Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

ANDREAS_DIMITRIOU_PROEDROS_APSI_PINDOS_PIC_2

Σημαντική διάκριση για τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» στα βραβεία – θεσμός «ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2010-2020», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

unnamed__4__5

Ο Christian Härtnagel, Διευθύνων Σύμβουλος της Βρετανικής Lidl GB, ισχυρίζεται ότι το «Healthy Eating Pledge», είναι ο πιο «φιλόδοξος» στόχος που έχει τεθεί από «εκπτωτική» εταιρεία, αναφέροντας παράλληλα ότι επιθυμούν να προωθήσουν την πιο υγιεινή διατροφή.

Screenshot_2021-07-19_at_12_59_08_PM

Η Kapelis Packaging διακρίθηκε ξανά ανάμεσα στις δυναμικότερες Ελληνικές επιχειρήσεις και βραβεύτηκε ως “Diamond of the Greek Economy 2021” για την υγιή και αναπτυσσόμενη επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Unilecver

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων και καταναλωτικών αγαθών στον κόσμο, πρόκειται να εισαγάγει ετικέτες αποτυπώματος άνθρακα στα προϊόντα της για πρώτη φορά έως το τέλος του έτους - σηματοδοτώντας μια ιστορική στιγμή στη μετάβαση στα προϊόντα σήματος για το κόστος τους στον πλανήτη.

Picture_1_4

Συγκεκριμένα, η ΔΕΛΤΑ έλαβε δύο χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Labelling Innovation και Marketing in the Greek market για το ιδιαίτερα επιτυχημένο επαναλανσάρισμα του Life Tsai, που είχε ήδη ξεχωρίσει στην αγορά του παγωμένου τσαγιού.

IMG_1613-copy

Δεύτερη συνεχόμενη βράβευση και μάλιστα χρυσή επεφύλαξε ο φετινός διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου στη Νέα Υόρκη, για το αρκαδικό ελαιόλαδο Cultura Olive Oil βιολογικής παραγωγής από την σπάνια ποικιλία Χωραΐτικη.

1_13

Με αφορμή τους φετινούς εορτασμούς για την επέτειο της συμπλήρωσης των 150 ετών από την πρώτη παρουσίαση της Αΐντας στην Όπερα του Καΐρου, η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσίασε ένα All Star Γκαλά Βέρντι για να σηματοδοτήσει τη μεγάλη επιστροφή της στα ζωντανά θεάματα με την κορυφαία σοπράνο του αιώνα, τη μοναδική Άννα Νετρέμπκο.

Helios_DT_PackagingAwards_2__002_

Με 4 βραβεία «έλαμψε» φέτος η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στα Packaging Awards 2021 επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια χρονιά τη δέσμευσή της για καινοτόμες και πρωτότυπες συσκευασίες στα προϊόντα της.

cebacebfcebdcf83ceb5cf81-ce9acf8dcebacebdcebfcf82-official-ceb2ceafcebdcf84ceb5cebf-2

H ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε έλαβε την τιμητική διάκριση Platinum Award για τα 106 χρόνια αδιάληπτης παρουσίας και προσφοράς της στην ελληνική αγορά, από το 1915 μέχρι σήμερα, που την έχουν καταστήσει ένα ιστορικό, εμβληματικό για τη χώρα μας brand με απόλυτα ελληνική ταυτότητα και διεθνή αναγνώριση.

Photo_2_3_

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, ξεχώρισε για μία ακόμα φορά για την επιτυχημένη της διαδρομή στη διοργάνωση θεσμό για την ελληνική επιχειρηματικότητα "Diamonds of the Greek Economy 2021".

santorini-santo-wines-top-1-1024

Μεγάλες διακρίσεις, για άλλη μια φορά, των κρασιών της Santo Wines στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου του Decanter, που είναι από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως. Είναι χαρακτηριστικό ότι βραβεύτηκαν και τα 10 κρασιά της Santo Wines που διαγωνίστηκαν, με τα 2 μάλιστα από αυτά να αποσπούν χρυσό μετάλλιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία