Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

σδφ

H 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε παρουσιάζει τη νέα, καινοτόμα σειρά προϊόντων, «έτοιμα φυσικά!», όσπρια μαγειρεμένα στον ατμό, μέσα από το ολοκαίνουριο microsite της, που είναι συμβατό με κινητά και tablets.

coca-cola_3

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κίνηση αυτή σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα προς την εκπλήρωση του παγκόσμιου οράματος της The Coca-Cola Company για την επίτευξη ενός «κόσμου χωρίς απορρίμματα», στο οποίο η εταιρεία έχει δεσμευτεί να διασφαλίσει ότι όλες οι συσκευασίες της θα συλλέγονται, θα ανακυκλώνονται ή θα επαναχρησιμοποιούνται έως το 2030.

coke-bottling

H Coca-Cola HBC AG, ένας Όμιλος παραγωγής καταναλωτικών προϊόντων και στρατηγικός εταίρος εμφιάλωσης της The Coca-Cola Company, παρουσιάζει τα οικονομικά αποτελέσματα για το σύνολο του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2020.

dfger

Η ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε. αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για ασφαλή τρόφιμα, επενδύει για ακόμη μια φορά σε θέματα Διασφάλισης Ποιότητας, αναβαθμίζοντας το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων που διατηρεί, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018 του Διεθνή Οργανισμού Τυποποίησης (ISO).

ytyrjsytj

Η κατάκτηση του BRONZE GREEN AWARD 2021 απο τη EURIMAC, στην ενότητα Sustainable Development / Operations / Technology, κατηγορία Green Technology Concept of the year, ήρθε να επιβεβαιώσει την πολυετή δέσμευση της εταιρείας στη Βιωσιμότητα δια μέσου της φιλικότητας λειτουργίας των διαδικασιών, προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο

Unison_logo

Η ISS εγκαινιάζει μία καινούργια εποχή με τη νέα της ονομασία Unison, μέσα από την οποία αναδεικνύεται η εταιρική φιλοσοφία του Ομίλου, ο οποίος συνεχίζει να διατηρεί την αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα με τον Όμιλο ISS.

Εικονα

H Nestlé γνωρίζοντας πως η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής δεν μπορεί να περιμένει, δεσμεύεται να μειώσει στο μισό τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου έως το 2030 για να φτάσει στις καθαρές μηδενικές εκπομπές έως το 2050.

IMG_5816_2

Η Διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (ΟΚΑΑ ΑΕ) σε μια προσπάθεια διατήρησης του μέχρι σήμερα υψηλού επιπέδου υγειονομικής ασφάλειας των εργαζομένων, συνεργατών και πελατών που κινούνται ή επισκέπτονται καθημερινά τις εγκαταστάσεις του σε ολόκληρη την χώρα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος πραγματοποίησαν χθές, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, δειγματοληπτικά τεστ ανίχνευσης Covid 19 σε συνολικά 74 υπαλλήλους, ψαράδες και αλιεργάτες της Ιχθυόσκαλας Χαλκίδος.

8916bf031034556e1c14d5aba28f9a7c_XL

H Agrino, με αιχμή του δόρατος την καινοτομία, κυκλοφορεί στην αγορά μια νέα, πρωτοπόρα σειρά προϊόντων, τις mini ρυζογκοφρέτες, καθώς συνεχίζει να επενδύει στην κατηγορία των σνακ, προσφέροντες υγιεινές και γευστικές προτάσεις.

elanko

Η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ με χαρά ανακοίνωσε τους νικητές του διαγωνισμού των εντομοκτόνων Closer 120SC & Delegate 250WG. Ο διαγωνισμός διεξήχθη από τον Μάρτιο έως τον Αύγουστο του 2020 σε Δενδροκομικές περιοχές της χώρας μας.

Barilla_Hellas___manufactory___Thiva_2

H Barilla Hellas, η μεγαλύτερη εταιρεία ζυμαρικών στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις διαδικασίες για την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ενέργειας στο εργοστάσιό της στην Θήβα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνώς αναγνωρισμένου προτύπου ISO 50001.

elinika_galaktokomia

Πάνω από το φράγμα των 400 εκατ. ευρώ στον τομέα των πωλήσεων κινήθηκε ο όμιλος Ελληνικά Γαλακτοκομεία κατά την διάρκεια του 2020, καταγράφοντας ανάπτυξη κύκλου εργασιών της τάξεως του 8,31% στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία