Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τοπικές Ειδήσεις

αγρ-620x420

Σε σύναψη στρατηγικής συνεργασίας πρόχωρα ό Συνεταιρισμός ΘΕΣγη για τις καλλιεργειες ενεργειακων φυτων (ελαιόκραμβη, ηλιανθός), με μια από τις μεγαλυτερες εταιρειες παραγωγης βιόντιζελ, την G.F. Energy.

9-0

Την άμεση επέμβαση του ΕΛΓΑ ώστε να εκτιμηθούν οι ζημιές και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αποζημίωση των παραγωγών ζητά η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος ύστερα από τις εκτεταμένες καταστροφές που προκλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας στις Π.Ε. Λάρισας και Καρδίτσας το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουλίου, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή καλλιεργειών, μεταξύ των οποίων και του βαμβακιού.

elga2020new_3_2_2

Ζητήματα που αφορούν σημαντικές ελλείψεις σε έργα υποδομής για άρδευση και την αγροτική οδοποιία βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς με την Δημοτική Αρχής στις 14 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο όπως υποστηρίζει ο Σύλλογος να υπάρξει κάποια δέσμευση και ξεκάθαρη απάντηση.

Screenshot_2021-07-19_at_9_50_27_AM

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν δεν άφησαν πίσω τους μεγάλες ζιμιές στην Λάρισα και στην Φλώρινα, ενώ στην Καρδίτσα προβλήματα αναφέρονται σε καλλιέργειες και στέγες.

Screenshot_2021-07-16_at_10_27_54_AM

Σύσκεψη με φορείς του νομού Λασιθίου πραγματοποίησε την Πέμπτη 15 Ιουλίου ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια της περιοδείας του στο νομό Λασιθίου.

XORAFIA

Ηλιοφάνεια θα επικρατεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με νεφώσεις στην Μακεδονία και την θερμοκρασία να φτάνει και πάλι τους 40 βαθμούς σε πολλές περιοχές την Παρασκευή 16 Ιουλίου, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Picture_1_3

Συνάντηση πραγματοποίησε το ΔΣ της ΟΑΣ Λέσβου με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και μέλος της γραμματείας της ΠΕΜ Ρίζο Μαρούδα που επισκέφτηκε το νησί.

elas-lyste_blogspot_gr

Tην παράταση της προθεσμίας δικαιολογητικών για τους 7 κύκλους της επιστρεπτέας προκαταβολής καθώς αυτή λήγει στις 16 Ιουλίου, ζητά ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ-

Αποτίμηση της μέχρι τώρα κατάστασης στο ζήτημα των δασικών χαρτών και επίλυσης των ιδιοκτησιακών προβλημάτων που δημιουργούν, στο πλαίσιο των κυβερνητικών δεσμεύσεων, θα γίνει στην διάρκεια της παγκρήτιας ενημερωτικής συνάντησης την Κυριακή 18 Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ένωση Ηρακλείου.

agrotes-nauplio

Καθώς τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί συσσωρευονται, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΟΑΣΠΠ), καλεί τους αγρότες σε κινητοποίηση την Δευτέρα 19 Ιούλη στην Τρίπολη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία