BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

tuv-hellas-austria

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Όμιλος ολιστικών υπηρεσιών Πιστοποίησης, Εκπαίδευσης, Τεχνικών και Βιομηχανικών Ελέγχων, Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων, Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης, Εργαστηριακών Αναλύσεων και Δοκιμών, Τεχνολογικών Λύσεων για Ψηφιακές Εκπαιδεύσεις καθώς και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας με λετουργία state of the art SOC (Security Operations Center), εγκαινίασε τις νέες της εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο Κρήτης, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, παρουσία πλήθους καλεσμένων, εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μy_beach__Our_planet__1_

Η περιβαλλοντική πρωτοβουλία της Pernod Ricard Hellas “My beach. Our planet”, που πραγματοποιείται για 3η χρονιά σε συνεργασία με την iSea, φέτος ενισχύεται ακόμα περισσότερο καθώς μας προσκαλεί να κάνουμε μία βιώσιμη επιλογή από την παραλία έως… το super market!

epiros-new-package

Η εταιρεία τυροκομικών ΗΠΕΙΡΟΣ, στο πλαίσιο της στρατηγικής βιωσιμότητάς της και της δέσμευσής της για μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, προχώρησε σε αντικατάσταση των συσκευασιών φέτας και λευκών τυριών σε άλμη 400γρ, περιορίζοντας τη χρήση πλαστικού.

ependuontas-sthn-viwsimh-anaptuksh-ouzo-plwmariou_2

Στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης της Ελλάδας, αποτελεί κοινό στόχο όλων μας ατομικά αλλά και συλλογικά, η ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθητοποίησης με σκοπό τη διασφάλιση του μέλλοντος της επόμενης γενιάς.

sokolata-galaktos-me-amugdala

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε από την επιχείρηση SWEETS DISTRIBUTION ROSHEN ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. ότι, σε συνέχεια αυτοελέγχου, έχει προβεί σε ανάκληση σοκολάτας γάλακτος με ολόκληρα αμύγδαλα, γιατί μετά από ανάλυση βρέθηκε το αλλεργιογόνο συστατικό «αραχίδα/αράπικο φιστίκι» χωρίς αυτό να αναγράφεται στα συστατικά ή την προληπτική επισήμανση στην ελληνική γλώσσα.

Malamatina-winery-sos-paidia

Η Μαλαματίνα και ο Όμιλος Mantis, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία της Βορείου Ελλάδας, στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS, και ενισχύουν τη λειτουργία του Κέντρου Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης στη Θεσσαλονίκη και του Κέντρου Ημέρας ΑμεΑ, στην Αλεξανδρούπολη.

DJI_0325_2

Η ΣΕΚΑΠ, το εργοστάσιο της JTI στην Ξάνθη, πραγματοποιεί ένα σημαντικό βήμα προς την παραγωγική αριστεία καθώς εισέρχεται σε μια νέα εποχή με την εφαρμογή του Ολοκληρωμένου Συστήματος Εργασίας ( Integrated Work System - IWS), ένα λειτουργικό μοντέλο που αποσκοπεί στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής.

sy-health-safety-24-1080x1080-1

Η Syngenta Hellas βραβεύτηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024, στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum Athens, με το Ασημένιο Βραβείο στην ενότητα «Δραστηριότητες Υγείας & Ευεξίας» και ειδικότερα στην κατηγορία «Πνευματική Υγεία», στην τελετή βράβευσης των νικητών Health & Safety Awards 2024, των μοναδικών βραβείων στην Ελλάδα αναφορικά με τα θέματα της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία.

dodoni_ergostasio__

Η ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει να επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στην παραγωγή προιόντων ανώτερης ποιότητας και γεύσης, αποσπώντας για ακόμη μια χρονιά τέσσερις σημαντικές διακρίσεις στα διεθνή βραβεία Superior Taste Awards 2024. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, μια ανεξάρτητη οργάνωση που αξιολογεί και πιστοποιεί τη γεύση και την ποιότητα των τροφίμων.

pagwta_dwdwnh

Στην ιδιοκτησία της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗ περνάει η εταιρεία ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ, καθώς ολοκληρώθηκε, ύστερα από δύο έτη, η εξαγορά των χρεών της προς τις τράπεζες, συνολικού τιμήματος περίπου 40 εκατ. €. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η αγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας από αλλοδαπή εταιρεία με έδρα την Κύπρο. Η αγορά αποτελεί το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας σειράς διαπραγματεύσεων, με πέντε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που είχαν αναλάβει τη διαχείριση της ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ.

hellagro-site

Η HELLAGRO Α.Ε., πιστή στις τεχνολογικές εξελίξεις, ανακοινώνει το λανσάρισμα του νέου της ιστότοπου, σχεδιασμένου να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και άριστη εμπειρία χρήστη, πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των συνεργατών της.

pindos-superior-taste-awards

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων, ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, έλαμψε στα φετινά Διεθνή Βραβεία Superior Taste Awards 2024 λαμβάνοντας σπουδαίες διακρίσεις. Συγκεκριμένα, το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής και η μαριναρισμένη τηγανιά κοτόπουλου κατάφεραν να ξεχωρίσουν λαμβάνοντας 3 αστέρια ποιότητας από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (iTQi).

eurobank-enter-to-go

To egg – enter grow go, o επιχειρηματικός επιταχυντής της Eurobank, απέσπασε τη σημαντική διάκριση Best Performing New EBAN Member 2024 σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου Συνεδρίου του Ευρωπαϊκoύ Δικτύου Επενδυτικών Αγγέλων (EBAN - European Business Angel Network), που διενεργήθηκε στο Τάλλιν της Εσθονίας το διάστημα 20-22 Μαΐου 2024.

barilla-viwsimothta

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Όμιλος Barilla παρουσιάζει την τελευταία του Έκθεση Βιωσιμότητας, επικυρώνοντας 15 χρόνια δέσμευσης για την περιβαλλοντική διαχείριση, την καινοτομία, τη διατροφή και την ευημερία της κοινωνίας. Η Barilla συνεχίζει το ταξίδι της προς τη δημιουργία μιας διατροφικής κουλτούρας που προωθεί την ισορροπημένη διατροφή, ενώ συμμερίζεται την δέσμευση για υποστήριξη στην πράξη της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας με την χρήση ανανεώσιμης ενέργειας και με το στρατηγικό της όραμα.

436568350_3544301829153685_618864925271259023_n

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ, πρεσβευτής της Τήνου, των ελληνικών νησιών και της Ελλάδας και παράλληλα άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα, υποστηρίζει ένθερμα και φέτος τους αγώνες του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ).

bayer-hellas-2024

Η Bayer Ελλάς, ξεχώρισε για μία ακόμη χρονιά για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στην εφαρμογή και προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, κατακτώντας επάξια μια θέση στην ηγετική ομάδα των "The 50 Most Sustainable Companies in Greece" για το 2024, αποσπώντας ανώτατη διάκριση στον τομέα της βιωσιμότητας στην Ελλάδα.

ΗΗΗ

Τα τελευταία δυο χρόνια, ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης, ηγετική δύναμη στον κλάδο της συσκευασίας τροφίμων και βιομηχανικών προϊόντων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και η ΜΕΒΓΑΛ, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων, συνεργάζονται στην υλοποίηση μιας σειράς πρωτοβουλιών και δράσεων που κάνουν πράξη την κυκλική οικονομία, με βάση την κοινή τους δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος.

βαρβα1

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναδείχθηκε στην ηγετική ομάδα των εταιριών «MOST SUSTAINABLE COMPANIES in Greece 2024» που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους στην εφαρμογή των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, σύμφωνα με τον δείκτη βιώσιμης ανάπτυξης «The ESG Index in Greece». Η κορυφαία αυτή διάκριση της εταιρείας αποτελεί επιστέγασμα της δέσμευσης και των επενδύσεών της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία