Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Αναγγελίες Εκδηλώσεων

ahmeragrotissas

Ημερίδες για την Ελληνίδα Αγρότισσα διοργανώνουν: α) το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ) σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων και την Περιφέρεια Αττικής, β) o Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής καθώς και γ) η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

ahmeridaethnikhagroninvest

Η Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Growth – Excellence in Greek agrifood διοργανώνει τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 9:00 πμ την Ημερίδα 'Growth in agrifood' που θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών (Σοφοκλέους 10).

aSofitel-Wine-Days

Το Sofitel Athens Airport, μέλος του διεθνούς ομίλου AccorHotels, γιορτάζει και φέτος το κρασί και το γαλλικό ‘art de vivre’ μέσα από μια σειρά δράσεων που διεξάγονται έως τις 31 Οκτωβρίου 2018 στον χώρο του ξενοδοχείου προς τιμήν της τελετουργίας του τρύγου και της οινοποιίας.

amasterclassagiorgi

Η πολυφυτευμένη ερυθρή ελληνική ποικιλία μπαίνει στο μικροσκόπιο και αποκαλύπτει τα μυστικά της σε μια γευστική δοκιμή 35 αγιωργίτικων από όλη την Ελλάδα.

apeiraiws_exelixi

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, διοργανώνει στην Ιεράπετρα το ειδικά σχεδιασμένο για αγρότες σεμινάριο «Επιχειρηματικός Σχεδιασμός για αγροτικές επιχειρήσεις» στις 12 Οκτωβρίου 2018.

aWise_Food_stories

Τα εστιατόρια Basegrill, Cookoovaya, το αγρόκτημα ‘Η Κιβωτός του Δήμου’ και η Πανελλήνια Ένωση Εκτροφέων Αυτοχθόνων Φυλών Αγροτικών Ζώων (ΠΕΕΑΦΑΖ) προσκαλούν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 στις 19:00 στο Μεταλλουργείο, Πειραιώς 127.

abinitechsifel

Η Vinitech-Sifel που πραγματοποιείται από τις 20 έως και τις 22 Νοεμβρίου 2018 στη Γαλλία, στην πόλη Bordeaux, αποτελεί την κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση στους τομείς του οίνου, των δεντροκαλλιεργειών, των φρούτων και των λαχανικών.

amanikisNEW

Η Περιβαλλοντική Δράση Ηλείας προσκαλεί σε τριήμερο αφιερωμένο στην εναλλακτική γεωργία, τη διατροφική επάρκεια και την αποτροπή της ερημοποίησης με τον γεωπόνο - φυσικό καλλιεργητή κ. Παναγιώτη Μανίκη και θέμα 'Φυσική Καλλιέργεια και Αυτάρκεια' στον Πύργο και τον Άγιο Ηλία Πύργου από 5 έως 7 Οκτωβρίου 2018.

arovies-new

Ο αγροτικός ελαιοπαραγωγικός Συνεταιρισμός Ροβιών θα συμμετέχει στην έκθεση Natural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair στο Μάλμο της Σουηδίας στις 14-15 Νοεμβρίου 2018 στο Ελληνικό Περίπτερο μαζί με άλλους παραγωγούς από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

aeliescon2

Στις 12 και 13 Οκτωβρίου πρόκειται να διεξαχθεί στον Δήμο Πύλου-Νέστορος, διημερίδα στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας ημέρας ελιάς και ελαιόλαδου», που έχει καθιερώσει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία