Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Νέα της Timac Agro | ΛΥΔΑ

43b

Περαιτέρω εδραίωση της θέσης της στην τοπική αγορά αγροεφοδίων, όπου έχει παρουσία από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, αλλά και ενδυνάµωση της δραστηριότητάς της στο χώρο της συγκέντρωσης και εµπορίας αγροτικών προϊόντων, όπου έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια, σχεδιάζει η γεωργική εταιρεία «Θεόδωρος Τσάλης & Σια ΟΕ».

12-13_14

Η αποµάκρυνση παραδοσιακών εργαλείων της φυτοπροστασίας από την διάθεση των παραγωγών, σε συνδυασµό µε τις προκλήσεις που φέρνoυν τα αυξανόµενα ακραία καιρικά φαινόµενα στον χώρο της γεωργίας, καθιστούν όλο και πιο αβέβαιο το οικονοµικό αποτέλεσµα.

67-0

Σε συνέντευξή του ο εμπορικός διευθυντής της TimacAgro | ΛΥΔΑ, Δημήτρης Ρέππας, τονίζει την σημασία επένδυσης στις αροτραίες καλλιέργειες και στην αναγκαίοτητα ορθής θρέψης με αποτελεσματικά και βιώσιμα μέσα.

26-31b

Έναν αναπάντεχο εορταστικό «µποναµά» συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, που θα τον βοηθήσει να ξεκινήσει µε το… δεξί τη νέα χρονιά, επιφύλαξε η τύχη στον παραγωγό, Θοδωρή ∆εληζήση, από τον Έξαρχο Γρεβενών.

LYDA_26-009-20

Η Timac Agro ΛΥΔΑ προσφέρει ένα προϊόν που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να απαντήσει στα σύγχρονα προβλήματα, στις προκλήσεις των εδαφών της Ελλάδας, καθώς και τις ευρύτερες συνήθειες της φθινοπωρινής λίπανσης.

85fd0-somed-soneva

Η Timac Agro | ΛΥΔΑ ενσωματώνοντας μοναδικές τεχνολογίες στην ευρεία γκάμα λιπασμάτων και προϊόντων θρέψης που διαθέτει, έρχεται να ξεχωρίσει με μια κορυφαία και διασυστηματική μορφή χαλκού.  

canola_9

Η ελαιοκράμβη, λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης περιεκτικότητας σε λάδι υψηλής ποιότητας, αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά ελαιοδοτικά φυτά παγκοσμίως. Το λάδι που εξάγεται από την ελαιοκράμβη εκτός από τη μαγειρική χρήση και  φυσικά τα αντίστοιχα υποπροϊόντα αυτής (μαργαρίνες κλπ.), χρησιμοποιείται και για παραγωγή σαπουνιών, κεριών, φαρμάκων, πλαστικών, λιπαντικών ή ακόμα και ως επιπρόσθετο συστατικό μείγματος σε ορυκτά λάδια και καύσιμα. 

lydatimacagro2

Το άζωτο (N) είναι το πιο ισχυρά εφαρμοζόμενο θρεπτικό στοιχείο στην καλλιέργεια του βαμβακιού, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το πιο δύσκολα διαχειριζόμενο στοιχείο λόγω της υψηλής μεταβλητότητας και της κινητικότητάς του στο έδαφος.

D_Reppas

"Στη γκάμα προϊόντων εξειδικευμένης θρέψης της Timac Agro I ΛΥΔΑ μπορεί κανείς να βρει ποικίλα προϊόντα που αποτελούν φιλικές λύσεις προς το περιβάλλον και τα οποία κατέχουν τις αντίστοιχες εγκρίσεις για χρήση στη βιολογική γεωργία." αναφέρει ο Δημήτρης Ρέππας, Εμπορικός Διευθυντής Timac Agro Ι ΛΥΔΑ, σε συνέντευξή του στο ειδικό ένθετο "Φυτοπροστασία & Θρέψη" που κυκλοφόρησε με την Agrenda τον Μάιο.

lydatimacagro3

Η Timac Agro / ΛΥΔΑ συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού, ενισχύοντας με ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό τα νοσοκομεία αναφοράς του Υπουργείου Υγείας.

lydatimacagro

Σε ανακοίνωση της εταιρείας Timac Agro - ΛΥΔΑ τονίζεται πως η εταιρεία συνεχίζει να λειτουργει κανονικά, για να παρέχει λύσεις και στήριξη στον Έλληνα παραγωγό, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ