Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

144770684be9aa43f84293557e9a40c3_L

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, πιστός στη δέσμευσή του να συνεισφέρει άμεσα και ουσιαστικά στις πραγματικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, συμβάλει στην αειφόρο ανάκαμψη της Βόρειας Εύβοιας, που επλήγη από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού, ενισχύοντας την παραγωγική δραστηριότητα περισσότερων από 300 τοπικών μελισσοκόμων.

karamolegos

Ακριβώς 23 χρόνια μετά την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο της Αθήνας (7 Ιανουαρίου του 1999) η αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος ανακοίνωσε την Παρασκευή (7/1/2022) την πρόθεσή της να αποχωρήσει από αυτό, προσφέροντας στους μετόχους μειοψηφίας 3,22 ευρώ ανά μετοχή, περίπου δηλαδή το ποσό με το οποίο είχε διαθέσει το 1999 τις νέες μετοχές της στο ευρύ επενδυτικό κοινό (1.200 δραχμές).

index_7

H TUV GELLAS υποδέχεται τη Νέα Χρονιά με την ανακοίνωση του Προγράμματος Σεμιναρίων για το Α’ Τετράμηνο του έτους.

3alfa_csr

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., ανταποκρινόμενη στην ευθύνη της ως ηγετική δύναμη στον κλάδο παραγωγής οσπρίων και ρυζιών στάθηκε πολύτιμος αρωγός της κοινωνίας σε πολλαπλούς φορείς ανά την Ελλάδα.

vivartia22_2

Η VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. ανακοινώνει ότι σήμερα, 28/12/2021 και κατόπιν λήψεως όλων των σχετικών εγκρίσεων, ολοκληρώθηκε η συναλλαγή μεταβίβασης των μεριδίων των εταιρειών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ Α.Ε. και ΑΛΕΣΙΣ Α.Β.Ε.Ε., προς την εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε..

ECON-12-6-752x420

Τα ηγετικά χαρακτηριστικά και οι σημαντικές επιδόσεις της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Βίκος ΑΕ αναδείχθηκαν κατά την παρουσίαση του καθιερωμένου θεσμού True Leaders της ICAP για το έτος 2020.

rsz_1ergostasio_papastratos-aspropyrgos_sm

Με την 1η Ενιαία Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2020 η Παπαστράτος ανοίγει μια νέα σελίδα στην ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών σχετικά με τις δράσεις και τους στόχους της καθώς και την ενσωμάτωση των τρίπτυχων κριτηρίων ESG (Περιβάλλον-Κοινωνία-Διακυβέρνηση) στη λειτουργία και στις αποφάσεις που λαμβάνει.

PHOTO

Πρώτη στον κλάδο της, ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην κατηγορία «Είδη διατροφής», αναδείχθηκε η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, θυγατρική της Vivartia, στην πρόσφατη διοργάνωση “Business Superbrands 2021-2022”.

FISHERY_HAPO

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), με στόχο την ανάδειξη των διατροφικών χαρακτηριστικών των ψαριών ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας και της υψηλής θρεπτικής τους αξίας, συμμετείχε ως ασημένιος χορηγός στο διαδικτυακό 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, που διοργανώθηκε στις 09-12 Δεκεμβρίου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων-Διατροφολόγων.

avramar000

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Avramar Seafood ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της επόμενης φάσης τoy μετασχηματισμού της εταιρείας, με απώτερο σκοπό την προσφορά υγιεινών και βιώσιμων μεσογειακών προϊόντων σε όλους τους ανθρώπους παγκοσμίως.

Green_Cola__Superbrands

Η Green Cola Hellas A.E. έλαβε μια ακόμη σημαντική διάκριση στα Corporate Superbrands Greece, ως ένα από τα κορυφαία ελληνικά superbrands, στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών & ροφημάτων, στη σχετική τελετή απονομής βραβείων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου.

Feroz_Sheikh

Η Syngenta όρισε τον Φερόζ Σείχ ως Chief Information and Digital Officer, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2022. Ο Σείχ θα ενταχθεί στην ηγετική ομάδα του Syngenta Group υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο. Μέχρι να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ήταν επικεφαλής του τμήματος ψηφιακής μηχανικής και εξόρυξης δεδομένων.

Efet-810x405

Κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος « Επίσημος έλεγχος μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων Έλεγχος για Salmonella spp » έτους 2021, προέβη σε δειγματοληψίες παρασκευασμάτων κρέατος τα οποία παράγονται από την εταιρεία «ΓΟΓΓΑΚΗΣ ΑΕΒΕ.» και στα οποία διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου βακτηρίου Salmonella spp.

CA1_8198

Η ΟΛΥΜΠΟΣ αναδείχθηκε για ακόμη μία φορά ως η κορυφαία εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα, στον κλάδο της, πιστοποιώντας την αμέριστη εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα της.

TUV_HELLAS_Logo_2

Η επιθεώρηση και επαναπιστοποίηση της AHI Carrier EUROPE από την TÜV HELLAS πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία