα σε όλη τη χώρα, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες πιο πυκνές στην Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά Ελλάδα.

LAKIKI

Στο σύστημα του δακτυλίου της Αθήνας, για την εκ περιτροπής κίνηση των οχημάτων στην πόλη, με τα «μονά» και τα «ζυγά», παραπέμπει η λύση που υιοθετήθηκε, τελικώς, για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών στην Κεντρική Μακεδονία, ενόσω βρίσκονται σε ισχύ τα αυστηρά μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας κορωνοϊκού.

Nauplio-μεδια

Η ξεχωριστή αυτή πόλη της Πελοποννήσου πρωταγωνίστησε στα σημαντικότερα γεγονότα της νεότερης ιστορίας. Το 1823 το Ναύπλιο ορίστηκε ως η πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους. Εδώ, ορκίστηκε η πρώτη κυβέρνηση και δολοφονήθηκε ο πρώτος κυβερνήτης, ο Καποδίστριας. Αυτή η ιστορική πόλη κατόρθωσε στο χρόνο να διατηρήσει πλήθος από αξιοθέατα και ομορφιές.

thermokipio_2

Αίτημα για τη στήριξη της φυτικής και θερμοκηπιακής καλλιέργειας της Κρήτης λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, κατέθεσε με υπόμνημά του στον Υπουργό Αγροτικής Αναπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, ο Αγροτικός Σύλλογος Σελίνου Χανίων, που ζητά την ένταξή του στις ομάδες που θα λάβουν οικονομική ενίσχυση.

720_646309_ec4112bf41-89adf6e96d53ff92

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Τρίτη. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και νότια, και θα υπάρξουν διαστήματα ηλιοφάνειας.

xioni

«Άσπρη μέρα» ξημέρωσε για τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας, όπου η ελαφριά χιονόπτωση που ξεκίνησε από τα ξημερώματα έχει δημιουργήσει ένα λευκό τοπίο από τις Πρέσπες έως τα ορεινά της Βασιλίτσας Γρεβενών και από το Νεστόριο Καστοριάς έως την Κοζάνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία