Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Σιτηρά - Ρύζι

6_sitari_grafima

«Αν δεν δούµε καράβι στο λιµάνι για εξαγωγή, δεν γίνεται τίποτα» λένε έµποροι και παραγωγοί σκληρού σίτου, αυτή την περίοδο, που η αγορά εδώ και αρκετά µεγάλο διάστηµα δεν κινείται. Οι µύλοι είναι καλυµµένοι, οι αποθήκες γεµάτες και οι αγοραστές δεν δείχνουν ενδιαφέρον στα τρέχοντα επίπεδα τιµών.

Μείωση 5% στην παραγωγή σκληρού αναμένει η ΕΕ

Οι συνθήκες ξηρασίας προς το τέλος της άνοιξης σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης, αναμένεται να μειώσει την παραγωγή δημητριακών της ΕΕ για την περίοδο 2018-2019 σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Κομισιόν....

Φαίνεται πως έπιασε τόπο η συμφωνία του Πλατύκαμπου για το σκληρό σιτάρι

Σαν τονωτική ένεση στην ψυχολογία των σιτοκαλλιεργητών του θεσσαλικού κάµπου αλλά και ευρύτερα των παραγωγών σκληρού σίτου σε όλη τη χώρα, λειτούργησε η πρωτοσέλιδη είδηση της Agrenda την περασµένη εβδοµάδα, αναφορικά µε τη συµφωνία πώλησης σκληρού...

Έχει βάθος το deal Πλατύκαμπου για 21 λεπτά στο σκληρό

Σαν τονωτική ένεση στην ψυχολογία των σιτοκαλλιεργητών του θεσσαλικού κάµπου αλλά και ευρύτερα των παραγωγών σκληρού σίτου σε όλη τη χώρα, λειτούργησε η πρωτοσέλιδη είδηση της Agrenda την περασµένη εβδοµάδα, αναφορικά µε τη συµφωνία πώλησης σκληρού...

Με 21 λεπτά στο σκληρό σπάει τα δεδομένα ο Πλατύκαμπος

Ρήγµα στη σκληρή γραµµή των µεγαλεµπόρων (Καµένα Βούρλα) φαίνεται να δηµιουργείται, µετά τις πρώτες συµφωνίες ντόπιων κυρίως µεσαζόντων να προµηθευτούν αξιόλογες ποσότητες σκληρού σίτου µε 20 και 21 λεπτά το κιλό, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ...

Παραγωγή τζιν από κριθάρι καλλιεργημένο μόνο από ρομπότ

To πρότζεκτ «Hands Free Hectare» του ονοµαστού στην αγροτική έρευνα βρετανικού πανεπιστηµίου Harper Adams βραβευµένο και πρόσφατα από το BBC φαίνεται πως συνεχίζει να κεντρίζει τους τίτλους της διεθνούς αγροτικής δηµοσιογραφίας, µε το τζιν που...

Οργή αγροτών με «στημένη τιμή» στα 16 λεπτά για το σκληρό σιτάρι

Αγγίζει το άριστο η φετινή παραγωγή στον µεγαλύτερο σιτοβολώνα της χώρας, τον θεσσαλικό κάµπο, καθώς χαρακτηρίζεται από άνω του 80% ειδικό βάρος, 90-100% υαλώδη και 14% πρωτεΐνη. Τώρα οι παραγωγοί στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην τιµή µε τα µηνύµατα...

Διαμάντι φέτος το σκληρό στον κάμπο η προσδοκία για τιμή γεμίζει αποθήκες

Με 19 λεπτά το κιλό αγοράζει σήµερα το σκληρό σιτάρι η ΕΑΣ Βόλου, κίνηση η οποία δίνει ένα θετικό στίγµα για την εξέλιξη της αγοράς του προϊόντος το επόµενο διάστηµα, θέτοντας παράλληλο εµπόδια στο σχεδιασµό του ιδιωτικού εµπορίου που επιχειρεί να...

Με 19 λεπτά κλειστά παραλαβές σκληρού από την ΕΑΣ Βόλου

Με 19 λεπτά το κιλό αγοράζει σήμερα το σκληρό σιτάρι η ΕΑΣ Βόλου, κίνηση η οποία δίνει ένα θετικό στίγμα για την εξέλιξη της αγοράς του προϊόντος το επόμενο διάστημα, θέτοντας παράλληλο εμπόδια στο σχεδιασμό του ιδιωτικού εμπορίου που επιχειρεί να...

Η τεχνογνωσία γίνεται τιμή για τους παραγωγούς της Αθηναϊκής

Η καλύτερη τιµή σε σχέση µε το ζωοτροφικό, καθώς η Αθηναϊκή Ζυθοποιία φέτος θα προχωρήσει σε αγορές κριθαριού µε τιµή τα 172 ευρώ ο τόνος, από κοινού µε την παροχή τεχνογνωσίας, είναι οι κύριοι λόγοι για να επιλέξει κάποιος παραγωγός να συνεργαστεί µε...

Ημερίδα με τίτλο: «Όσπρια: ο κρυμμένος θησαυρός της Λήμνου» διοργανώνει την Τετάρτη 23 Μαΐου το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6:00 και θα διεξαχθεί στο κινηματοθέατρο Μαρούλα....

Τα σιτηρά χωρίς όργωμα της Barilla φύτρωσαν καλύτερα και δίψασαν αργότερα

Η ακαλλιέργεια δίψασε αργότερα σε σχέση µε το κλασικό όργωµα και έδωσε ικανοποιητικό φύτρωµα, η αµειψισπορά ξεκίνησε νωρίτερα και η διαφοροποιηµένη λίπανση έδειξε τις διαφορές στις µονάδες αζώτου στην εναλλαγή καλλιεργειών....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία