Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

Anastasia_Paretzoglou_-_Giorgos_Spiliopoulos_picture_1

Μια ακόμη τιμητική διάκριση για τη Barilla Hellas, αφου βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα της λίστας Most Admired Companies Greece για την φετινή χρονιά, όπως αυτή καταρτίζεται από το Fortune σε συνεργασία με την KPMG, ενώ επίσης συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 10 εταιρειών που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία 5 χρόνια τα οποία διεξάγεται η έρευνα στη χώρα μας.

IMG_584722222

Η BASF, η MedAccess και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates συνεργάζονται για να παρέχουν με μικρό κόστος καινοτόμα αντικουνουπικά δίχτυα με νέες δραστικές ουσίες για κουνούπια σε χώρες ενδημικές της ελονοσίας, με σκοπό τον έλεγχο της ασθένειας, καθώς τα έντομα έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα στις υπάρχουσες.

Anuga_MrVoridis

Νέες συσκευασίες γιαουρτιών και τυροκομικών, που σχεδιάστηκαν ειδικά για τις αγορές του εξωτερικού και είναι εμπνευσμένες από ελληνικά τοπία παρουσιάζει η ΜΕΒΓΑΛ στη διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 5 και 9 Οκτωβρίου στην Κολωνία.

Evz-logo_2

Το κοινό σχήμα της Royal Sugar, του επιχειρηματία Χρήστου Καραθανάση, με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, φαίνεται πως επιλέγεται από την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης για την ενοικίαση των εργοστασίων της στο Πλατύ Ημαθίας και τις Σέρρες, για τους επόμενους 28 μήνες, γεγονός που θα επιτρέψει να διεξαχθεί κανονικά η φετινή καμπάνια ζάχαρης, αλλά και να συνεχιστεί η τευτλοκαλλιέργεια στη χώρα.

-ΟΜΑΔΑ-e1547390602796

Η Augmenta Agriculture, δημιουργός του συστήματος διαφοροποιημένης λίπανσης που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση γύρου χρηματοδότηση ύψους 2.5 εκατ. δολαρίων από την Hardware Club, με έδρα το San Francisco, και την Marathon Venture Capital, με έδρα την Αθήνα. Η επένδυση θα βοηθήσει την εταιρεία να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Βόρεια και Νότια Αμερική και να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση.

Photo_3_2

Η AB Βασιλόπουλος, εγκαινίασε το 88ο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης, στο Νέο Βουτζά στη Ραφήνα, σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ, τον διαχρονικό της σύμμαχο σε θέματα Ανακύκλωσης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, Βασίλης Σταύρου, κάτοικοι της περιοχής και περισσότεροι από 100 μαθητές από σχολεία του Δήμου.

NOYNOY_Ενα_ποτηρι_γαλα_για_καθε_παιδι_visual

Η FrieslandCampina Hellas - ΝΟΥΝΟΥ, υλοποιεί και στηρίζει από το 2015 το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!», έχοντας τη φροντίδα των παιδιών κεντρικό άξονα της φιλοσοφίας του.

DODONI_logo__2_

Ένα ερευνητικό πρόγραμμα με τη συμβολή πολλών φορέων για την ενίσχυση της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών παραδοσιακών τυριών.

Hero_aegean

Η AEGEAN προχωρά σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, με μακροπρόθεσμο χαρακτήρα, συμπράττοντας στο μεγαλύτερο έργο ανάπτυξης της χώρας, που μπορεί να δώσει νέα ώθηση στον τουρισμό της Αθήνας, στο Ελληνικό.

trito_4

Οι αρνητικές επιπτώσεις των αναταραχών στο διεθνές εμπόριο, σε συνδυασμό με την αφρικανική πανώλη των χοίρων, αντικατοπτρίζονται στα οικονομικά αποτελέσματα της Louis Dreyfus, η οποία βλέπει τα κέρδη της μειωμένα και τις προοπτικές για το υπόλοιπο της χρονιάς τόσο δυσοίωνες όσες ήταν στις αρχές της.

μυλοι_λουλη_logo

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με 237 χρόνια ιστορίας, παράδοσης και δημιουργίας, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά εξέδωσε την Ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2018, σύμφωνα με τα GRI Standards, το ISO 26000 και εναρμονισμένη με τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών. Η έκθεση αποτελεί μια καταγραφή όλων των δράσεων της εταιρείας, που έχουν σαν αποδέκτες την Κοινωνία, την Οικονομία, το Ανθρώπινο Δυναμικό και το Περιβάλλον και αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της Μύλοι Λούλη για βιώσιμη ανάπτυξη στην καθημερινή της λειτουργία, συμβάλλοντας έτσι θετικά στην ευημερία των μελλοντικών γενεών, με όραμα μας την δημιουργία αξίας για την ανθρώπινη διατροφή.

AΒ_Βασιλοπουλος_Great_Taste_Awards_2019_Mελι_ΑΒ_Κοντα_στην_Ελληνικη_Γη

Το Μέλι Παρνασσού, το Μέλι Κρήτης, το Μέλι Μάνης και το Μέλι Θάσου της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», που φτάνει αποκλειστικά στα ράφια των καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με τη Stayia Farm, απέσπασαν φέτος κορυφαίες διακρίσεις στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2019.

Evz-logo

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε.» απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση των εργοστασίων και λοιπών εγκαταστάσεών της στο Πλατύ Ημαθίας και στις Σέρρες αποκλειστικά για τους σκοπούς της παραγωγής, τυποποίησης και αποθήκευσης ζάχαρης, αρχής γενομένης από την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο (καμπάνια 2019).

70800520_387863795474943_5034897535836094464_n

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “ Mediterranean Cheese and wines”, συνεχίζει το ταξίδι με την φιλοξενία διαμορφωτών κοινής γνώμης από τις χώρες Γερμανία, Γαλλία και Ελλάδα στα δύο νησιά Σάμο και Νάξο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία