Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

delta_5

Η ΔΕΛΤΑ βρίσκεται σταθερά και με ευαισθησία δίπλα στην ελληνική κοινωνία, μέσα από το διαρκές πρόγραμμά της «Φροντίδα και Χαμόγελα», δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά. Με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς, η εταιρεία γαλακτοκομικών σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ξεκινά τη στήριξη ευάλωτων πολύτεκνων οικογενειών.

ALUMIL_Smart_Gate_2

Η διοίκηση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα των περιστάσεων, προχώρησε σε αγορά επτά συσκευών ALUMIL Smart Gate, ώστε να θερμομετρούνται με ακρίβεια και σε περιβάλλον ανεμπόδιστης διέλευσης, μαθητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό που εισέρχεται στις εγκαταστάσεις της.

GTA26-C-1680X840_rdax_70

Η STIHL, η καινοτόμος εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της δασοκομίας και της κηπουρικής ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανημάτων δίνοντας βαρύνουσα σημασία στην ασφάλεια του χρήστη αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος κατά την λειτουργία τους, καλωσορίζει στο δίκτυο διανομής των προϊόντων της την εταιρεία Praktiker Hellas Α.Ε..

Μυλοι_Λουλη_Ανθρωπιστικη_Βοηθεια_στο_Λιβανο

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία 7 γενεών, μακρόχρονη παράδοση κοινωνικής προσφοράς και αίσθημα συλλογικής ευθύνης και καθήκοντος, βρίσκεται δίπλα στον λιβανικό λαό και όσων έχουν πληγεί από την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού στις 4 Αυγούστου 2020.

O_Υπουργος_Αναπτυξης___Επενδυσεων__κ__Αδωνις_Γεωργιαδης_κα_ο_Προεδρος_και_Διευθυνων_Συμβουλος_της_Παπαστρατος__κ__Χρηστος_Χαρπαντιδης_στη_Συνεντευξη_Τυπου_για_το_προγραμμα__Συνεχιζουμε_Μαζι___2_

Η ενίσχυση της Μικρής Λιανικής ώστε να μην χαθούν θέσεις εργασίας είναι ο στόχος του ολοκληρωμένου προγράμματος στήριξης των επιχειρήσεων του κλάδου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Παπαστράτος θα παρέχει άμεση ρευστότητα, ύψους έως 10 εκατ. ευρώ μέσω άτοκων πιστώσεων.

02__3alfa___Omada_Paragwgwn___3alfa_team

Τα στελέχη της εταιρείας 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. επισκέφτηκαν τις καλλιέργειες στο επιλεγμένο δίκτυο των προμηθευτών της που έχει δημιουργηθει από το 2009, την «Ομάδα Παραγωγών 3αλφα», η οποία μετράει πλέον 330 παραγωγούς.

118976978_731389187422771_9188126605879212540_n

«Χίλια γομάρια», ήταν η κυρίαρχη ευχή του τρυγητού, από τα πολύ παλιά χρόνια στη Σάμο. Τότε, που το γομάρι ήταν ένα φορτίο 133 κιλών περίπου από λαχταριστό μοσχάτο σταφύλι, κομμένο με το «κατσούνι» (μαχαιράκι με ξύλινη λαβή και κυρτή λεπίδα) από όλο το χωριό που ξεχυνόταν «πουρνό-πουρνό» με γέλια και χαρές στις ορεινές πεζούλες ξερολιθιάς. Άλλες ευχές ήταν «τα μ’ σά θ’ κά σ» ή… «χίλιες ευχές να σ’ ακ’λουθάνι».

91377465_228307951867952_8709084393609625600_n

Η AGROLOGY ΑΒΕΕ ολοκλήρωσε την εξαγορά της εταιρείας RBS Royal Β.V., με έδρα την Ολλανδία, στις αρχές Σεπτεμβρίου 2020 και ενισχύει τη διεθνή δραστηριότητά της με στόχο τις αγορές κεντρικής και ανατολικής Ασίας.

ΧΑΛΩΑΤΖΙ_01

η γνωστή Αμερικάνικη αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων Costco μια από τις 3 μεγαλύτερες αλυσίδες της Αμερικής, επίλεξε και τοποθέτησε στα ράφια των καταστημάτων της το το ελληνικό παντζάρι ως Ελληνικό premium, καινοτόμο προϊόν στον ατμό.

grazing-cows

Οι πρώτες εβδομάδες της ζωής των μηρυκαστικών είναι μια κρίσιμη περίοδος. Κατά τη γέννηση το πεπτικό και ανοσοποιητικό σύστημα είναι ανώριμο, έτσι τα νεαρά ζώα είναι εκτεθειμένα σε παθογόνους παράγοντες και σε διαταραχές του πεπτικού συστήματος.

AZ_Diversity_Charter1

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία προχώρησε στην υπογραφή της «Χάρτας Διαφορετικότητας», μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την εφαρμογή της ισότητας των ευκαιριών στην εργασία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

agrino-thumb-large-960x600

Η Agrino έλαβε πιστοποίηση συμμόρφωσης “Protocol against COVID-19” από τις 20 Ιουλίου 2020, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του οδηγού για τη βιομηχανία τροφίμων που εξέδωσε ο ΕΦΕΤ και με βάση ενδελεχή επιθεώρηση για την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων, διαδικασιών και πρακτικών στις εγκαταστάσεις της, στο Αγρίνιο και στη Σίνδο.

Papastratos-_-Ergostasio-Apropyrgou_2

Η εταιρεία Παπαστράτος ανακοίνωσε την αύξηση καθαρού κύκλου εργασιών και κερδοφορίας και την ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας σε περισσότερο από το 50% της συνολικής παραγωγής το 2019.

3alfa___external_photo_ergostasiou_3

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., προσέφερε σε όλους τους εργαζομένους της δωρεάν διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ για τον Covid – 19 πριν την επιστροφή τους στους χώρους εργασίας τους από την καλοκαιρινή τους άδεια.

Aqua_Carpatica_Key_Visual

Ο Όμιλος Mantis παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το μεταλλικό νερό AQUA Carpatica, από πηγές από τα βάθη του άγριο δάσους στα Καρπάθια Όρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία