Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Traveling

plimmires_3

«Μετά την απομάκρυνση των υδάτων φάνηκε καθαρά ότι τα εδάφη δέχθηκαν φερτά ιζήματα μικρού πάχους (<15-20 εκατοστά) ιλυοαργιλοπηλώδους υφής και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην κατεργασία και καλλιέργειά τους την επόμενη καλλιεργητική περίοδο. Αυτό φάνηκε σε πολλές περιπτώσεις όπου οι γεωργοί προβαίνουν σε κατεργασίες όπως όργωμα και καλλιεργητή, χωρίς κανένα πρόβλημα».

ΜΑΞΙΜΟΣ_4

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν κάτοικοι και αγρότες των παρακάρλιων χωριών που παραμένουν πλημμυρισμένα μετά τη θεομηνία Daniel καθώς με τους ρυθμούς που το νερό στραγγίζει θα απαιτηθεί αν δεν υπάρξει κάποιο σχέδιο χρονικό διάστημα έως και δύο ετών για να στεγνώσει η περιοχή, με ανυπολόγιστες οικονομικές επιπτώσεις.

ΜΑΞΙΜΟΣ_ΔΙΛΟΦΟΣ-ΑΜΠΕΛΙΑ_ΦΑΡΣΑΛΩΝ_4

«Η μεγάλη σφοδρότητα με την οποία η κακοκαιρία Daniel έπληξε τη Θεσσαλία δημιούργησε σημαντικές ζημιές στις υποδομές και στο επαρχιακό δίκτυο με αποτέλεσμα την δημιουργία σοβαρών προβλημάτων στους κατοίκους των χωριών.

agrotospito_pomona_revma_xorafi_0

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υλοποιεί Πρόγραμμα Αγροτικού Εξηλεκτρισμού στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και τον εκσυγχρονισμό των αγροτικών και κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.

istockphoto-1349696122-612x612

Στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Κρήτη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά, παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους μέχρι το απόγευμα και βαθμιαία βελτίωση.

kalpi

Ο Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας Κρήτης υπενθυμίζει στους αγρότες της ευρύτερης περιοχής Ιεράπετρας και Μακρύ Γιαλού ότι την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 θα διεξαχθούν η εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.

kamena-melissia-ileia1

Στην παροχή συμβουλευτικής στήριξης στους γεωργούς, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους της Ρόδου, που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού προχωρά ο ΕΛΓΟ – Δήμητρα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

μηλα-κατω

«Η πρωτοφανής κακοκαιρία μας βρήκε παραμονές της συγκομιδής, με το σύνολο σχεδόν της παραγωγής μήλων στα δέντρα. Η «επόμενη μέρα» ξημερώνει με τη περιοχή να μετρά αμέτρητες και ανεκτίμητες ζημιές, που αν δεν αποκατασταθούν άμεσα, είναι δεδομένο ότι ακολουθεί οικονομική κατάρρευση.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία