Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

Dodoni_Home_OG

Η ΔΩΔΩΝΗ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τους Δήμους Ιωαννιτών και Άρτας, καθώς και τις Μητροπόλεις Ιωαννίνων και Άρτας, αναλαμβάνει να προσφέρει σε εβδομαδιαία βάση καλάθια με γαλακτοκομικά προϊόντα σε εκατοντάδες ευπαθείς και οικονομικά ευάλωτες ομάδες της περιοχής.

2014_Κρι_Κρι___πανοραμικη

Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, ανταποκρινόμενη στις κοινωνικές ανάγκες που δημιουργούνται στη δύσκολη αυτή συγκυρία, προχωρά σε πρωτοβουλίες τόσο για τη στήριξη φορέων της Δημόσιας Υγείας όσο και για την έμπρακτη ανταμοιβή των εργαζομένων της.

logoHPEIROS

Η εταιρεία ΗΠΕΙΡΟΣ συστρατεύεται στη μεγάλη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 στη χώρα μας και προχωρά, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας, στη δωρεά πλήρους εξοπλισμού ηλεκτρονικής παρακολούθησης για 24 κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείων του ΕΣΥ.

μυλοι

Ως ένδειξη συμπαράστασης στα μέτρα πρόληψης που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, η εταιρεία Μύλοι Λούλη ενισχύει την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

Lidl_Ελλας_ωραριο_προτεραιοτητας

Επιθυμώντας να διευκολύνεί την καλύτερη πρόσβαση ατόμων ηλικίας άνω των 65 ετών και ΑμεΑ στα καταστήματά της, η Lidl Hellas διαμόρφωσε τη χρονική ζώνη αγορών κατά προτεραιότητα. Η εφαρμογή της θα ξεκινήσει την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 και θα ισχύει από Δευτέρα έως Σάββατο και από τις 7 έως τις 10 το πρωί.

ydatokalliergies_6_7_17

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το χρηματιστηριακό σκέλος της απόκτησης του ελέγχου των Νηρέα και Σελόντα από την Andromeda Seafood, με τελικό αποτέλεσμα την ενοποίηση των τριών εταιρειών για τη δημιουργία ενός ισχυρού παίκτη στον κλάδο της μεσογειακής ιχθυοκαλλιέργειας.

32-33_5

Ενίσχυση της παραγωγικής της δυναµικότητας σε ποσοστό περίπου 20% και επέκταση και στον τοµέα της τυποποίησης, που θα της επιτρέψει να καθετοποιηθεί, θέτει σε τροχιά υλοποίησης η χοιροτροφική µονάδα «Η Χαλκιδική ΑΕ», µέσα από δύο νέα επενδυτικά προγράµµατα.

nico-lazaridi-logo_2

Το Château Nico Lazaridi Λευκό 2019 κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό «Berliner Wine Trophy» που διεξήχθη 20-23 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο.

Straggisto

Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, πιστή στη δέσμευσή της για μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, καινοτομεί λανσάροντας νέες συσκευασίες για το γιαούρτι Στραγγιστό & αγαπημένο 1kg με 20% λιγότερο πλαστικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία