BACK TO
TOP

Αναγγελίες Εκδηλώσεων

aezeocto_2

To 34o Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριo της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας (Ε.Ζ.Ε.), θα λάβει χώρα στον Βόλο, στο αμφιθέατρο του τεχνικού επιμελητηρίου Μαγνησίας, από τις 2 ως τις 4 Οκτωβρίου 2019. Θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της έρευνας που αφορούν στη διατροφή των ζώων παραγωγής, στην ποιότητα των παραγώμενων ζωικών προϊόντων, στην εκτροφή, αλλά και στη γενετική, την αναπαραγωγή και την υγιεινή.

food

Συνάντηση εργασίας των εταίρων του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας LEADER/CLLD «Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές ΙΙ: Ελληνικός γαστρονομικός πολιτισμός» στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2019, στην Αίγινα

Dasologiko-synedrio-19

Η Ελληνική Δασολογική Εταιρεία σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εργασίες του 19ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου με τίτλο : «Η συμβολή των δασικών οικοσυστημάτων στην ορεινή οικονομία και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος »

03_jpg

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Οδός 19, αριθμός 15», στις 11, 12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου (ώρα 21:00), στον υπαίθριο χώρο του Ιστορικού Αρχείου του Ιδρύματος, στον Ταύρο.

photo-news

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός, Αίθουσα Β, η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Περιβάλλον και κλιµατική αλλαγή: Προκλήσειç για τον πρωτογενή τοµέα και µέτρα στήριξηç»

LE_MONDE_BOOTCAMP_2019

Συγκεκριμένα, από τις 10 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου, η LE MONDE θα υποδεχθεί για 2η  φορά, στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο, νέους και νέες επίδοξους Chefs & Pastry-chefs, 17 έως 40 ετών, που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την εκπαιδευτική εμπειρία της LE MONDE.

epimelitirio_2

Στην Προύσα της Τουρκίας από θα πραγματοποιηθούν η 17η Διεθνής Έκθεση: Αγροτικών Προϊόντων – Σπόρων – Γαλακτοκομικών προϊόντων και η 11η Διεθνής Έκθεση Κτηνοτροφίας και Μηχανημάτων από 8-12 Οκτωβρίου 2019.

gunaika-krasi

Με σκοπό την αποτελεσματική προώθηση των τοπικών προϊόντων ΠΟΠ της Αρκαδίας και εν όψει της εκδήλωσης «Γιορτή Κρασιού» στο Ζευγολατιό, το Σάββατο 31 Αυγούστου το βράδυ, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοδένδρων Ζευγολατιού, το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει σεμινάριο οινογνωσίας το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 17:00 για τους επαγγελματίες της εστίασης.

43308880_10215200993430641_3563444574

Στις 5 και 6  Οκτωβρίου 2019, η ΛΕΚΑΜ και το Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ διοργανώνουν το 8ο Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου 2019 (The Historic Rally of Olympian Gods ). Μέσα από το θεσμό - διαφήμιση για την Ελλάδα και τη Θεσσαλία στο εξωτερικό, «χτυπά» η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ_ΜΕ_ΤΟΝ_ΥΦΥΠ__ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά η Αθήνα, με την πραγματοποίηση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου από 23-25 Οκτωβριου 2020 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Megales-meres-Nemeas

Για ακόμα μια χρονιά, το Κτήμα Σκούρα στο πλαίσιο του θεσμού «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις στο οινοποιείο στο Μαλανδρένι στις 31 Αυγούστου και στη 1 Σεπτέμβρη.

Lake-run

Έτοιμοι να τρέξουν και φέτος, για 13η συνεχή χρονιά, στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας, δηλώνουν εκατοντάδες δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τον αριθμό των έως τώρα εγγραφών να προμηνύει ότι ο 13ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων θα σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ.

sedik-6

Βραβεία θα απονείμει ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) για δράσεις που σχετίζονται με την ανάδειξη του πολιτισμού της ελιάς και την προβολή και διάθεση του ελαιολάδου στους ξένους και Ελληνες επισκέπτες της Κρήτης που χαρακτηρίζονται με τον τίτλο "Ελαιοτουριστικές".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία