Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Βαμβάκι

papadogianis_M_3_5

Η τελευταία έκθεση προσφοράς/ζήτησης βάµβακος του USDA ήταν πτωτική για τις τιµές, καθώς µείωσε περαιτέρω την εκτίµηση κατανάλωσης ίνας, µικραίνοντας ακόµα περισσότερο το έλλειµα παγκόσµιας διαθεσιµότητας βάµβακος.

papadogianis_M_3_5

Πάνω που πήγαινε να ανοίξει η αγορά µε τις δουλειές που σηµειώθηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου «Μεσογειακοι δρόµοι βάµβακος», οι αγοράστες ξανακάναν πίσω φοβούµενοι το χρηµατιστηριακό γύρισµα.

papadogianis_M_3_5

Βιώνουµε ένα crash test µακροοικονοµικών στοιχείων που επηρεάζουν όλα τα χρηµατιστήρια εµπορευµάτων µε τα θεµελιώδη στοιχεία πάνω στο βαµβάκι. Από τη µία η γενικευµένη εικόνα της παγκόσµιας οικονοµίας δεν είναι υποσχόµενη, µε πολλά ανοιχτά µέτωπα, από τον πληθωρισµό των τροφίµων µέχρι τους πολέµους.

papadogianis_M_3_5

Tο δολάριο διατηρείται ισχυρό, ενώ τα όποια προβλήµατα στην αµερικανική σοδειά έχουν ήδη προεξοφληθεί από το χρηµατιστήριο, µε την αγορά να υποδέχεται µε µάλλον ουδέτερο πρόσηµο την τελευταία εκτίµηση του USDA για µείωση 2% της παραγωγής έναντι της εκτίµησης του Σεπτεµβρίου.

thrakika-seed-cotton-piles

Οι παραλαβές συσπόρου έχουν ήδη ξεκινήσει στην περιοχή που δραστηριοποιούνται τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια, με την επιχείρηση να ενημερώνει τους παραγωγούς για τις τρεις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους προκειμένου να κλείσουν την τιμή στην παραγωγή που θα παραδώσουν εκεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία