Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

boutaris_2

Την τροποποίηση της επωνυμίας της εταιρείας "Ι. Μπουτάρης & Υιός Ανώνυμη Εταιρία Συμμετοχών & Επενδύσεων" σε "Παλαιοί Οίνοι Ναούσης Ανώνυμη Εταιρία Συμμετοχών και Επενδύσεων" και του διακριτικού τίτλου "Ι. Μπουτάρης & Υιός Holding Α.Ε." σε "Παλαιοί Οίνοι Ναούσης Holding Α.Ε." ενέκρινε η σημερινή Γενική Συνέλευση των μετόχων της εισηγμένης.

Logo_21

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας επιβεβαιώνοντας την τεράστια σημασία που δίνει στην ανάπτυξη της αγοράς κρέατος, συμμετείχε στην έκθεση «MDF EXPO 2022», που πραγματοποιήθηκε 12-14 Νοεμβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

67a2f397cc5a4b8682934f1ac8776006

Ο Τζώρτζης Κανακάρης έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας με επιτυχία, και έχοντας υλοποιήσει ένα σημαντικό έργο στην τοποθέτηση των προϊόντων της εταιρείας στην ελληνική αγορά μπίρας θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο, ως μη εκτελεστικό μέλος.

pindos_logo_2

O Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» απέσπασε Bronze Βραβείο στα φετινά Manufacturing Excellence Awards, στην κατηγορία «Καινοτόμα Προϊόντα» για τη νέα σειρά προϊόντων από κοτόπουλο «Έτοιμα Ψημένα».

FRfz4B5WYAI3Bu7

Η εταιρεία γεωργικών και φαρμακευτικών προϊόντων Bayer ανακοίνωσε την Τρίτη 8 Nοεμβρίου υψηλότερα προσαρμοσμένα κέρδη τριμήνου, επί τη βάσει της ισχυρής ζήτησης για τους σπόρους και τα εντομοκτόνα της, ενώ επιβεβαίωσε το guidance της για το σύνολο του έτους.

shutterstock_253152865

Αύξηση καθαρών εσόδων 7,4% στο γ΄ τριμηνο του 2022 παρουσίασε σε ενοποιημένο επιπεδο η Coca Cola HBC AG σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβολυος Zoran Bogdanovic, «κερδίζουμε μερίδιο αγοράς» και «ανανεώνουμε τις εκτιμήσεις μας σε σχέση με τα συγκρίσιμα λειτουργικά κέρδη για το 2022, τα οποία πλέον αναμένουμε ότι θα διαμορφωθούν μεταξύ 860 και 900 εκατομμυρίων ευρώ».

EZA_Manufacturing_Excellence_Awards

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ελληνική ζυθοποιία, διακρίθηκε με βραβείο bronze στην κατηγορία «Καινοτομία και Δημιουργικότητα» στα Manufacturing Excellence Awards 2022, για τη Νέα Μονάδα Παραγωγής Μπίρας χωρίς Αλκοόλη. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Boussias Communications την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022 στο Sofitel Athens Airport.

7547985999d8aabc8e3c31ff0d9efb0c_XL

Η εταιρεία Βίκος, έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις στα Manufacturing Excellence Awards 2022, τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων & του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανίων.

loux_sial_3

H Λουξ συμμετείχε στη SIAL Paris 2022 παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα της, στη διεθνή έκθεση που αποτελεί συνώνυμο των καινοτομιών και των νέων τάσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών.

2022_11_02_Barilla_Hellas_HR_Awards__1___003_

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για την Barilla Hellas και το τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού, ως επιβράβευση των καλών πρακτικών που διαχρονικά υιοθετεί η εταιρεία.

LEMKEN_Desjardins_2

Αρχής γενομένης από την 1η Νοεμβρίου 2022, ο Yves Desjardins θα αναλάβει το ρόλο του Διευθυντή Πωλήσεων της LEMKEN, του ειδικού γεωργικών μηχανημάτων, και θα ενταχθεί ταυτόχρονα στην Εκτελεστική Διοίκηση της εταιρείας.

EljjU8SXUAAKDUE

Τέσσερις αλλαγές στο ανθρώπινο δυναμικό του ανακοίνωσε ο Όμιλος Syngenta στις 27 Οκτωβρίου, με τον Hongsheng Liu, πρώην Πρόεδρος της Sinochem International, να αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στο Syngenta Group China στη θέση του Hengde Qin.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία