Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

___________________

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ πραγματοποιεί επένδυση ύψους €2 εκ. για την επεξεργασία και αξιοποίηση της βιομάζας ως εναλλακτικό καύσιμο, υποκαθιστώντας ορυκτά καύσιμα και μειώνοντας τις παραγόμενες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα του εργοστασίου (CO2) κατά 70.000 τόνους ετησίως.

efet_1-1021x580

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του επισήμου ελέγχου έτους 2020 για την παρακολούθηση των επιπέδων των προσθέτων τροφίμων σε τρόφιμα, προέβη σε δειγματοληψία του τροφίμου με την εμπορική ονομασία «SUNSWEET» , «Αποξηραμένα Βερίκοκα χωρίς κουκούτσι», σε συσκευασία των 175 γραμμαρίων, με στοιχεία: L0027Η162, ανάλωση κατά προτίμηση 01/2021. Εισαγωγέας/Διανομέας: ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.

chateau-nicolazaridi-winery

Από 1η Ιουλίου θα είναι ανοικτό για ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές, το οινοποιείο του δραμινού αμπελώνα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού – Covid19.

Interamerican___ktirio4wn

Φέτος, συμπληρώνονται 11 χρόνια συνεργασίας μεταξύ τηςINTERAMERICAN και της ActionAid, συνεισφέροντας συνεισφέρει στις δράσεις του οργανισμού σε 17 χώρες και 37 κοινότητες στην Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική.

PDZ7301

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης προχώρησε σε μια σημαντική επένδυση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ και έθεσε πρόσφατα σε λειτουργία τη νέα γραμμή συσκευασίας φιαλών στο εργοστάσιό της στην Αταλάντη, με στόχο την αναβάθμιση των δυνατότητων του προϊoντικού της χαρτοφυλακίου.

Κατωγι-Αβερωφ-4

Από την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 το Κατώγι Αβέρωφ στο Μέτσοβο ανοίγει ξανά για το κοινό και υποδέχεται με χαρά τους επισκέπτες του οινοποιείου και τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου.

ARISTOLEO_2020_9

Διπλή τιμητική βράβευση απέσπασαν οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στα ARISTOLEO AWARDS 2020, για την υψηλότερη περιεκτικότητα φαινολών (υγειοπροστατευτικά συστατικά) στις επιτραπέζιες ελιές σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΔΩΔΩΝΗ_κατσικισιο

Νέο κατσικίσιο γιαούρτι δημιούργησε η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, με στόχο να καλύψει τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και προτιμήσεις για προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας και εξαίρετης ποιότητας.

j-de-telmont

Η γαλλική εταιρία οινοπνευματωδών ποτών «Rémy Cointreau» επέστρεψε στον κόσμο του αφρώδους οίνου, με σχέδια να εξαγοράσει το μερίδιο πλειοψηφίας στην Champagne de Telmont, εννέα χρόνια μετά την πώληση των Piper-Heidsieck και Charles Heidsieck στην EPI.

Φωτογραφιαoiloi_1

Παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος, η τελετή παράδοσης στο Πυροσβεστικό Σώμα είκοσι (20) υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων 4Χ4, ελαφρού τύπου, με δεξαμενή νερού χωρητικότητας 500lit, αυτόνομου πυροσβεστικού συγκροτήματος, δωρεά της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ. με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.). Η αξία των οχημάτων αγγίζει σχεδόν το 1 εκατ. ευρώ.

SPANOS_MNS9130

wine pairing για το λευκό ξηρό μοσχάτο κρασί του ΕΟΣ Σάμου "ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ" με γαστρονομικούς συνδυασμούς από τον executive chef Βαγγέλη Μπιλιμπά.

Syngenta_Erik_Frywald

Η Syngenta Group Co. Ltd., ανακοίνωσε στις 18 Ιουνίου, στην Ελβετία, την επίσημη παρουσίαση του «Syngenta Group», ενός νέου παγκόσμιου ηγέτη στη γεωργική επιστήμη και καινοτομία. Κάτω από μια ενιαία οντότητα, ενώνει τα πλεονεκτήματα της Syngenta AG, με έδρα την Ελβετία, την ADAMA, με έδρα το Ισραήλ, και τις γεωργικές επιχειρήσεις της Sinochem, με έδρα την Κίνα. Η νέα οντότητα, με έδρα την Ελβετία, απασχολεί 48.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 100 χώρες και είχε πωλήσεις 23 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ το 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία