Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρική ταυτότητα

Εταιρική ταυτότητα

Ήταν Νοέμβριος του 2005, όταν μια μικρή ομάδα νέων και ανήσυχων δημοσιογράφων, αποφάσιζε την έκδοση μιας εφημερίδας με όραμα, και τη δημιουργία ενός σταθερού διάπλου επικοινωνίας των επαγγελματιών του αγροτικού χώρου με τις αγορές και τα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

 

Με όχημα το εταιρικό σχήμα της Green Box, είχε προηγηθεί η διαμόρφωση του πρώτου πυρήνα συγκέντρωσης και δημοσίευσης περιεχομένου για την αγροτική οικονομία από το διαδικτυακό τόπο www.agronews.gr και στη συνέχεια, η ενθουσιώδης προσφορά της ίδιας ομάδας για τη σύνταξη του περιοδικού Αγρόκτημα, που κυκλοφορούσε από τα μέσα του 2003 με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

 

Παιδί της ίδιας οικογένειας αποτέλεσε λίγο αργότερα και το ευρωπαϊκό περιοδικό profi, που ειδικεύεται στα αγροτικά μηχανήματα μετά από διαπραγματεύσεις με το μεγάλο εκδοτικό οίκο της Γερμανίας.

 

Από το 2012 και με θεματοφύλακα την Agrenda, που έχει πια καθιερωθεί ως η εφημερίδα αναφοράς στον αγροτικό χώρο, αρχίζει μια οργανωμένη προσπάθεια πυκνών εκδόσεων και ειδικών ενθέτων περιοδικών, τα οποία έρχονται να καλύψουν με την ίδια αυστηρότητα στην ποιότητα του περιεχομένου, τις ειδικότερες επί μέρους ανάγκες των νέων παραγωγής. Το Wine Trails, για το αμπέλι και το κρασί · το El / Ελαίας Καρπός, για την ελιά και το ελαιόλαδο · το Fresher, για τα φρούτα και τα λαχανικά · το Beer & Brunch, για τη μπύρα · το Αγρόκτημα, με νέα ταυτότητα και νέο χαρακτήρα · και παράλληλα, μια σειρά από χρήσιμους οδηγούς για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, για τα επενδυτικά προγράμματα και τη φορολογία των αγροτών, καθιστούν τους συστηματικούς αναγνώστες, πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

 

Το δημιουργικό έργο της Green Box έχει αναγνωριστεί συνολικά από τους εμπλεκομένους στον αγροτικό χώρο, καθώς έχει συμβάλει στην αναβάθμιση των επικοινωνιακών σχέσεων των παραγωγικών συντελεστών του και αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τις εξελίξεις σε όλο το φάσμα της αγροτικής οικονομίας. Η άγρυπνη ματιά σε όλες τις εξελίξεις, η γρήγορη και αυστηρή κριτική των όποιων προβληματισμών που μπορούν να διαμορφώσουν καταστάσεις, η αναζήτηση και εκσυγχρονισμένη προβολή θεμάτων με ζωτικό ενδιαφέρον, έχουν προσδώσει σε όλα τα μέσα επικοινωνίας της Green Box, ποιότητα, σεβασμό, αξιοπιστία και αποδοχή.

 

Σε αυτήν την προσπάθεια, οφείλει πολλά στις συνεργασίες της με εμπνευσμένους παραγωγούς και ισχυρές επιχειρηματικές μονάδες που πρωτοπορούν στο χώρο τους.

 

Είναι αυτά τα εγχειρήματα που προσφέρουν στην Agrenda, το Agronews και τα άλλα μέσα ενημέρωσης της Green Box τις αφορμές και τη δυνατότητα να μεταφέρουν με τη σειρά τους στο ανήσυχο κοινό τους πολλά και σπουδαία επιτεύγματα στην παραγωγή, την ανάπτυξη, την τεχνολογία και την έρευνα.