Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Πιστοποίηση

pge_3

Ξεκινά η λειτουργία του eAmbrosia – Μητρώο προϊόντων με Γεωγραφικές Ενδείξεις στην ΕΕ, το οποίο θα δίνει εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες για όλα τα προϊόντα με Γεωγραφικές Ενδείξεις στην ΕΕ, μεταξύ των οποίων για την κατάσταση του καθενός: αν δηλαδή βρίσκεται σε στάδιο αίτησης (applied), αν είναι δημοσιευμένο (published), ή καταχωρημένο (registered), και παραπομπή στο νομικό καθεστώς.

olive_oil_2

Την πρώτη ομάδα λειτουργικών τροφίμων με αντιοξειδωτικές ιδιότητες φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία ομάδα επιστημόνων μέσω της μέσω της πιλοτικής εφαρμογής του προτύπου «ANTIOXCERT».

epip

Στη θεσμοθέτηση της καταχώρησης αγροτικών προϊόντων ως Εγγυημένα Παραδοσιακά Ιδιότυπα Προϊόντα (ΕΠΙΠ), προχώρησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σύμφωνα με απόφαση που περιγράφει τη διαδικασία αιτήσεων πιστοποίησης.

adorianguillonmastersommelier_fNEW

Το Court of Master Sommeliers καλωσορίζει τον Dorian Guillon, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τη σκληρή δοκιμασία για την απόκτηση του τίτλου, ανεβάζοντας τον αριθμό των Master Sommeliers στους 251 σε όλο τον κόσμο.

EUROCERT_LOGO

Η στρατηγική επιλογή της EUROCERT, της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας Ελέγχων, Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων, να δραστηριοποιηθεί στην πιστοποίηση του σιδηροδρομικού τομέα, φέρνει καρπούς και εκτός Ελλάδος.

anasa-2

Η ελληνική εταιρεία ANASSA ORGANICS, που επιλέγει μόνο κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης από οργανικές καλλιέργειες, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίησή της για την Παραγωγή, Αποθήκευση και Εμπορία προϊόντων από Βιολογικά Αρωματικά Φυτά σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΚ) 834/2007 και 889/2008 Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων καθώς και την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2005 από τον Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD).

aginara

Εγκρίθηκε η αίτηση που είχε υποβάλει η Ελλάδα για την καταχώριση της ονομασίας «Αγκινάρα Ιρίων» (Agkinara Irion) στο μητρώο Προστατευόμενων Ονομασιών Προέλευσης και Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει την νέα σεζόν με 2 online ΑΒ Διαγωνισμούς

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, λίγο πριν τo τέλος των καλοκαιρινών διακοπών και την επιστροφή στην καθημερινότητα επανέρχεται δυναμικά με 2 οnline Διαγωνισμούς με πολλά δώρα και εκπλήξεις για όλους. Από τις 30 Αυγούστου μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να εγκαινιάσουν τη νέα σχολική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Το «χρυσό» Samos Anthemis στα 10 καλύτερα Μοσχάτα του κόσμου!

Το γλυκό κρασί Samos Anthemis 2012, του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου κατατάχτηκε στα «10 Καλύτερα Μοσχάτα» για το 2018 (Top 10 Best Muscats du Monde 2018), αφού πρώτα απέσπασε ακόμη ένα Χρυσό Μετάλλιο στο διαγωνισμό!

Με επικεφαλής τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού το πρόγραμμα Fruitop στα Αραβικά Εμιράτα

Ξεκινούν οι δράσεις προώθησης των ευρωπαϊκών φρούτων που παράγονται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του νέου προγράμματος «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης νωπών φρούτων στη Σαουδική Αραβία και τα Η.Α.Ε.», με διακριτικό τίτλο «FRUITOP - Top Quality European Fruits From Greece».

Βραβείο ανώτερης γεύσης για τσιπούρα και λαβράκι του Νηρέα

Με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2018 (Superior Taste Award 2018) διακρίθηκαν η τσιπούρα και το λαβράκι της Νηρεύς στη διοργάνωση γευσιγνωσίας του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού International Taste & Quality Institute (iTQi), με έδρα τις Βρυξέλλες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία