Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τοπικές Ειδήσεις

kakokairia_ploia

Αίθριος καιρός προβλέπεται για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται στα ανατολικά και νότια, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

dakokt

Το ύψος της δαπάνης που θα προκύψει για την πρόσληψη του αιτουμένου εποχιακού προσωπικού αναγκαίου για την νέα καλλιεργητική περίοδο της ελιας, ανέρχεται περίπου στο ποσό των 3.181.144 € για το οικονομικό έτος 2021.

P50901702

Με ισχυρή στήριξη και μαζικές εξαπολύσεις του φυσικού εχθρού της σφήκας της καστανιάς, σχεδιάζει να προχωρήσει το ΥΠΑΤΤ για την αντιμετώπιση του εχθρού για την στήριξη των παραγωγών.

ΠΑΙΔΗΣ_ΕΛΓΑ

Το υποκατάστημα Λάρισας του ΕΛΓΑ επισκέφθηκε ο Θανάσης Παιδής, αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, ώστε να θέσει το ζήτημα των αποζημιώσεων που αναμένουν επί μεγάλο χρονικό διάστημα οι δικαιούχοι παραγωγοί.

main_2

Βελτιωμένος ο καιρός προβλέπεται για την Παρασκευή 109 Φεβρουαρίου, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στα βόρεια και ανατολικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

69328888_ml__1_

Μετά την πρόσφατη επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδειας» από το νησί της Κρήτης, οι παραγωγοί βρίσκονται σε διαδικασία αποτίμησης των ζημιών που υπέστησαν.

3b30b687-0f8b-4e2d-b07d-8bab760e465b

Συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον Υπουργό κ. Σπήλιο Λιβανό πραγματοποίησε ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Λάρισας την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 θέτοντας υπόψιν της πολιτικής ηγεσίας κρίσιμα ζητήματα, που απασχολούν τον γεωπονικό και τον αγροτικό κλάδο, τόσο στο Νομό Λάρισας, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Ομαλου_στην_Κρητη

Σταδιακή βελτίωση παρουσιάζει ο καιρός την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, με τα φαινόμενα να περιορίζονται στα ανατολικά και νότια της χώρας, ενώ ισχυροί βόρειοι άνεμοι πνέουν στην περιοχή, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

kentro-ygeias-zagoras

Η πανδημία αποτέλεσε μια ακόμα αφορμή για να αναδειχθούν οι ελλείψεις που υπάρχουν στο σύστημα υγείας, πρόνοιας και περίθαλψης για τον αγροτικό πληθυσμό, με τον αγροτικό σύλλογο Ζαγοράς να προχωρά σε κινητοποίηση με αίτημα την αναβάθμιση του κέντρου υγείας της περιοχής.

-e1505218912402

Σε διεκδίκηση συμπληρωματικής χρηματοδότηση 1.215.000 ευρώ για το πρόγραμμα δακοκτονίας του 2021, προχωρούν οι ελαιοπαραγωγοί Πελοποννήσου με την κοινοποίηση της πρότασης απόφασης στους αρμοδίους φορείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία