Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Σιτηρά - Ρύζι

papadogianis_M_3_5

Στην εγχώρια αγορά σκληρού σίτου επικρατεί «νέκρα», η οποία δεν οφείλεται αποκλειστικά στην περίοδο των Χριστουγέννων και του τέλους του έτους, αλλά και στην απροθυµία των αγοραστών να µπουν δυναµικά στην αγορά µας.

papadogianis_M_3_5

Στην ελληνική αγορά σκληρού σίτου ακούγεται πως ένα κοµµάτι από την τελευταία δουλειά της Τυνησίας των 75.000 τόνων θα καλυφθεί µε ελληνικά σιτάρια, µε τις τιµές για την ώρα να κυµαίνονται στα 340 ευρώ ο τόνος FOB λιµάνι µας.

papadogianis_M_3_5

Στην ελληνική αγορά σκληρού σίτου οι τιµές εξαγωγής κυµαίνονται στα επίπεδα των 330 ευρώ ο τόνος FOB λιµάνι µας, δηλαδή 10-15 ευρώ χαµηλότερα από τις προηγούµενες τιµές.

papadogianis_M_3_5

Στην ελληνική σοδειά σκληρού σίτου βλέπουµε µια µικρή διόρθωση τιµών στην εξαγωγή. Ενώ µέχρι πρότινος οι Ιταλοί αγοραστές πλήρωναν µέχρι 340-345 ευρώ ο τόνος FOB λιµάνι µας, πλέον οι τιµές τους κυµαίνονται στα 330 ευρώ ο τόνος FOB, επίπεδα στα οποία σηµειώθηκαν νέες πωλήσεις. Στην τοπική αγορά οι µύλοι αγοράζουν τα καλά φετινά σκληρά γύρω από τα 350 ευρώ ο τόνος παραδοτέα στον µύλο.

papadogianis_M_3_5

Στην ελληνική αγορά σκληρού σίτου οι τιµές εξαγωγής φαίνεται να ξεκόλλησαν από τα χαµηλά τους, από τα 320 ευρώ ο τόνος, κυµαινόµενες πλέον στα 335 µε 340 ευρώ ο τόνος FOB λιµάνι µας για τα χαµηλής ποιότητας σιτάρια.

papadogianis_M_3_5

Στην ελληνική αγορά σκληρού σίτου, η εξαγωγή παραµένει στα 320 ευρώ ο τόνος FOB λιµάνι µας για τα χαµηλής ποιότητας σιτάρια, επίπεδα στα οποία έχουν σηµειωθεί κάποιες πωλήσεις.

papadogianis_M_3_5

Στην ελληνική αγορά σκληρού σίτου στην εξαγωγή οι νέες τιµές που οι Ιταλοί αγοραστές προσφέρουν για τα χαµηλής ποιότητας σιτάρια κυµαίνονται στα 320 ευρώ ο τόνος FOB λιµάνι µας, δηλαδή αρκετά χαµηλότερα από τα επίπεδα προ 20 ηµερών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία