Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

Perkizas-Takis

Μετά την απόκτηση σημαντικού μετοχικού ποσοστού στην EΨΑ από το επενδυτικό ταμείο SMERemediumCap (πρόεδρος του οποίου είναι ο Νικόλαος Καραμούζης) ανακοινώνεται και η τοποθέτηση του έμπειρου στελέχους κυρίου Τάκη Πέρκιζα στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας (C.E.O), ενώ θα είναι επίσης και μέλος του Δ.Σ.

3840__0000_Panorama

Η Lidl Ελλάς με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζει τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία με έκπτωση 20% στα καταστήματά της σε Αγριά, Αλμυρό, Βόλο, Γιάννουλη, Ελασσόνα, Καλαμπάκα, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα και Φάρσαλα.

vergina

Συνεχίζει σε ανοδική πορεία η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης (Βεργίνα), με τα καθαρά έσοδα από πωλήσεις για το έτος 2022 να διαμορφώνονται σε 26.191.098,34 ευρώ, έναντι 22.726.038,05 ευρώ κατά την προηγούμενη εταιρική χρήση, παρουσιάζοντας αύξηση 15,3%.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-09-11_121602

Ο Carlo Mereghetti, αναλαμβάνει CEO της Barilla Hellas καθώς και Πρόεδρος της περιοχής EEMEA που περιλαμβάνει την Ανατολική Ευρώπη, την Τουρκία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Corteva_intro

Η εταιρίας εφοδιασμού σπόρων με έδρα τη Δανία, η DLF, ανακοίνωσε, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, την εξαγορά του προγράμματος αναπαραγωγής μηδικής Corteva Agriscience, συμπεριλαμβανομένου του παγκόσμιου προγράμματος φυτοπλάσματος και αναπαραγωγής μηδικής.

DanoneRussiaFacility_Lead

Ο γαλλικός, κολοσσός τροφίμων Danone θα επενδύσει 230 εκατομμύρια ζλότι (50 εκατομμύρια ευρώ) για να δημιουργήσει ένα εργοστάσιο παραγωγής ιατρικών, διατροφικών προϊόντων στην πόλη Opole της νότιας Πολωνίας.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-09-06_141122

Με οδηγό τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επενδύει διαρκώς σε τεχνολογία αιχμής και πράσινες πρακτικές που στόχο έχουν να μειώσουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

istockphoto-458922389-612x612

Η βρετανική αλυσίδα λιανεμπορίου Sainsbury's δρομολογεί μια νέα γαλακτοκομική επένδυση ύψους 6 εκατ. λιρών, ανακοινώνοντας στο πλαίσιο αυτό την χορήγηση μπόνους στους συνεργάτες αγελαδοτρόφους που την προμηθεύουν με γάλα.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-09-05_160814

Η Syngenta Seeds έχει συνάψει συμφωνία με την Sustainable Oils, Inc., για να παρέχει στους αγρότες σε περιοχές του Κάνσας ,του Κολοράντο και δυτικότερα την ευκαιρία να καλλιεργήσουν καμελίνα, μια καλλιέργεια με βάση ελαιούχους σπόρους, ξεκινώντας μάλιστα από το 2024.

_11D2183_800x449

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, η Cargill και η John Deere ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την επέκταση του προγράμματος RegenConnect της Cargill, το οποίο επιτρέπει στους αγρότες που συμμετέχουν σε αυτό να συγχρονίσουν εύκολα τις καλλιεργητικές πρακτικές τους και την τήρηση αρχείων και δεδομένων μέσω του Κέντρου Επιχειρήσεων της John Deere.

Screenshot_2023-08-25_at_13_06_38

Στην άκρη του Αιγαίου, το μαγευτικό Καστελλόριζο, εκεί που η νησιωτικότητα αποκαλύπτει την ουσία και την αξία της, τα κρασιά του Συνεταιρισμού Σάμου για μια ακόμη χρονιά επιβράβευσαν τον πολιτισμό!

John-Deere-Autonomous-Tractor-01

Ισχυρά μεγέθη που ξεπέρασαν κατά πολύ τις εκτιμήσεις της αγοράς παρουσίασε στο τρίμηνο η Deere και αναβάθμισε τις προβλέψεις της για το έτος, καθώς η ζήτηση για μεγάλα τρακτέρ παραμένει ισχυρή την ώρα που εξομαλύνονται περαιτέρω τα σημεία συμφόρησης στις εφοδιαστικές αλυσίδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία