Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τράπεζες

theofano

H Eurobank είναι ενεργός υποστηρικτής του διεθνούς κύρους και εμβέλειας Βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ», το οποίο απονεμήθηκε την Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021, στο ζευγάρι των επιστημόνων που ανέπτυξε το πρώτο εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό, τους δρ. Uğur Şahin & δρ. Özlem Türeci, σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στο εμβληματικό μνημείο της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη, παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και κορυφαίων προσωπικοτήτων από την Ευρώπη.

Τραπεζα-Πειραιως

Η πτωτική πορεία το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου ανέκοψε την ανοδική τάση του Δείκτη Κρατικών Ομολόγων με αποτέλεσμα να καταγραφεί χαμηλότερο επίπεδο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

pagkritia-trapeza-logotupo

Σύνταξη-Γέφυρα χορηγεί η Παγκρήτια Τράπεζα προς τους συνταξιοδοτούμενους καλύπτοντας το μεσοδιάστημα αναμονής από την υποβολή της αίτησης συνταξιοδότησης προς τον φορέα τους, μέχρι την επίσημη απονομή της σύνταξης.

project_future

Η Τράπεζα Πειραιώς, συνεπής στη δέσμευσή της να στηρίζει τους νέους της χώρας, υλοποιεί τον 7ο κύκλο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Project Future, το οποίο διευρύνεται με νέες εκπαιδεύσεις σε τομείς αιχμής και με νέες συνεργασίες.

Peiraiws1

Σειρά δράσεων και παρεμβάσεων δρομολογεί η Τράπεζα Πειραιώς για την κλιματική κρίση και τους πληγέντες από τις πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού, με προγράμματα χρηματοδότησης αγροτών για ανασύσταση των εκμεταλλεύσεων τους με μειωμένο επιτόκιο κατά 30% έως 30.6.2022.

DSC_6016__002_

Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετείχε στη βράβευση της start up «Nannuka», που δραστηριοποιείται στο πεδίο της αξιολόγησης φροντιστών για οικογένειες, με το βραβείο για τη «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα», στο πλαίσιο του 1ου διαγωνισμού νεοφυούς επιχειρηματικότητας, στον οποίο πήραν μέρος οι εγγεγραμμένες επιχειρήσεις του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων Elevate Greece.

pireos_aepey

Την πρώτη θέση στην κατάταξη των χρηματιστηριακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά (ελληνικών και ξένων) κατέλαβε η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ τoν Αύγουστο, με μερίδιο αγοράς άνω του 20%. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το μερίδιο αγοράς της Πειραιώς ΑΕΠΕΥ ανήλθε σε 20,43% επί του συνόλου των συναλλαγών, με την αθροιστική αξία των συναλλαγών των χρεογράφων να διαμορφώνεται στο ποσό των 403,85 εκ. ευρώ.

peiraios-peiraiws-trapeza

Η Τράπεζα Πειραιώς, κατέχοντας ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, πρωταγωνιστεί στην παροχή τραπεζικών υπηρεσιών και πιστοδοτήσεων προς μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και αντιλαμβάνεται πλήρως την αυξημένη ευθύνη της στην αναδιάταξη της ελληνικής οικονομίας.

pagritia-trapeza-katastima-750x375__1_

Δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στέκεται η Παγκρήτια Τράπεζα ενισχύοντας τους τρόπους χρηματοδότησης των αναγκών τους μέσα από τη νέα της δραστηριότητα, την Πρακτορεία Επιχειρηματικών Απαιτήσεων, γνωστή ως Factoring.

1e24b21427f241598fa444881401d1be

H Optima bank, σε μόλις 2 χρόνια λειτουργίας κατάφερε, εκτός των πολλών εγχώριων διακρίσεών της, να αποσπάσει ακόμα μια διεθνή διάκριση. Αναδείχθηκε νικήτρια για το “Brand Design – Corporate Brand” στην κατηγορία “Excellence in Brand Strategy and Creation”στη φετινή διοργάνωση των German Brand Awards.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ