BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

work-mastiha-shop-etairiki-a

Η εταιρία Mediterra, το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, είναι ακόμα ένα ελληνικό superfood που εντάσσεται στην «κοινότητα». Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά τον Κρόκο Κοζάνης και το Trikalinos Αυγοτάραχο, τα προϊόντα της Mediterra_mastihashop (ΠΟΠ προϊόντα και μη) έρχονται να ενισχύσουν το σύνολο των καινοτόμων ελληνικών προϊόντων.

Lidl_Ελλας_Hellenic_Responsible_Business_Awards

Η Lidl Ελλάς με σταθερή παρουσία στα Hellenic Responsible Business Awards 2024, για μία ακόμα χρονιά, ξεχώρισε με 3 σημαντικές βραβεύσεις, 1 Gold και 2 Bronze, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή της στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, στη βιώσιμη ανάπτυξη και στις συνολικές προσπάθειες για ένα καλύτερο αύριο.

WEB_Aggelakis__logo

Η Αγγελάκης AE ανακοινώνει την προσθήκη τεσσάρων νέων δυναμικών στελεχών σε κομβικές θέσεις στο οργανόγραμμά της, θέτοντας το ανθρώπινο κεφάλαιο στο επίκεντρο της αναπτυξιακής στρατηγικής της.

Lidl_Ελλας_CR_Index_2024

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες silver διακρίσεις, η Lidl Ελλάς παραμένοντας πιστή στο όραμά της για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική υπευθυνότητα, πέτυχε φέτος τη Gold διάκριση σύμφωνα με τα διεθνή κριτήρια αξιολογήσεων CR Index. Η εταιρεία αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία του κλάδου που τιμήθηκε με τη Gold διάκριση αλλά και τιμητικό έπαινο για τις κοινωνικές δράσεις, αναγνωρίζοντας τις υπεύθυνες πρακτικές της στην κοινωνία, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την εταιρική διακυβέρνηση.

STELLIOS_BOUTARIS_KIR-YIANNI_winemaker_

Το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ έγινε το πρώτο ελληνικό οινοποιείο που εντάχθηκε από τα τέλη Απριλίου 2024 στο “INTERNATIONAL WINERIES FOR CLIMATE ACTION” (IWCA), την διεθνώς αναγνωρισμένη ομάδα εργασίας που στοχεύει στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος του κλάδου σε παγκόσμια επίπεδο και τη διαχείριση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

synge-endo

Η γεωργία βρίσκεται σε μια νέα εποχή καινοτομίας και αειφορίας, καθώς η Syngenta Biologicals και η Intrinsyx Bio ανακοίνωσαν μια στρατηγική συνεργασία για την ανάπτυξη πρωτοποριακών βιολογικών λύσεων στον τομέα των γεωργικών καλλιεργειών. Η νέα αυτή συνεργασία επιδιώκει να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα της χρήσης θρεπτικών συστατικών, μειώνοντας την ανάγκη για σύνθετα λιπάσματα και ενισχύοντας την προστασία του περιβάλλοντος.

Νικος_Γαλανης

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Όμιλος ολιστικών υπηρεσιών Πιστοποίησης, Εκπαίδευσης, Τεχνικών και Βιομηχανικών Ελέγχων, Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων, Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης, Εργαστηριακών Αναλύσεων και Δοκιμών, Τεχνολογικών Λύσεων για Ψηφιακές Εκπαιδεύσεις καθώς και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας με λετουργία state of the art SOC (Security Operations Center), με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει μια ακόμη σημαντική διάκριση ενός μέλους της.

aggelakis-logo

Μία νέα, πολύ σημαντική, διεθνή πιστοποίηση έλαβε η Αγγελάκης ΑΕ από την EUROCERT, έναν από τους κορυφαίους φορείς πιστοποίησης στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία πιστοποιήθηκε με το IFS FOOD V8, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων παγκοσμίως, πετυχαίνοντας το υψηλότερο επίπεδο βαθμολογίας με ποσοστό 97,55%.

f6636945c02a36f40515b677500bf91a_XL

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2024, προέβη σε δειγματοληψία κατεψυγμένου προϊόντος με τα στοιχεία: ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΓΑΣ (JINGA) ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΡΑΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΕΡΟ ΒΑΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ - KALLIMANIS, καθαρού βάρους 350 γρ., με ημερομηνία κατάψυξης 06/10/2023, ημερομηνία ανάλωσης 05/10/2025 και αριθμό παρτίδας / LOT 240171, που παράγεται από την εταιρεία «DARDANEL GREECE ΜΟΝ. Α.Ε.».

2024_07_04_DT_PINDOS_25o_Synedrio

Το «Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής» ΠΙΝΔΟΣ απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Λανσαρίσματος στην κατηγορία του για το 2024. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 25ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων, υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review, αλλά και των οργανισμών ΕΒΕΑ και ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο ATHENAEUM GRAND HOTEL στην Καλλιθέα, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024.

optima-a-e_2

Για πρώτη φορά η ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στον κλάδο των τυροκομικών προϊόντων, έλαβε μέρος στη διεθνή αξιολόγηση EcoVadis και διακρίθηκε για τις επιδόσεις της σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, την κοινωνία και την εταιρική διακυβέρνηση (ESG - Environmental Social Governance).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία