Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

Greenyard

H Greenyard Group, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των νωπών προϊόντων, ανακοίνωσε εντυπωσιακά αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο, με τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά 12,2% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, φτάνοντας τα 3.742,4 εκατομμύρια ευρώ.

silver_award_ΠΙΝΔΟΣ

Ένα ακόμη βραβείο ήρθε να προστεθεί στη λίστα διακρίσεων του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πινδος» και την Algosystems SA, στην απονομή των φετινών Cyber Security Αwards! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Sofitel Athens Airport την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Horeca_2024_Campari_Hellas_3

Η Campari Hellas, θυγατρική του Ομίλου Campari με ενεργή παρουσία στην Ελλάδα από την 1η Ιανουαρίου 2024, συμμετείχε για πρώτη φορά στην HORECA 2024, την κορυφαία έκθεση για τον τουρισμό και τη μαζική εστίαση, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου

Syngenta_hellas_news

Με τη συμμετοχή συνεργατών και φορέων της Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στη Λάρισα η εκδήλωση της Syngenta Hellas για την παρουσίαση του νέου ζιζανιοκτόνου σιτηρών Avoxa Maxx και του καινοτόμου βιοδιεγέρτη, ενισχυτικού της θρέψης των φυτών, Vixeran.

JTI-CDP

H Japan Tobacco Inc. αναγνωρίστηκε για 5η συνεχή χρονιά για την κορυφαία της θέση στον τομέα της εταιρικής βιωσιμότητας από τον παγκόσμιο περιβαλλοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό Carbon Disclosure Project (CDP) πετυχαίνοντας μια διάκριση στις διάσημες λίστες του CDP, «Climate Change A List» και «Water Security A».

kipoi_karditsas-IMG_

Στον δρόμο της εξέλιξης βρίσκονται οι Κήποι Καρδίτσας, καθώς το υδροπονικό θερμοκήπιο, που αποτελεί μέρος της επένδυσής τους, βρίσκεται πλέον σε πλήρη λειτουργία. Το συνολικό κόστος της επένδυσης καθορίστηκε στα 7,3 εκατ. ευρώ, με τη συγχρηματοδότηση από τη Περιφέρεια Θεσσαλίας να αγγίζει το 50% του ποσού.

syngenta-1_1200xx2500-1409-0-0

Η Syngenta Group ανακοίνωσε ότι η εγκατάστασή της στο St. Gabriel της Λουιζιάνα, ΗΠΑ, έχει λάβει αναγνώριση από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ ως κορυφαία μονάδα πράσινης ενέργειας, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά στις εγκαταστάσεις παραγωγής της, ως μέρος της δημοσιευμένης δέσμευσής της για μείωση των εκπομπών άνθρακα έως το 2030.

ed9af186-1da7-49c0-8349-b51a21e9b225_1140x641

Η Tyson Foods υπερέβη τις προσδοκίες της αγοράς όσον αφορά τα έσοδα και τα κέρδη του πρώτου τριμήνου, σηματοδοτώντας τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της ζήτησης για τα προϊόντα κρέατος της, καθώς αμβλύνονται οι ανησυχίες για την πληθωρική πίεση.

2e2ab9553bff4720a51d1699911b3e38

Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Δωδώνη ΑΕ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της στα Ιωάννινα, με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς της, όπου εξελέγη νέο διοικητικό συμβούλιο.

dodoni-ergostasio

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς της Δωδώνη Α.Ε. πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 έκτακτη γενική συνέλευση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Ιωάννινα, όπου εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Screenshot__50_

Η Bayer συμμετέχει στη Fieragricola, τη διεθνή γεωργική έκθεση που πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο της Veronafiere από 1 έως τις 3 Φεβρουαρίου 2024 και παρουσιάζει τις καινοτομίες της στον τομέα ψηφιακής γεωργίας. Χάρη στη συμβολή των ειδικών, θα προβληθούν οι πιο πρόσφατες τεχνολογικές λύσεις που υποστηρίζουν τους αγρότες σε καθημερινή βάση στη βελτίωση της διαχείρισης των χωραφιών τους, προσφέροντας μια λύση για κάθε καλλιέργεια.

basf-irri-join-forces-reduce-carbon-footprint-rice-banner

Η BASF και το Διεθνές Ινστιτούτο Έρευνας για το Ρύζι (IRRI) έχουν ξεκινήσει μια επιστημονική συνεργασία με στόχο τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου από την παραγωγή ρυζιού.

cosmocert-food_id

Ο ιδιόκτητος ελαιώνας του παραγωγού ΜΗΤΣΑΚΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ είναι ο πρώτος που πιστοποιήθηκε από την COSMOCERT με το πρότυπο REGENERATIVE AGRICULTURE της FOODCHAIN ID, αποδεικνύοντας την ευαισθησία του παραγωγού στη διαχείριση της γης που καλλιεργεί.

2024_01_31_Paolo_Barilla_Debuty_Chairman_Barilla_Group_2

Για πρώτη φορά τα ζυμαρικά Barilla μπαίνουν σε τροχιά, για να μεταφέρουν τη γεύση της ιταλικής κουζίνας στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), αλλά και για την πιο ακραία γευστική δοκιμή που έγινε ποτέ.

unipak-1-scaled_2

Η UNIPAKHELLAS, μέλος του διεθνούς Ομίλου INDEVCO, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι απέσπασε το διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο WorldStar 2024 στην κατηγορία Ηλεκτρονικό Εμπόριο για την πρωτοποριακή λύση της επαναχρησιμοποιήσιμης-ανακυκλώσιμης συσκευασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία