Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Αναγγελίες Εκδηλώσεων

amacfrut19applepineappleii

Στις 8 με 10 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο Rimini στην Ιταλία θα διεξαχθεί η 36η Macfrut. Θα κυριαρχούν τα χρώματα δύο φρούτων που θεωρούνται σημαντικά για την επόμενη χρονιά: το κόκκινο, από την ποικιλία μήλων ΠΟΠ Cuneo και το κίτρινο από τον ανανά.

aforumagroalimentairenewexw

Αγροδιατροφικό Φόρουμ διοργανώνει στις 19 Απριλίου το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο Ξενοδοχείο Titania (ώρα προσέλευσης: 08:30πμ). Θα συντονίζει ο εκδότης-διευθυντής του agronews.gr και της Agrenda Γιάννης Πανάγος.

aclldeaderydraenhmerwsh

Ο Δήμος Ύδρας σε συνεργασία με το Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων ΠΕ Νήσων Αττικής και την υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, διοργανώνουν στις 13 Απριλίου, ώρα 12:00πμ ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ύδρας, με σκοπό την ενημέρωση για την υποβολή προτάσεων ιδιωτικού χαρακτήρα που θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 10 Ιουνίου, με τίτλο «Πολιτισμός και Περιβάλλον Εν Πλω» της Ομάδας Τοπικής Δράσης: Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων ΠΕ Νήσων Αττικής.

antagwpleonekthsamouapril

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Λήμνου του Πανεπιστημίου Αιγαίου στα πλαίσια του έργου Αγροταυτότητα του προγράμματος INTERREG Ελλάδας-Κύπρου, το οποίο υλοποιεί σε συνεργασία και με άλλους εταίρους των δύο περιοχών και ανάδοχο την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, διοργανώνει τρεις ακόμη ενημερωτικές συναντήσεις με θέμα την ταυτοποίηση της αυθεντικότητας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τοπικών παραδοσιακών προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα: στη Λέσβο (αίθουσα του Επιμελητηρίου) στις 15 Απριλίου, ώρα 20:00μμ, τη Χίο (αίθουσα του Επιμελητηρίου) στις 17 Απριλίου, ώρα 20:00μμ και τη Σάμο στις 20 Απριλίου, ώρα 20:00μμ στο Μουσείο Οίνου της ΕΟΣΣ.

aworldclasscompetitionekdh2N

O World Class Annual Competition των Reserve Brands της Diageo, που προσδιορίζει εδώ και μια δεκαετία τα trends στον κλάδο του ποτού, βρίσκεται σε εξέλιξη με τις συμμετοχές να κλείνουν τη Δευτέρα 15 Απριλίου.

acannabhmeridaapril

Ημερίδα με τίτλο «Η κυκλική οικονομία της βιομηχανικής κάνναβης, από το χωράφι μέχρι το ράφι», διοργανώνεται το Σάββατο 20 Απριλίου στο Ινστιτούτο Μεσογειακών και Δασικών Οικοσυστημάτων (τέρμα Αλκμάνος, Ιλίσια, ΤΚ 11528 / είσοδος από Νικολάου Χλωρού 1) αντί για το συνεδριακό αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

asauviblankekdhtheskh5

Η επόμενη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI ’96 που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου ώρα 20:00μμ στο The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη) θα είναι αφιερωμένη στα μονοποικιλιακά Sauvignon Blanc. Η βραδιά θα ξεκινήσει με εμπεριστατωμένη εισήγηση από τη χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα. Μαζί της θα είναι ο οινολόγος και οινοποιός Βαγγέλης Γεροβασιλείου από το Κτήμα Γεροβασιλείου.

compo-new-3

Πριν τρία χρόνια, ο μητρικός Οργανισμός COMPO EXPERT Group στη Γερμανία, έλαβε μια σημαντική απόφαση για την κατεύθυνση που θα έχει τα επόμενα χρόνια. Κι αυτή έχει να κάνει με το πέρασμα από την στενή έννοια του λιπάσματος, σε μία ευρύτερη, η οποία θεωρεί τη θρέψη φυτών ένα σημαντικό και αναπόσπαστο συντελεστή της Αλυσίδας Παραγωγής Ποιοτικών Αγροτικών Προϊόντων.

abambakihmathiaenhmerwshapr

Eνημερωτική συνάντηση με θέμα: «Καλλιεργητικές τεχνικές βαμβακιού – φυτοπροστασία - ομάδες παραγωγών» διοργανώνουν την Τρίτη 9 Απριλίου, ώρα 18:30μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αλεξάνδρειας με ελεύθερη είσοδο το Κέντρο Δήμητρα Μακροχωρίου Ημαθίας και ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών του Δήμου Αλεξάνδρειας. Θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν χρηματοδοτικά εργαλεία και τρόπους αντιμετώπισης του πράσινου σκουληκιού στο βαμβάκι.

a3rdGourmetExibitionexw

Από τις 6-8 Απριλίου η 3η Gourmet Exhibition που αποτελεί, όπως σημειώνεται, την πρώτη και μόνη έκθεση με 100% ελληνικά τυποποιημένα τρόφιμα, θα φιλοξενηθεί στην Αποθήκη Γ' στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Στόχος η ανάδειξη των Ελλήνων παραγωγών τυποποιημένων προϊόντων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με έμφαση στην αναζήτηση, τη συνεργασία και την προώθηση επιχειρήσεων αποκλειστικά με ποιοτικά εκλεκτά τρόφιμα.

arosewinestastingteskh

Γευστική δοκιμή ανάμεσα σε 95 ροζέ κρασιά, από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, η εκδήλωση «Rosé Grand Tasting - Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών» που θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, ώρα 14:00 – 21:00μμ στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

adynamikeskalliergeiesberoia

Ενημερωτική εκδήλωση – εσπερίδα με θέμα: «Δυναμικές καλλιέργειες στον κάμπο της Βέροιας > Αμυγδαλιά, Καρυδιά και Φουντουκιά» στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Δήμητρα Μακροχωρίου (Αριστοτέλους 2, έναντι ΕΑΚ Βέροιας) διοργανώνουν την Παρασκευή 5 Απριλίου, ώρα 18:00μμ το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Βέροιας, το Κέντρο Δήμητρα Ν. Ημαθίας, ο Σύλλογος Γεωπόνων Ν. Ημαθίας, ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας και ο Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας.

asyndesmosexagwgewnkrhths

Ενημερωτικές εκδηλώσεις την Τετάρτη 10 Απριλίου, ώρα 18:00μμ στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (αίθουσα Καστελλάκη, Κορωναίου 9) και την Πέμπτη 11 Απριλίου στο Επιμελητήριο Χανίων (αίθουσα Δ. Γαγάνης, Ελευθερίου Βενιζέλου 4) διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ), ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ) και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD).

acorinthianwineclub2

Την Κυριακή 7 Απριλίου γύρω στις 13:00μμ στο Φουρνιστό Μαντζούνι (Πατρών 87, Κόρινθος) το Corinthian Wine Club - Evoin Evan διοργανώνει εκδήλωση με νόστιμες παρασκευές, συνοδεία κρασιών του οινοποιείου Δενέζη, από την αρχαία Νεμέα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία