Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Γνώμες

24-25_3

«Το τρίπτυχο που απαιτείται για µια οργανωµένη µικροζυθοποιία είναι πολύ καλός σχεδιασµός, ανάλογη επένδυση και καλή οµάδα. Στη δική µας περίπτωση ο σχεδιασµός του έργου τεχνικά αλλά και η ωρίµανση της ιδέας και του επιχειρηµατικού σχεδίου άρχισε σχεδόν από το 2016» απαντά όταν ερωτάται για τη µυστική συνταγή της επιτυχίας του εγχειρήµατός του ο Γιώργος Πέτρου, συνιδρυτής και διευθύνων σύµβουλος της Ζυθοποιίας Πηνειού.

Mark-Gilbert

Οι κεντρικοί τραπεζίτες εξακολουθούν να επιµένουν ότι οι πρόσφατες πιέσεις στις τιµές, οι οποίες οδηγούν τον πληθωρισµό σε υψηλότερα επίπεδα, θα αποδειχθούν προ...

XATZHNIKOLAOU-PANAGIOTIS

Οι κοινές δράσεις του ΕΛΓΟ ∆ήµητρα και της ∆ιεπαγγελµατικής Οργάνωσης Βάµβακος (∆ΟΒ) είναι πλέον γεγονός και στοχεύουν στην ανάπτυξη πολλαπλών δραστηριοτήτων για την υποστήριξη της καλλιέργειας του βαµβακιού, η οποία αγγίζει σε εθνικό επίπεδο τα 2.5-3.0 εκατοµµύρια στρέµµατα.

Mohamed_Erian

Ακούγοντας ότι ταξιδεύω για το Ηνωμένο Βασίλειο, ένας φίλος μου έστειλε τη φωτογραφία ενός μισοάδειου ραφιού σουπερμάρκετ με ένα απλό μήνυμα: «επιστρέφεις στα ράφια της σοβιετικής εποχής».

Mixailidis-back_3_2

Η 27η Σεπ έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 1970. Κύριος στόχος της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού είναι η ανάδειξη της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής συμβολής του τουρισμού στην ευδαιμονία της διεθνούς κοινότητας. Το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2021 είναι «Τουρισμός για την ανάκαμψη χωρίς αποκλεισμούς».

panagos_5_2_2

Το ανοδικό κανάλι στο οποίο κινούνται τους τελευταίους µήνες οι τιµές των αγροτικών προϊόντων είναι αναµφίβολα ένα καλό νέο και για τους Έλληνες παραγωγούς.

panagos_5_2_2

Η συνεργασία μεταξύ παραγωγών αγροτικών προϊόντων και μεταποιητικών μονάδων του κλάδου των τροφίμων έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Βεβαίως για την υποστήριξη της νέας ταυτότητας που έχει ανάγκη η εγχώρια αγροτική παραγωγή θα πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά.

Daniel-Moss

Εάν μπορεί κανείς να απομακρύνει για λίγο το βλέμμα του από τα απογοητευτικά στοιχεία για τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ και το τι σηματοδοτούν αυτά για την προοπτική μιας μελλοντικής μείωσης της νομισματικής τόνωσης από πλευράς της Federal Reserve, τα σημάδια από την Κίνα προσφέρουν μια εξίσου ανησυχητική οπτική για την πορεία της παγκόσμιας ανάκαμψης.

panagos_5_2_2

Ο θεσµός των διεπαγγελµατικών οργανώσεων έχει αναµφίβολα το ενδιαφέρον του. ∆ιευκολύνει τις ζυµώσεις και την κατανόηση των θεµάτων και βελτιώνει τη συνεργασία των κρίκων της αλυσίδας αξίας.

02_33__1_

Να αξιολογήσουν την επίδραση των συνθηκών της φετινής χρονιάς στις ποικιλίες και τα χαρακτηριστικά των κρασιών τους αλλά και την αποτελεσµατικότητα των δικών τους χειρισµών και µε απόλυτη ειλικρίνεια να καταθέσουν την άποψή τους στους συλλογικούς φορείς του κλάδου, θα ήταν πολύ χρήσιµο οι Έλληνες οινοποιοί. Η επεξεργασία αυτών των δεδοµένων µπορεί να αποτελέσει χρήσιµο εργαλείο στη διαχείριση παρόµοιων καταστάσεων για τον κλάδο, καθώς η δύσκολη φετινή χρονιά µοιάζει προάγγελος των µελλοντικών τρύγων...

panagos_5_2

Τα τελευταία επίσημα στοιχεία του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου (IOC) για την τιμή που απολαμβάνει το ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, όταν αυτό διατίθεται σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι αντιπροσωπευτικά της υπεραξίας που επιδέχεται το εγχώριως παραγόμενο προϊόν και την οποία στερείται η χώρα, όπως και οι καλλιεργητές, όταν η προσέγγιση ακολουθεί την πεπατημένη.

panagos01_4_3

Η υπόθεση ανάπτυξης της Ελληνικής γεωργίας μοιάζει να βρίσκεται εδώ και χρόνια σε τέλμα και με απλά λόγια οι δρόμοι που ανοίγονται από 'δω και μπρος είναι δύο.

justin-fox_2

Ακολουθούν τα πλέον σηµαντικά ερωτήµατα σχετικά µε το τρέχον «κύµα» πληθωρισµού: Είναι πολλά πράγµατα πιο ακριβά απ’ ό,τι ήταν (και θα µείνουν έτσι);

Simon_Constable_2
06 Σεπτεμβρίου

Με έπαθλο το λίθιο

Η Κίνα γλυκοκοιτάζει ήδη τον τεράστιο ορυκτό πλούτο του Αφγανιστάν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία