Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Πληρωμές

viomixaniki_2

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων της συνδεδεμένης στη βιομηχανική ντομάτα που δεν περιελήφθηκε στη μεγάλη πληρωμή της Τρίτης 17 Μαρτίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, λόγω υπηρεσιακών «κολλημάτων».

likourentzos_2

Ο ΕΛ.Γ.Α. ανακοίνωσε την επέκταση του χρόνου καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς για το ασφαλιστικό έτος 2019, από την 31η Μαρτίου στην 31η Μαΐου 2020,για όλους τους γεωργούς και κτηνοτρόφους οφειλέτες και την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων με ηλεκτρονικές υπηρεσείες.

24381097_karta_agroti_Α_contactless-01__1_

Για την πίστωση στους λογαριασμούς των περίπου 46.500 δικαιούχων παραγωγών της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος, συνολικού ποσού περίπου 180 εκατ. ευρώ, ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Πληρωμών. Στο εν λόγω πακέτο πίστωσης δεν περιλαμβάνονται λόγω τεχνικών προβλημάτων οι συνδεδεμένες ενισχύσεις σε σπαράγγια και βιομηχανική ντομάτα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

plirwmes-new_2

Την ηλεκτρονική - όπως αυστηρά ορίζεται- διαδικασία σύμφωνα με την οποία οι γεωργοί, που κατέχουν οριστικά δικαιώματα βασικής ενίσχυσης το έτος 2020, μπορούν να μεταβιβάσουν το σύνολο ή μέρος αυτών το εν λόγω έτος, περιγράφει εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ, η οποία δεν έχει αλλαγές από την αντίστοιχη περσινή. Ωστόσο να σημειωθεί ότι ορίζεται ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας η 15η Μάϊου, πριν όμως δοθεί η παράταση από την ΕΕ λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

elga2020new

Σε κερδοφόρο προϋπολογισμό – πρόκληση για το 2020 επιδίδεται η διοίκηση του ΕΛΓΑ. Ο εν λόγω προϋπολογισμός συνιστά πρόκληση για τους αγρότες πολλών περιοχών της χώρας, οι οποίοι, όχι μόνο παραμένουν απλήρωτοι αλλά σχεδόν ένα χρόνο μετά τις ζημιές που είχαν στις εκμεταλλεύσεις τους από ακραία καιρικά φαινόμενα, μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει γνώση ούτε του ποσοστού (εκτίμηση ζημιάς) με το οποίο πρόκειται αποζημιωθούν.

vnitro

Πληρωμές ύψους 3,5 εκατ. ευρώ κατέβαλε το διάστημα από 05/03/2020 έως τις 09/03/2020 ο Οργανισμός Πληρωμών Κοινοτικών Επιδοτήσεων, με τον μεγαλύτερο όγκο των επιδοτήσεων (2,1 εκατ.) να αφορά στο πρόγραμμα της νιτρορύπανσης.

02-Rodakinies_anthismenes

Ενόψει της 3ης προκήρυξης για ένταξη στο Μέτρο 10.1.8 «Κοµφούζιο» οι παραγωγοί καλούνται να συµπληρώσουν στις δηλώσεις ΟΣ∆Ε 2020 (έτος αναφοράς) που άνοιξαν στις 28 Φεβρουαρίου τις καλλιέργειες και τα αγροτεµάχια που θα ληφθούν υπόψη για την αίτηση ενίσχυσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία