Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

epilektos

Μείωση κατά 15,93%, σημείωσε ο κύκλος εργασιών του Ομίλου της «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ» κατά την χρήση 2017-2018, ήτοι ανήλθε σε 28,329 εκατ. ευρώ έναντι 33,697εκατ. ευρώ της αντίστοιχης προηγούμενης χρήσης.

philadelfia-new

Το Philadelphia, αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην κατηγορία του τυριού κρέμα, επεκτείνει και ενδυναμώνει την οικογένεια του Cottage Cheese, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών με το νέο τυρί Philadelphia Cottage ACTIVE το οποίο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη με μόνο 2,5% λιπαρά!

aMelissa_Nipiotrofeiovapsimo

H ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ στα πλαίσια της εταιρικής της υπευθυνότητας διοργάνωσε και φέτος την Εβδομάδα Εθελοντισμού των εργαζομένων της, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την έμπρακτη υποστήριξή της σε ευαίσθητες κοινωνικές δομές της Αθήνας.

abramopoulosloyxbruxelles

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας αναψυκτικών και χυμών Λουξ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας βρέθηκε στο 5ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Επιχειρηματιών (ΕΚΕ) που πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες.

coca-athens-new

Μετά την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη και τις Κυκλάδες, η Coca-Cola τιμά ακόμα μία περιοχή της Ελλάδας, μέσω του πιο ευφάνταστου διαγωνισμού. Πηγή έμπνευσης αυτή τη φορά και επόμενος σταθμός για το αγαπημένο μας brand, η όμορφη πρωτεύουσά μας, η Αθήνα!

Loumidi-Flavored-Coffee

Τα δημοφιλή Καφεκοπτεία Λουμίδη, που δραστηριοποιούνται στην αγορά του καφέ από το 1920, επέλεξαν την υβριδική πλατφόρμα PYLON ERP της Epsilon Net για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, καλύπτοντας όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες για ένα ενιαίο και τεχνολογικά προηγμένο περιβάλλον.

akrasiaeossamouAIGLH

Την «Αίγλη Ζαππείου» θα εμπλουτίσουν με τα αρώματα και την εκλεκτή γεύση τους τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου που συμμετέχουν ακόμη μια χρονιά στην καταξιωμένη συνάντηση των «Κρασιών του Αιγαίου» την Κυριακή 21 Οκτωβρίου από τις 12 το μεσημέρι ως και τις 8 το βράδυ με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για το κοινό.

harvest-tsantali

Για πρώτη φορά η Μαρώνεια άνοιξε την αυλαία του τρύγου του 2018 για την Οινοποιία TSANTALI, με τα πρώτα σταφύλια Chardonnaý να μαζεύονται στις 8 Αυγούστου. Η αναμπέλωση του Sauvignon blanc ήταν ο λόγος που το «ποδαρικό» δεν έγινε στον ιδιόκτητο αμπελώνα της στη Χαλκιδική, όπως κάθε χρόνο. Η Ραψάνη ολοκλήρωσε τον φετινό τρύγο, καθώς μπήκαν στα αμπελοτεμάχια στο υψηλότερο υψόμετρο της ΠΟΠ ζώνης (υποζώνη Γ / 500 - 800 μέτρα) στις 25 Σεπτεμβρίου.

eoss-logo

Ο ΕΟΣ Σάμου με το ξεχωριστό και πολυταξιδεμένο κρασί του συμμετείχε στο Best Cook Festival Izmir 2018, στη Σμύρνη το διήμερο 6 και 7 Οκτωβρίου 2018. Το γαστρονομικό αυτό φεστιβάλ συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όχι μόνο Τούρκων αλλά και διεθνών εκπροσώπων του επιχειρηματικού και τουριστικού κόσμου που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις γεύσεις και τα αρώματα των σαμιώτικων οίνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία