Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

vraveia

Με τιμητικές διακρίσεις κλείνει το έτος για τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ», καθώς απέσπασε το βραβείο «Καλύτερου Λανσαρίσματος» για τα Αλλαντικά από Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ενώ λίγες ημέρες αργότερα, βραβεύτηκε και με το «Ειδικό Βραβείο» για το κομμάτι της Απασχόλησης & των Επενδύσεων του Συνεταιρισμού.

ΑΦΟΙ_ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ_Energy_Mastering_Awards

Με 2 χρυσά βραβεία διακρίθηκε η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ στα Energy Mastering Awards 2019, μια αναγνώριση που αναδεικνύει την αφοσίωσή της στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την ορθή διαχείριση ενέργειας και πόρων και τη συνεχή βελτίωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Chiquita-end-2019-lifestyle_TC_2

Η Chiquita επέλεξε τον διάσημο Ισπανό καλλιτέχνη Ricardo Cavolo για να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση αυτοκόλλητων που θα κοσμήσουν τις εμβληματικές της μπανάνες, φέρνοντας έτσι μια χαρούμενη και πολύχρωμη νότα αισιοδοξίας στις γκρίζες ημέρες του χειμώνα. Η εκτύπωση αναμένεται να γίνει τις τελευταίες ημέρες του 2019 με στόχο τα αυτοκόλλητα να πρωτοκυκλοφορήσουν τις γιορτινές ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

eurobank_14

Η Eurobank κάνει ένα καθοριστικό βήμα Open Banking και προσφέρει τη νέα, online πρωτοποριακή υπηρεσία “Account Aggregation”, ώστε οι ιδιώτες χρήστες του e - Banking της Τράπεζας να έχουν στην οθόνη του υπολογιστή τους, τη συνολική εικόνα των υπολοίπων σε καταθετικούς λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες που διατηρούν σε οποιαδήποτε συστημική τράπεζα.

glo

Η British American Tobacco Hellas, ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς, δημιούργησε, σε συνεργασία με το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, το πρώτο πολυμορφικό περίπτερο τιμώντας τον διαχρονικά σημαντικό ρόλο των περιπτέρων στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

aegean2020

Με στόχο το 2020 να σηματοδοτήσει την αφετηρία για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και εξωστρέφεια, η ΑΕGEAN επενδύει στην περαιτέρω επέκταση του δικτύου της και τη συνολική ανάπτυξη της δραστηριότητάς της.

ESYF

Στο φιλόξενο περιβάλλον του wine bar-restaurant «Θα σε κάνω βασίλισσα», υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου φίλους και συνεργάτες ο Ελληνικός Σύνδεσμος Φυτοπροστασίας ΕΣΥΦ, ανταλλάσσοντας ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

AGORASTIKI_EMPIRIA

Μία ξεχωριστή δράση που έχει ως στόχο την βέλτιστη αγοραστική εμπειρία για όλους ξεκίνησε η ομάδα εθελοντών ‘αrmonia’ της Barilla Hellas. Σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ Black Light και την σύμπραξη της TÜV AUSTRIA HELLAS, εκπαιδεύουν στους φυσικούς χώρους, υπαλλήλους καταστημάτων λιανικής πώλησης στην εξυπηρέτηση καταναλωτών με αναπηρίες.

20191127_112452

Την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου η ομάδα της Yara Ελλάς βρέθηκε κοντά στους συνεργάτες της σε 4 διαφορετικές πόλεις, καλύπτοντας όλη την Ελλάδα, για να ξεκινήσει το ταξίδι του Yara Academy. Με ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε ημερίδες στις Σέρρες, τη Λάρισα, την Πάτρα και το Ηράκλειο, η ομάδα της Yara ενημέρωσε και εκπαίδευσε περίπου 200 συνεργάτες γεωπόνους σχετικά με τις καινούριες τεχνολογικές πλατφόρμες των προϊόντων της δίνοντας έμφαση στις προϊοντικές σειρές YaraVita και YaraRega.  

nivea

Στη λαμπερή τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στο Gazarte, η Beiersdorf Hellas AE, βρέθηκε στην κορυφή των Shopper Marketing Awards, κατακτώντας το Grand Award «Shopper Marketing Brand of the Year».

zagorinero

Το βραβείο του καλύτερου λανσαρίσματος κατά τη διάρκεια του 2019 στην κατηγορία τους απονεμήθηκε στα 2 νέα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα Λεμόνι και ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα Πράσινο Μήλο, στο πλαίσιο των βραβεύσεων BEST LAUNCHING 2019 που διοργανώθηκαν από το οικονομικό περιοδικό The Business Review.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία