Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τράπεζες

bolsonaro

Οι πολίτες της Αργεντινής προχωρούν «μαζικά» σε αναλήψεις των χρημάτων τους από τις τράπεζες, υποστήριξε ο πρόεδρος της Βραζιλίας, ο ακροδεξιός Ζαΐχ Μπολσονάρου, προεξοφλώντας την επικράτηση του Αλμπέρτο Φερνάντες, κεντροαριστερού περονιστή πολιτικού, στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν την 27η Οκτωβρίου.

trampmoney

Μεγάλες τράπεζες της Wall Street έχουν δώσει στις επιτροπές του Κογκρέσου που ερευνούν τον πρόεδρο Τραμπ έγγραφα χιλιάδων σελίδων σχετικά με Ρώσους που ενδεχομένως να είχαν συναλλαγές με τον Αμερικανό πρόεδρο, την οικογένεια του ή τις επιχειρήσεις του, μεταδίδει η Wall Street Journal επικαλούμενη πηγές με γνώση της έρευνας.

pagritia

Σε νέα διεύθυνση λειτουργεί από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου το κατάστημα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως 17, μεταστεγαζόμενο από την οδό Πολυτεχνείου 27-29.

ete-logo

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι προχωρά άμεσα στην ανταμοιβή των πελατών της που ανταποκρίνονται με συνέπεια στην εξυπηρέτηση των στεγαστικών τους δανείων. Η επιβράβευση, μεταφράζεται σε οικονομικό όφελος στο τέλος κάθε έτους και αφορά τους πελάτες στεγαστικών δανείων που υπήρξαν έως τώρα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, βάσει των κριτηρίων του προγράμματος.

e-branch_Ιωαννινων

Το 9ο πλήρως αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα άνοιξε η Τράπεζα Πειραιώς στα Ιωάννινα, στη συμβολή των οδών Πυρσινέλλα 16 & Γ. Σακκά, προσφέροντας την εμπειρία της σύγχρονης τραπεζικής εξυπηρέτησης και στους πελάτες της Τράπεζας στην Ήπειρο.

Peiraiws_2_

Την έμπρακτη υποστήριξη της στον αγροτικό κόσμο της Βορείου Ελλάδας που επλήγη από τις από τις θεομηνίες της 10ης Ιουλίου 2019, εκφράζει η Τράπεζα Πειραιώς εξετάζοντας άμεσα κάθε αίτημα για παροχή διευκόλυνσης κάθε ενδιαφερόμενου, που διατηρεί ενεργή πιστοδότηση με την Τράπεζα, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή λύση.

peiraios_4

Στη σημασία του real estate ως μοχλού ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, στις προοπτικές του κλάδου καθώς και στις δυνατότητες της Πειραιώς Real Estate, ως διαχειριστή του μεγαλύτερου χαρτοφυλακίου ακινήτων στην Ελλάδα, αναφέρθηκε ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate κ. Γεώργιος Ι. Κορμάς, ως κεντρικός ομιλητής στο δεύτερο Athens International Ιnvestment Synergies & Joint Ventures Forum που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνο-Ελβετικού Επιμελητηρίου.

Piraeus-Bank_6

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι ο κ. Θεόδωρος Γναρδέλλης αναλαμβάνει καθήκοντα Group Chief Financial Officer, ως Ανώτερος Γενικός Διευθυντής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας Πειραιώς, από τις 25 Ιουλίου 2019.

pireos

Εξαγωγικές και εισαγωγικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα θα επωφεληθούν από την πρώτη factoring πιστωτική γραμμή ύψους €10 εκατ. την οποία θα λάβει η Πειραιώς Factoring στο πλαίσιο συμμετοχής της στο Πρόγραμμα Διευκόλυνσης Εμπορίου (TFP) της EBRD.

Karavias-Fwkiwn

«Στη Eurobank έχουμε καθαρό όραμα και συγκεκριμένο οδικό χάρτη για να επιτύχουμε την αποκατάσταση όλων των δεικτών της στα αντίστοιχα επίπεδα ευρωπαϊκών τραπεζών», ανέφερε στη γενική συνέλευση των μετόχων ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Φωκίων Καραβίας υπογραμμίζοντας πως οι προκλήσεις παραμένουν για το τραπεζικό σύστημα και εστιάζουν στην ανάγκη της ουσιαστικής αύξησης των επενδύσεων και στην αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Debit_and_Credit_Business_Cards

Η Τράπεζα Πειραιώς, διευρύνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες της προς τους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, προσφέρει τις νέες κάρτες Business Debit και Credit Cards, ειδικά σχεδιασμένες για τις καθημερινές τους επαγγελματικές συναλλαγές.

Πειραιώς: Σοβαρό ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για ελληνικά assets

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει τη δημοσίευση της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης και Δραστηριοτήτων της για το 2018, έκθεση στην οποία παρατίθενται οι κύριες δραστηριότητες του Ομίλου για το έτος 2018, οι Αρχές Εταιρικής Υπευθυνότητας που υιοθετεί η Τράπεζα, οι δράσεις και πρωτοβουλίες τις οποίες ανέλαβε το 2018, καθώς και οι μελλοντικοί της στόχοι σύμφωνα με τα πρότυπα του Global Reporting Initiative (GRI). To GRI ορίζει ένα κατανοητό πλαίσιο αρχών που διευκολύνουν τη δημοσιοποίηση και την επικοινωνία των θεμάτων βιώσιμης ανάπτυξης τόσο για την Τράπεζα όσο και για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

23etep101-thumb-large

Οι Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και Τράπεζα Πειραιώς επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων ύψους 500 εκατ. ευρώ, το οποίο θα στηρίξει επιχειρήσεις στην Ελλάδα που δραστηριοποιούνται στους τομείς της γεωργίας, του τουρισμού, της μεταποίησης, των υπηρεσιών και άλλους τομείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ