Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Αναγγελίες Εκδηλώσεων

03_jpg

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Οδός 19, αριθμός 15», στις 11, 12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου (ώρα 21:00), στον υπαίθριο χώρο του Ιστορικού Αρχείου του Ιδρύματος, στον Ταύρο.

photo-news

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός, Αίθουσα Β, η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Περιβάλλον και κλιµατική αλλαγή: Προκλήσειç για τον πρωτογενή τοµέα και µέτρα στήριξηç»

LE_MONDE_BOOTCAMP_2019

Συγκεκριμένα, από τις 10 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου, η LE MONDE θα υποδεχθεί για 2η  φορά, στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο, νέους και νέες επίδοξους Chefs & Pastry-chefs, 17 έως 40 ετών, που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την εκπαιδευτική εμπειρία της LE MONDE.

epimelitirio_2

Στην Προύσα της Τουρκίας από θα πραγματοποιηθούν η 17η Διεθνής Έκθεση: Αγροτικών Προϊόντων – Σπόρων – Γαλακτοκομικών προϊόντων και η 11η Διεθνής Έκθεση Κτηνοτροφίας και Μηχανημάτων από 8-12 Οκτωβρίου 2019.

gunaika-krasi

Με σκοπό την αποτελεσματική προώθηση των τοπικών προϊόντων ΠΟΠ της Αρκαδίας και εν όψει της εκδήλωσης «Γιορτή Κρασιού» στο Ζευγολατιό, το Σάββατο 31 Αυγούστου το βράδυ, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοδένδρων Ζευγολατιού, το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει σεμινάριο οινογνωσίας το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 17:00 για τους επαγγελματίες της εστίασης.

43308880_10215200993430641_3563444574

Στις 5 και 6  Οκτωβρίου 2019, η ΛΕΚΑΜ και το Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ διοργανώνουν το 8ο Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου 2019 (The Historic Rally of Olympian Gods ). Μέσα από το θεσμό - διαφήμιση για την Ελλάδα και τη Θεσσαλία στο εξωτερικό, «χτυπά» η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ_ΜΕ_ΤΟΝ_ΥΦΥΠ__ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά η Αθήνα, με την πραγματοποίηση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου από 19 έως 21 Οκτωβριου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Megales-meres-Nemeas

Για ακόμα μια χρονιά, το Κτήμα Σκούρα στο πλαίσιο του θεσμού «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις στο οινοποιείο στο Μαλανδρένι στις 31 Αυγούστου και στη 1 Σεπτέμβρη.

Lake-run

Έτοιμοι να τρέξουν και φέτος, για 13η συνεχή χρονιά, στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας, δηλώνουν εκατοντάδες δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τον αριθμό των έως τώρα εγγραφών να προμηνύει ότι ο 13ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων θα σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ.

sedik-6

Βραβεία θα απονείμει ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) για δράσεις που σχετίζονται με την ανάδειξη του πολιτισμού της ελιάς και την προβολή και διάθεση του ελαιολάδου στους ξένους και Ελληνες επισκέπτες της Κρήτης που χαρακτηρίζονται με τον τίτλο "Ελαιοτουριστικές".

art-wine_2

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την πρώτη εμφιάλωση του Château Nico Lazaridi, μια σειρά από εκδηλώσεις «ταξιδεύουν» μέσα στο 2019 την τέχνη του κρασιού της NICO LAZARIDI σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα: Από τις 2 ως και τις 31 Αυγούστου, το ART & WINE ON THE MOVE βρίσκεται στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής και το ξενοδοχείο Eagles Palace!

afeggaritrugouabantisbottleglassea

Το ελληνικό συγκρότημα που συνταιριάζει τις Gypsy Swing μελωδίες με την ελληνική μουσική σκηνή του '50 και '60, θα φιλοξενείται στο Cellar Door του Οινοποιείου Αβαντίς, στα Φηρά της Σαντορίνης, υπό το φως της πανσέληνου του Αυγούστου, που συμπίπτει με την περίοδο του τρύγου.

amarigreenfestivalgiaexwtragoudistes

Πολιτιστικά δρώμενα, όπως ξεναγήσεις σε οινοποιείο, ομιλίες και αφιερώματα για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις, μέσα στη φύση της ενδοχώρας του Ρεθύμνου στο Αμάρι προγραμματίζονται στο πλαίσιο του τέταρτου πράσινου φεστιβάλ Αμαρίου.

araxesikariasproiontagynaikeiousynetairismou

Στην αυλή του παλιού σχολείου στις Καρυδιές Ραχών Ικαρίας λειτουργεί έκθεση - μπαζάρ χειροποίητων προϊόντων από τοπικές οικοτεχνίες με παράλληλες εκδηλώσεις, που στις 19-21 Ιουλίου θα μεταφερθεί στην πλατεία του Φάρου Ικαρίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία