Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Αναγγελίες Εκδηλώσεων

agiorthriganhsekthshagrotikwn

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), με τη συνεργασία του Συλλόγου Κοκκοραίων «Ο Προφήτης Ηλίας», διοργανώνουν την 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων-Γιορτή Ρίγανης, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 από τις 20:00μμ και μετά, στην Τ. Κ. Κοκκορά Ηραίας, του Δήμου Γορτυνίας.

aprasinosxrysosxalkidikhenhmerwsh

Το Κέντρο Δήμητρα Αγίου Μάμαντος και η Ένωση Νέων Αγροτών Χαλκιδικής διοργανώνουν εσπερίδα με θέμα «Ελαιόλαδο Χαλκιδικής – Ο πράσινος χρυσός / Παραγωγή και πιστοποίηση ποιοτικού ελαιολάδου» το Σάββατο 22 Ιουνίου, ώρα 17:00μμ.

aristotelhsmellonampelourgias1

Διεθνής συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 23 με 28 Ιουνίου στο κάμπους του ΑΠΘ και στο ξενοδοχείο Porto Palace με θέμα τη συνεργασία για την έρευνα και την καινοτομία στην αμπελουργία (GiESCO).

amelissokomiakyklades

Το Κέντρο «Δήμητρα» Μακροχωρίου Ημαθίας, στα πλαίσια του Εθνικού προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 1.3 «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» για το έτος 2019 με σκοπό τη βελτίωση της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας, θα διοργανώσει δωρεάν τριήμερη εκπαίδευση μελισσοκομίας.

acatapolemhshzizaniwnoruzwnes

Η Ευρωπαϊκή Ζιζανιολογική Εταιρεία (EWRS, www.ewrs.org), σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ζιζανιολογίας του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, διοργανώνουν στις 4-6 Ιουλίου επιστημονική συνάντηση (workshop) με θέμα: «Βιώσιμη Ολοκληρωμένη Διαχείριση Ζιζανίων και ποικιλίες ανθεκτικές στα ζιζανιοκτόνα», στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή/Κολλέγιο Περωττής (ewrsworkshop-salonica.eu/).

KAR_3478MEFYLLARAKI

Την ανάγκη να επενδυθεί το τουριστικό προφίλ της Ελλάδας με την πλούσια γαστρονομική και οινική κουλτούρα του τόπου προβάλει η βιομηχανία τουρισμού προκειμένου να καταστεί δυνατή η επέκταση της τουριστικής περιόδου καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

afetsibalphneiou2019ii

Στις δύο πλευρές της κοίτης του Πηνειού, οι συμμετέχοντες στο ομώνυμο φεστιβάλ, από τις 19 μέχρι τις 22 Ιουνίου θα μάθουν για τα μυστικά του καφέ, θα γνωρίσουν πίνακες της Δημοτικής Πινακοθήκης, θα προσπαθήσουν να αποκρυπτογραφήσουν το παρελθόν με την ευκαιρία της παρουσίας του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης.

asamothrakhanaptyxhmesynergeiesforoum

Το Samothraki Open Forum είναι ένα ανοιχτό βήμα ενημέρωσης και διαλόγου φορέων, επιχειρηματιών και της τοπικής κοινωνίας. Στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία συνθηκών αειφόρου ανάπτυξης στη Σαμοθράκη, στα πλαίσια της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ. Το φετινό φόρουμ είναι αφιερωμένο στον στόχο Αειφορίας 17, δηλαδή στην «Ανάπτυξη μέσω Συνεργειών» και θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Νικόλαος Φαρδύς της Xώρας Σαμοθράκης στις 28 με 30 Ιουνίου 2019.

anoixtazythopoieia2019episkepsimakoino

Τα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» είναι μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2018. Στα πλαίσια της και φέτος, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 οι σημαντικότερες ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες της χώρας θα είναι επισκέψιμες για το κοινό.

asullogosmanoitarofilwnexoermhshpeiros

Με την υποδοχή επισκεπτών ξεκινά την Παρασκευή 07/06 στα Άνω Πεδινά Ιωαννίνων η 11η Ηπειρωτική Γιορτή Μανιταριού, την οποία διοργανώνουν από κοινού ο Σύλλογος Μανιταρόφιλων Ηπείρου και ο Δήμος Ζαγορίου.

amayrodafnhmasterclassjune

Masterclass για την ερυθρή ελληνική ποικιλία της μαυροδάφνης, όπου θα εξετασθούν τα χαρακτηριστικά της ανά περιοχή, η εξέλιξη της στον χρόνο, η επίδραση της οινοποίησης στο στυλ θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου, ώρα 17:30μμ στο επαγγελματικό κέντρο για το κρασί και τα ποτά (W.S.P.C.). Προβλέπεται τυφλή γευστική δοκιμή είκοσι ξηρών εκφράσεων της με εισηγητές γνωστούς αμπελουργούς, οινοποιούς, οινολόγους.

agiorthkerasiouanastasiaserrwn

Γιορτή κερασιού διοργανώνουν το διήμερο 7 και 8 Ιουνίου στην Αναστασιά η τοπική κοινότητα και ο Σύλλογος Γυναικών της περιοχής σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Νέας Ζίχνης.

amikropistwseisxrhmatodogewrgia

Στα πλαίσια του προγράμματος Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, ώρα 12:00-14:00μμ με θέμα: «Μικροπιστώσεις: Ένα εργαλείο για νέους επιχειρηματίες στον κλάδο της αγροδιατροφής» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας (Ανδρέα Παπανδρέου 15).

ageladotrofiarompotikh

Η GEA, υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Ελληνικού Γάλακτος και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, σε συνεργασία με την WestfaliaTechnologies, διοργανώνουν ανοιχτή ημερίδα στη Φάρμα Φιλιππίδη στο Γάζορο Σερρών τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, ώρα 18:00μμ με θέμα: «Ο ρόλος της ρομποτικής αρμεγής στη σύγχρονη αγελαδοτροφία».

Leyko-krasi

Οι εκφράσεις της πιο εκλεκτής λευκής ποικιλίας της Μεσογείου, τα «Μονοποικιλιακά Ασύρτικα», όταν αυτά καλλιεργούνται στην ηπειρωτική Ελλάδα θα διερευνηθούν στην επόμενη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI ’96.

Edoe-Prosklisi-elaiolado

Η συνδιαμόρφωση ενός Στρατηγικού Σχεδίου για την ελαιοκομία και το ελαιόλαδο, μέσα από την καταγραφή των προβλημάτων όλου του ελαιοκομικού τομέα και την πρόταση λύσεων και δράσεων για την βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης, θα αποτελέσει τον κυρίαρχο στόχο της Ημερίδας που διοργανώνει η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ελαιολάδου – ΕΔΟΕ. Θα συμμετέχει ως συντονιστής ο εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας Agrenda και του agronews.gr Γιάννης Πανάγος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία