Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Traveling

alimnothalassa

Περίπου στα μισά βρίσκεται η εκπόνηση του master plan του λιμανιού Μεσολογγίου, όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Νίκος Καραπάνος το Σώμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά από ερώτηση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Ντίνου Γιαννόπουλου.

akyklikioikonomia

Ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει η Κρήτη στο πεδίο της κυκλικής οικονομίας αναδείχθηκε κατά τις εργασίες του συνεδρίου για την ανάπτυξη της κυκλικής οικονομίας στο συνεδριακό κέντρο του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων με τίτλο «Προκλήσεις για τα νησιά στην εποχή της κυκλικής οικονομίας».

aNekra-psaria

Ερευνητικό πρόγραμμα για την ιχθυοπανίδα του Σχινιά Μαραθώνα και μέτρα πρόληψης - αντιμετώπισης της θνησιμότητας των ψαριών, προϋπολογισμού 30.876 ευρώ, εγκρίθηκε με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

australia_strawberries-JOSHUA_GANE_BBC

Πολιτεία της Αυστραλίας προσφέρει αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες αναφορικά με την καταγγελία αρκετών ανθρώπων ότι βρήκαν βελόνες ραψίματος και πευκοβελόνες σε φράουλες.

Σημαντική διάκριση για το θυμαρίσιο "μέλομα"

Ο ετήσιος διεθνής διαγωνισμός Great Taste Awards ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του 2018 βραβεύοντας το θυμαρίσιο μέλι μέλομα (Μελισσοκομική Επιχείρηση Λάκκων Ομαλού) με την ανώτατη διάκριση 3 αστέρια....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ