Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Επιχειρηματικότητα

satoliastitania

Οι προϋποθέσεις, ήτοι η διάθεση, οι πόροι και η τεχνογνωσία, φαίνεται πως υπάρχουν και ότι μπορούν να επιτρέψουν την διασύνδεση του αγροκτηνοτροφικού τομέα με τις νέες τεχνολογίες. Κάτι τέτοιο άλλωστε επιβάλλουν οι εξελίξεις σε άλλες ανταγωνιστικές αγορές που διαμορφώνουν και την ανάγκη  ανάπτυξης αυτού του δρόμου του εκσυγχρονισμού.

32-33__1_

Με βλέµµα στραµµένο κυρίως στο εξωτερικό και µε προτεραιότητα σε αγορές, όπως η Ολλανδία, η ∆ανία και η Ρουµανία στην Ευρώπη, αλλά και οι ΗΠΑ και ο Καναδάς, έχει «στηθεί» ο εµπορικός προσανατολισµός της «Fruit Stories» από την Έδεσσα.

printzos_3

Κανονικά προχωρά το Φωτοβολταϊκών Πάρκων ύψους 20 εκατ. ευρώ που δρομολογεί ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου-ΕΒΟΛ, ο οποίος αισιοδοξεί ότι εντός του α΄ εξαμήνου του 2020 θα ολοκληρωθούν και θα συνδεθούν με τα δίκτυα της ΔΕΗ-ΔΕΔΗΕ, έργα δυναμικότητας 36 Μεγαβάτ.

32-33_2

∆ιέξοδο σε παρθένες αγορές της Ασίας και νέα καινοτόµα προϊόντα όπως το αποξηραµένο ροδάκινο, αναζητά ο Αγροτικός Συνεταιρισµός Βοκερίας 551 από την περιοχή του Αµυνταίου Φλώρινας, προκειµένου να διευκολύνει και να δώσει υπεραξία στην παραγωγή των µελών του.

CHIVAS_VENTURE_IMAGE

Στο διαγωνισμό για να διεκδικήσουν προβολή και χρηματοδότηση της επιχείρησης τους μπορουν να συμμετέχουν Έλληνες κοινωνικοί επιχειρηματίες, μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, μετά από παράταση που δόθηκε.

Mondelez_team_Top_to_Top

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα «Top to Top» για τρίτη συνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή 20 αποφοίτων και τελειόφοιτων Μεταπτυχιακών προγραμμάτων, και στόχο την υποστήριξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας των νέων ανθρώπων.

FRESKON_GREECE_2

Το πρότζεκτ «Freskon Greece», υπό την οργανωτική ευθύνη της ΔΕΘ-Helexpo, συμμετείχε στο Fruit attraction 2019, που διεξάγεται στη Μαδρίτη από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας μερικές από τις σημαντικότερες ελληνικές επιχειρήσεις φρούτων και λαχανικών.

Hpeiros-giorti-1

Προϊόντα κρέατος, μέλι, και φυσικά γαλακτοκομικά αλλά και τσίπουρο, κρασί μέχρι και χειροποίητες μπύρες από Ηπειρώτες παραγωγούς και κτηνοτρόφους φιλοξενούνται στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα από τις 18 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

Αθανασιος_Πολυχρονοπουλος

Η POLYECO GROUP ένας από τους ηγέτες στη διαχείριση αποβλήτων σε όλο τον κόσμο και υπερήφανος πρεσβευτής της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο διεθνές στερέωμα,  εκτός από έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα έχει να επιδείξει και ουσιαστική πολυετή δράση για τη διαμόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου που συνδέεται άμεσα με την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και την εφαρμογή στην ανάδειξη στην πράξη της φιλοσοφίας της βιώσιμης ανάπτυξης και της περιβαλλοντικής προστασίας.

salmon_atm

Τον περασμένο Ιανουάριο, στο mall Wisteria στη Σιγκαπούρη εμφανίστηκε ένα καινούργιου τύπου ATM: σε αυτό μπορείτε να κάνετε ανάληψη όχι χρημάτων, αλλά φιλέτων κατεψυγμένου σολομού από τα νορβηγικά φιορδ, βάρους 200 γραμμαρίων το καθένα.

KAR_7935_Enterprise_Greece_Oct_19

Με στόχο την ανάδειξη της εικόνας της σημερινής Ελλάδας αλλά και την προβολή των τομέων της σύγχρονης οικονομικής, πολιτισμικής, παραγωγικής Ελλάδας, η χώρα μέσω της Enterprise Greece θα συμμετέχει στην EXPO DUBAI που θα πραγματοποιηθεί από τις 20/10/2020 έως τις 10/4/2021 στο Ντουμπάι.

Krokos

Στην καλύτερη ενημέρωση για τη σωστή χρήση και προώθηση του προϊόντος του επιμένει ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, ώστε να υπάρχει επαναληψιμότητα στην αγορά του κρόκου Κοζάνης από τον καταναλωτή. Ταυτόχρονα κλείνει άμεσα τις συμφωνίες για το άνοιγμα στην αγορά της Κίνας, ως προς τη φαρμακευτική χρήση του προϊόντος.

ELOPY

Το θέμα των εξαγωγών προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας των μελών της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛ.Ο.Π.Υ.), στην Κίνα, βρέθηκε στο επίκεντρο επίσημου δείπνου που παρατέθηκε σε εκπροσώπους του Υπουργείου Εξωτερικών Υποθέσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

987A6363_2

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης μαζί με στελέχη της Lidl Ελλάς επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του εμφιαλωτηρίου της εταιρίας Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. στο Μαρκόπουλο Αττικής. Την επόμενη μέρα επισκέφθηκαν τα κελάρια, τους αμπελώνες και τις μονάδες εμφιάλωσης της Cavino Οινοποιίας Ποτοποιίας Α.Ε. στο Αίγιο αλλά και το κτήμα του Μεγάλου Σπηλαίου.

ELIS7580_1

Η Alpha Bank και η Eurobank υπέγραψαν συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για την από κοινού συμμετοχή τους στο Ταμείο Υποδομών (Infrastructure Fund of Funds - InfraFoF), που δημιούργησε το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ).

redestos

Στρατηγική συνεργασία με το γερμανικό πολυεθνικό εργαστηριακό όμιλο Tentamus Group στον οποίο παραχώρησε το 70% της θυγατρικής Agrolab Rds AE συνήψε ο όμιλος Αγροτεχονολογίας Ευθυμιάδη, αποκτώντας έναν «σύμμαχο» που θα του επιτρέψει να ενισχύσει τη θέση του εντός, αλλά και, κυρίως, εκτός ελληνικών συνόρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία