Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

PACARDI

Η Bacardi Greece, θυγατρική της μεγαλύτερης επιχείρησης αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, ανακοινώνει τη συνεργασία της από την 1η Απριλίου 2021 με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία (θυγατρική της HEINEKEN στην Ελλάδα), ως επίσημου διανομέα του χαρτοφυλακίου των premium προϊόντων της Bacardi στην ελληνική αγορά.

john-deere-tractor-leads-police-on-slow-speed-chase-through-denver-127336_1

Η Deere & Co ανακοίνωσε ότι τα κέρδη αυξήθηκαν στο τελευταίο τρίμηνο παρά τη μείωση των εσόδων, και τόνισε πως αναμένει υψηλότερα κέρδη στην τρέχουσα χρήση εν μέσω βελτίωσης των συνθηκών στην αγροτική οικονομία και σταθεροποίησης στην κατασκευαστική αγορά.

misko_zumarika_diagwnismos

Μια ακόμη βράβευση για τη MISKO, αυτή τη φορά στα Social Media Awards που διοργανώθηκαν από το Μarketing Week και την Boussias Communications, με την υποστήριξη του Facebook. Στη φετινή βράβευση, η MISKO απέσπασε το bronze award στην ενότητα Best of YouTube – Communication και συγκεκριμένα στην κατηγορία Best in Food, για την καμπάνια της «MISKO ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ».  

Korpi_Mania_

To Κορπή® Mania, το αγαπημένο φυσικό μεταλλικό νερό των μικρών μας φίλων, ανανεώθηκε και διατίθεται στην ελληνική αγορά σε συσκευασία από ανακυκλωμένο πλαστικό, που ακολουθεί τις παγκόσμιες δεσμεύσεις της Nestlé για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

μυλοι_λουλη

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντα με ευθύνη δίπλα στην ελληνική κοινωνία, ανθρωπιστικούς οργανισμούς και κοινωφελή ιδρύματα, στήριξε πρόσφατα για μια ακόμα φορά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας προϊόντα «Μύλοι Αγίου Γεωργίου».

Ipeirotika_Avga_Axirona

Το «είμαστε ό,τι τρώμε» έχει εγκατασταθεί πλέον στη συνείδηση όλων μας όχι απλά σαν ένα ρητό, αλλά ως κοινή παραδοχή. Πρωταρχικός, λοιπόν, παράγοντας για να είμαστε υγιείς είναι η διατροφή. Υγιεινή διατροφή, σημαίνει υγιής οργανισμός και κατ’ επέκταση ενισχυμένο ανοσοποιητικό.

3alfa___external_photo_ergostasiou_5

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., που είναι παρούσα για περισσότερα από 50 χρόνια σε κάθε σπίτι, με σεβασμό στον άνθρωπο και με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης, τηρεί απρόσκοπτα τη δέσμευσή της να στέκεται αρωγός στην ελληνική κοινωνία όταν βρίσκεται σε ανάγκη.

Kava_Dionisou

Ένα από τα πιο γνωστά και πολυβραβευμένα οινοποιεία στην Ελλάδα, το Κτήμα Χατζημιχάλη επιθεώρησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), επεκτείνοντας την πολυετή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.

Untitled-1_11

Στο επίκεντρο της στρατηγικής της Damavand βρίσκεται η αύξηση της παραγωγικής της δυναμικής, με την προσθήκη νέων γραμμών στο εργοστάσιο της Καρδίτσας για την αύξηση της απορρόφησης ποσοτήτων βιομηχανικής ντομάτας κατά το προσεχές διάστημα.

proedros_eza

Σε επέκταση της παραγωγής λυκίσκου που διατηρεί σε πειραματική μορφή για την ώρα, θα προχωρήσει η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της εταιρείας, Αθανάσιος Συριανός.

logo_ΗΠΕΙΡΟΣ_2

Ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης του τόπου της, η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα που δέχθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, και συγκεκριμένα από την Κλινική Εντατικής Θεραπείας για τη δωρεά μονάδων εξυγίανσης αέρα.

unnamed_25

Εδώ και αρκετά χρόνια η προβατοτροφία στην Ελλάδα έχει κάνει άλματα τόσο στην παραγωγή όσο και τη διαχείριση. Η εντατικοποίηση της όμως έχει επιφέρει και ανάλογα προβλήματα που χρήζουν επιστημονικών και αξιόπιστων λύσεων.

sheep_2

Σχετικά με τη μαστίτιδα των μικρών μηρυκαστικών, έχει δημοσιευτεί πληθώρα άρθρων παγκοσμίως από το 1887, οπότε το νόσημα αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον Γάλλο κτηνίατρο Edmund Nocard, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: “Αυτή η ασθένεια σωστά αναφέρεται ως η πανούκλα των εκτροφών που στηρίζουν την τυροκομία. Δεν είναι σπάνιο να πλήττεται έως το ένα δέκατο των ζώων από το φοβερό αυτό κακό. Όσα ζώα επιβιώνουν, χάνουν για πάντα την παραγωγή γάλακτος. Όλες οι θεραπείες που έχουν δοκιμαστεί, είναι εξίσου αποτυχημένες.”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία