Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

AGELAKIS_2

Η εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, που φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, διακρίθηκε με Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Εξαγωγικής Αριστείας, στα φετινά Made in Greece Αwards 2022, που πραγματοποιήθηκαν στις 20 Ιουνίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, επιβραβεύοντας και αναδεικνύοντας παραγωγικές επιχειρήσεις που συνεχίζουν να δημιουργούν και να επενδύουν στη χώρα μας. Παράλληλα, το χειροποίητο Μπιφτέκι Ελαιοπουλάκι με βιολογική Βρώμη τη ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ απέσπασε Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία των Καινοτόμων Καταναλωτικών Προϊόντων.

LFI_LOGO

Έχοντας ως στόχο τη βελτίωση των πρακτικών Εταιρικής Διακυβέρνησης, η Μύλοι Λούλη εξέλεξε το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο, στη Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.

DODONI_Made_in_Greece_2022_vraveia

Η ΔΩΔΩΝΗ τιμήθηκε με 3 ξεχωριστές διακρίσεις στα βραβεία-θεσμό για την ελληνική επιχειρηματικότητα, Made in Greece Awards, σε μία λαμπρή τελετή η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στο Περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου.

Photo_25ιφ89ιφξ

Η εκδήλωση του Δήμου Θεσσαλονίκης «Γεύσεις Μνήμης» στα πλαίσια των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον υπαίθριο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. 35 σύλλογοι από την ανατολική Θράκη, την Προποντίδα, τον Πόντο, την Ιωνία και την Καππαδοκία συμμετείχαν στη δράση, μαγείρεψαν φαγητά του τόπου τους και πρόσφεραν εδέσματα που μας ταξίδεψαν στις αλησμόνητες πατρίδες μέσα από τις γεύσεις και τα αρώματα της Μικρασιατικής κουζίνας. Όλα τα έσοδα της γευσιγνωσίας προσφέρθηκαν στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ.

delta_dairy_logo

Τα φυτικά ροφήματα και επιδόρπια της ΔΕΛΤΑ εμπλουτίζονται με νέες γεύσεις και νέες πρακτικές συσκευασίες, απαντώντας στις σύγχρονες διατροφικές προτιμήσεις των καταναλωτών.

Konstantinos_Pistiolas_Agrino_

Το Χρυσό βραβείο Καινοτόμου Καταναλωτικού Προϊόντος απέσπασαν οι Ρυζογκοφρέτες Agrino στη Μεγάλη Γιορτή της Ελληνικής Παραγωγής. Τα βραβεία Made in Greece 2022 έχουν καθιερωθεί ως μια διοργάνωση-θεσμός της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετιγνκ και είναι τα μόνα στην Ελλάδα που αθλοθετούνται αποκλειστικά από την Ακαδημαΐκη κοινότητα.

a-489-e1655727456749

Ο Α.Π.Σ.Ι ΠΙΝΔΟΣ, σε συνέχεια της ανάκλησης προϊόντος που προέκυψε στο πλαίσιο της διενέργειας ελέγχων του ΕΦΕΤ και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου στο πλαίσιο του Προγράμματος “Επίσημος έλεγχος Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων” έτους 2022, έχει ήδη προβεί στην απόσυρση της μικρής ποσότητας του προϊόντος, που είχε διατεθεί στην αγορά, σε ποσοστό 98.7%.

Incubation_Program_Orange_Grove_2

Την έναρξη της υποβολής αιτήσεων για το Incubation πρόγραμμα 2022-23 ανακοίνωσε το Orange Grove προσκαλώντας το κοινό να λάβει μέρος στο πρόγραμμα που απευθύνεται σε όσους έχουν μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα, σε νεοσύστατες επιχειρήσεις και υφιστάμενες καινοτόμες ΜμΕ.

DODONI-logo

Τα νέα φυτικά επιδόρπια βρώμης, ΔΩΔΩΝΗ Plant’d, απέσπασαν τις πρώτες τους διακρίσεις, στα Superior Taste Awards 2022, του παγκοσμίως αναγνωρισμένου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης.

00728

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης με συνέπεια στηρίζει τους θεσμούς που προάγουν και αναδεικνύουν την ποιότητα και την ελληνικότητα και με «όχημα» την ξεχωριστή γεύση της εζα Fine Lager, έδωσε δυναμικό «παρών» ως επίσημος χορηγός στα φετινά «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας».

OneLogo_Hellas_RGB

Η TÜV AUSTRIA Hellas, κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων, απένειμε το πρώτο Διαπιστευμένο Πιστοποιητικό Συστήματος Κανονιστικής Συμμόρφωσης ISO 37301 στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, σε συνέχεια επιτυχούς επιθεώρησής της.

logoHPEIROS_5

Η κλασική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ και η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ κέρδισαν για ακόμη μία χρονιά τις εντυπώσεις των κριτών και διακρίθηκαν από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ITI με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης και 2 χρυσά αστέρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία