Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

IMG-20211019-WA0000

Ανοιχτό ενδεχόμενο για μια επαναπροσέγγιση των συμβολαίων με τους αγρότες αφήνει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, που αυτήν την περίοδο παρακολουθεί το κύμα ανατιμήσεων και εξετάζει τα περιθώρια αναπροσαρμογής των τιμών στα συμβόλαια.

Τα_καταστηματα_IQOS_λαμβανουν_πιστοποιηση__Covid-Shield__για_δευτερη_χρονια

Τα καταστήματα ΙQOS πιστοποιήθηκαν ως «Covid-Shield» από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TÜV Austria για δεύτερη συνεχή χρονιά επιβεβαιώνοντας την ασφαλή εξυπηρέτηση των καταναλωτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Barilla_Hellas

Η Barilla Hellas, διακρίθηκε στα φετινά Manufacturing Excellence Awards, που πραγματοποιήθηκαν για τρίτη διαδοχική χρονιά από την Boussias Communications, λαμβάνοντας bronze βραβείο στην κατηγορία «Περιβαλλοντική και Ενεργειακή Πολιτική», για την συνεχή βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των βιομηχανικών της μονάδων.

download

Σε σημαντική ενίσχυση της ομάδας Πωλήσεων προχωράει από την 5η Οκτωβρίου 2021 η ΕΛΒΙΖ ΑΕ, δείχνοντας ότι συνεχίζει να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό στο δρόμο που ακολουθεί προς την κορυφή.

olympiaki-zythopoiia_2

Τη «Χάρτα Διαφορετικότητας» υπέγραψε η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, ενώνοντας τις δυνάμεις της με δεκάδες επιχειρήσεις, ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με στόχο την προώθηση της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης ως βασικών αρχών της εταιρικής κουλτούρας.

4P7A8772

Η EUROCERT, ο μεγαλύτερος αμιγώς ελληνικός Φορέας Πιστοποίησης και Ελέγχων, πραγματοποίησε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 τα εγκαίνια των νέων, ιδιόκτητων, σύγχρονων γραφείων της στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, κ. Σταύρου Καλαφάτη, του Εντατελμένου Συμβούλου της Περιφέρειας Μακεδονίας σε θέματα Καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, κ. Νίκου Τζόλα, ως εκπροσώπου του Περιφερειάρχη, του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνου Γκιουλέκα και του Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνου Σαββάκη.

no_food_no_waste_tuv

Η TÜV AUSTRIA Hellas συνεχίζει να προκρίνει το βιώσιμο μέλλον και σε συνέχεια της συμμετοχής της στη Συμμαχία κατά της Σπατάλης Τροφίμων, παρουσιάζει το ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «No Food Waste», σε συνεργασία με το μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», το οποίο αφορά στην παρακολούθηση και αξιολόγηση των επιπέδων σπατάλης τροφίμων ενός Οργανισμού, που προκύπτει ή δύναται να προκύψει σε αυτόν.

μυλοι_λουλη_logo_2

Η αύξηση του κόστους πρώτων υλών και των εξόδων παραγωγής είχε αποτύπωμα στα μεγέθη της αλευροβιομηχανίας Μύλοι Λούλη, η οποία παρότι κατέγραψε αύξηση πωλήσεων και καθαρής κερδοφορίας στο α’ εξάμηνο, είδε τα περιθώρια λειτουργικού κέρδους της να πιέζονται εξαιτίας της απορρόφησης των ανατιμήσεων.

evros_large

Αυξημένο τζίρο και κερδοφορία έφεραν στην Εβροφάρμα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους η φέτα ΠΟΠ και το στραγγιστό γιαούρτι, που εκτιμάται ότι έχουν δυναμική για επιπλέον ανάπτυξη πωλήσεων τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό.

barrila_pasta

Μέσα από τη νέα Έκθεση Βιωσιμότητας που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, ο Όμιλος Barilla κάνει πράξη την δέσμευσή του για ένα πιο βιώσιμο πλανήτη που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ευημερία των ανθρώπων και των κοινοτήτων καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος.

TeamMEVGAL

Η ΜΕΒΓΑΛ για άλλη μία φορά έκανε πράξη την υπόσχεση «Αγάπης Έργα για το περιβάλλον» και, μετά τον καθαρισμό ακτής στο Βαρικό Πιερίας (Ιούνιος 2021), συμμετείχε με τους εργαζομένους της στην 1η πανελλήνια περιβαλλοντική δράση που διοργάνωσε η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021.

meeting_with_Adonis_No1_

Η στρατηγική συνεργασία του Ομίλου της PepsiCo Hellas με την N.U. AQUA ανακοινώθηκε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, παρουσία του Υπουργού, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Nogal_1_2

Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να βιώνει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, η Chiquita επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα μέσω βιώσιμων γεωργικών πρακτικών.

knorr_logo-01

Πιστή στη δέσμευσή της για στήριξη της καινοτομίας στον τομέα των τροφίμων, η Knorr ήταν από τους χορηγούς του ECOTROPHELIA 2021, του ετήσιου διαγωνισμού, που έχει στόχο τη δημιουργία νέων οικολογικών-καινοτόμων προϊόντων διατροφής.

chipita__1_

Με θέμα την διάσπαση της εταιρείας σε δύο νομικά πρόσωπα Chipita Foods ΑΕ και Chipita Global ΑΕ σε συνέχεια της συμφωνίας των 2 δισ. ευρώ και την μεταβίβαση των δραστηριοτήτων της στον διεθνή όμιλο Mondelez, πραγματοποιείται την Δευτέρα 20/9 (13.00 μ.μ.) η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας Chipita.

1__1__5

Τα έτοιμα φυσικά! όσπρια της 3αλφα, αφού κατέκτησαν το καταναλωτικό κοινό μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες από την τοποθέτησή τους στην αγορά, ξεχώρισαν για μια ακόμα φορά κερδίζοντας 3 Gold βραβεία στα Supermarket Awards 2021, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στο Κελλάρι Παπαχρήστου από την Boussias Communications.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία