Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Πιστοποίηση

epip

Στη θεσμοθέτηση της καταχώρησης αγροτικών προϊόντων ως Εγγυημένα Παραδοσιακά Ιδιότυπα Προϊόντα (ΕΠΙΠ), προχώρησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σύμφωνα με απόφαση που περιγράφει τη διαδικασία αιτήσεων πιστοποίησης.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει την νέα σεζόν με 2 online ΑΒ Διαγωνισμούς

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, λίγο πριν τo τέλος των καλοκαιρινών διακοπών και την επιστροφή στην καθημερινότητα επανέρχεται δυναμικά με 2 οnline Διαγωνισμούς με πολλά δώρα και εκπλήξεις για όλους. Από τις 30 Αυγούστου μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να εγκαινιάσουν τη νέα σχολική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Το «χρυσό» Samos Anthemis στα 10 καλύτερα Μοσχάτα του κόσμου!

Το γλυκό κρασί Samos Anthemis 2012, του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου κατατάχτηκε στα «10 Καλύτερα Μοσχάτα» για το 2018 (Top 10 Best Muscats du Monde 2018), αφού πρώτα απέσπασε ακόμη ένα Χρυσό Μετάλλιο στο διαγωνισμό!

Με επικεφαλής τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού το πρόγραμμα Fruitop στα Αραβικά Εμιράτα

Ξεκινούν οι δράσεις προώθησης των ευρωπαϊκών φρούτων που παράγονται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του νέου προγράμματος «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης νωπών φρούτων στη Σαουδική Αραβία και τα Η.Α.Ε.», με διακριτικό τίτλο «FRUITOP - Top Quality European Fruits From Greece».

Βραβείο ανώτερης γεύσης για τσιπούρα και λαβράκι του Νηρέα

Με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2018 (Superior Taste Award 2018) διακρίθηκαν η τσιπούρα και το λαβράκι της Νηρεύς στη διοργάνωση γευσιγνωσίας του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού International Taste & Quality Institute (iTQi), με έδρα τις Βρυξέλλες.

Στα μπισκότα Chestnicks του ΤΕΙ Θεσσαλίας το βραβείο καινοτομίας Ecotrophelia

Καινοτόμα προϊόντα διατροφής βραβεύθηκαν στον εθνικό διαγωνισμό Ecotrophelia 2018 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Ο διαγωνισμός, ο οποίος έχει πλέον καταστεί θεσμός, διοργανώνεται για 8η συνεχόμενη χρονιά από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και Ποτών (ΣΕΒΤ).

Πριν από το στομάχι, ο έρωτας περνάει από τη Δωδώνη

Με κεντρικό μήνυμα πως «πριν από το στομάχι, ο έρωτας περνάει από τη Δωδώνη», η νέα καμπάνια παρουσιάζει το μυστικό της αιώνιας αγάπης των δύο ζευγαριών που πρωταγωνιστούν στην ταινία, που δεν είναι άλλο από τις νόστιμες συνταγές με φέτα Δωδώνη.

Ελληνικό σήμα και ευρωπαϊκή στήριξη συζητά η Διεπαγγελματική Μελιού

Η ευρωπαϊκή στήριξη της μελισσοκομίας, το ελληνικό σήμα στο μέλι και η διακίνηση και η εμπορία μελισσοκομικών προϊόντων βρέθηκαν μεταξύ άλλων στην ατζέντα των θεμάτων που συζητήθηκαν στην 11η Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε στις 8 Ιουνίου 2018 στη Θεσσαλονίκη η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία