Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τράπεζες

DpE4qttXgAYHFyN_5

Η Παγκρήτια Τράπεζα ανακοινώνει την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με τη «Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας» με σκοπό τη διερεύνηση της δυνατότητας συγχώνευσής τους με απορρόφηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας από την Παγκρήτια ή με όποιον άλλο τρόπο κριθεί κατάλληλος.

Photo_2

Εγκαινιάστηκε το νέο πρότυπο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στη Χίο παρουσία μελών της Διοίκησης και με δυναμικό παρών διακεκριμένων επιχειρηματιών, εκπροσώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθους κόσμου.

τραπεζα-πειραιως

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη και συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, επιχειρηματίες και πελάτες πραγματοποίησε την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, κλιμάκιο υψηλόβαθμων στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Χαντζηνικολάου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χρήστο Μεγάλου.

φ9γφ9ορ

Σιγουριά για τη θετική πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών τα επόμενα χρόνια και βεβαιότητα για τη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος στην Ελλάδα, εκφράζει η ηγετική ομάδα της Eurobank, μέλη της οποίας, σε συνάντηση με τους εκπροσώπους του οικονομικού τύπου την Τετάρτη, παρουσίασαν τους 5 άξονες στους οποίους θα εστιάσει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της τράπεζας την προσεχή τριετία.

τραπεζα_πειραιως_-9-2-768x480_4

Η Τράπεζα Πειραιώς ολοκλήρωσε τον Νοέμβριο του 2022 την αξιολόγηση και πιστοποίηση του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στα κτήριά της σύμφωνα με το αυστηρό περιβαλλοντικό πρότυπο EMAS και το ISO 14001.

GFCC_Χρηστος_Μεγαλου_βραβευση_2

Mε το βραβείο Global Competitiveness Award για την Πρωτοποριακή Ηγεσία (Path-Breaking Industrial Leadership) βραβεύτηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Συμβουλίων Ανταγωνιστικότητας (The Global Federation of Competitiveness Councils - GFCC).

Ταμειο_Ανακαμψης_Δευτερη_δοση

Το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ) προχώρησε στην έγκριση εκταμίευσης της δεύτερης δόσης πόρων ύψους €200 εκ. στην Τράπεζα Πειραιώς, ύστερα από την επιτυχή απορρόφηση των αρχικών κεφαλαίων που της είχαν διατεθεί, βάσει της Επιχειρησιακής Συμφωνίας μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Τράπεζας.

1484820-eurobank-2021-930-2_18

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), ο δείκτης όγκου λιανικού εμπορίου, ένα μέγεθος που δείχνει τις πωλήσεις του εν λόγω κλάδου σε σταθερές τιμές και παρουσιάζει ισχυρή θετική συσχέτιση με την ιδιωτική κατανάλωση, ενισχύθηκε κατά 0,9% MoM / 4,3% ΥοΥ τον Αύγουστο 2022 από 1,5% MoM / 1,4% ΥοΥ τον Ιούλιο 2022.

210706110834_33466645646_16-1280x864

Την πρώτη θέση στην κατάταξη των χρηματιστηριακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, ελληνικών και ξένων, διατήρησε η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ το μήνα Οκτώβριο, με μερίδιο αγοράς της τάξης του 22% ενώ η εταιρεία ήταν πρώτη επίσης την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου, με μερίδιο αγοράς 23,5%.

DpE4qttXgAYHFyN

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε. έλαβε σήμερα (31.10.2022) έγγραφο αίτημα της Lyktos Participations Α.Ε., μετόχου με ποσοστό άνω του 10% του συνόλου του μετοχικού της κεφαλαίου, για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα Ημερησίας Διάταξης την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Photo_2-_Agrotica_19_10_2022_2_17_b-min_4

Στην ενίσχυση όλων των νέων αγροτών της χώρας ανεξάρτητα από το αν έχουν ενταχθεί ή όχι στο Μέτρο 6.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, με μια ολοκληρωμένη δέσμη ενεργειών και πρωτοβουλιών χρηματοδοτικής στήριξης εστιάζει το πλάνο της Τράπεζας Πειραιώς για τον πρωτογενή τομέα, όπως τονίστηκε σε παράλληλη εκδήλωση που έγινε στο πλαίσιο της 29ης Agrotica.

lagarde_ekt

Οι τράπεζες της ευρωζώνης αναμένουν να αυστηροποιήσουν περαιτέρω την πρόσβαση σε δάνεια το τέταρτο τρίμηνο και να δουν πτώση στη ζήτηση δανείων καθώς η οικονομική ανάπτυξη επιβραδύνεται και τα επιτόκια αυξάνονται, ανακοίνωσε την Τρίτη η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

G_Provopoulos__F_Karavias__P_Dimitrova__S_Ioannou

Τριάντα (30) χρόνια επιτυχημένης πορείας στην αγορά της Βουλγαρίας συμπλήρωσε η Postbank, θυγατρική του Ομίλου Eurobank. Με αυτή την ευκαιρία διοργανώθηκε ειδική εκδήλωση με κεντρικό μήνυμα «Μαζί, διαμορφώνουμε το μέλλον», στο Grand Hotel Millennium στη Σόφια, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, κ. Rumen Radev και ο Πρέσβης της Ελλάδος στη Βουλγαρία, κ. Δημήτριος Χρονόπουλος, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.

1484820-eurobank-2021-930-2_3

Η δεύτερη εκτίμηση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για τους ετήσιους εθνικούς λογαριασμούς του 2021 επιβεβαίωσε την ισχυρή ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας μετά τον πρώτο χρόνο της πανδημίας και την ύφεση του 9,0%.

1484820-eurobank-2021-930-2_17

Το βραβείο της “Best Consumer Digital Bank in Western Europe for 2022” (Καλύτερη Ψηφιακή Τράπεζα για Ιδιώτες στη Δυτική Ευρώπη για το 2022) απέσπασε η Eurobank, για τρίτη διαδοχική χρονιά, από το διεθνούς κύρους αμερικάνικο περιοδικό Global Finance.

Pancretabank_Chios_2022

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στο νησί της Χίου, στο πλαίσιο της στρατηγικής εκσυγχρονισμού και ορθολογικής επέκτασης του δικτύου σε νέες δυναμικές αγορές ανά την Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ