Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Βαμβάκι

thumbnail_2o_them

Με σύµµαχο την αµερικανική Wrangler, ένα παγκοσµίως αναγνωρίσιµο brand στο χώρο της ένδυσης θα επιδιώξει την περαιτέρω καταξίωσή του και την απόκτηση υπεραξίας, από τις διεθνείς αγορές, το πιστοποιηµένο ελληνικό ποιοτικό βαµβάκι, που παράγεται µέσω του προγράµµατος µε τον τίτλο «Certified Sustainable FiberMax» της BASF.

cottoni

Λόγω της αύξησης των εκτάσεων που καλλιεργήθηκαν στην Ελλάδα κατά το προηγούμενο έτος, η ειδική ενίσχυση βάμβακος θα ανέλθει στα 64,6 ευρώ ανά στρέμμα, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από γραπτή απάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, σε σχετκή ερώτηση βουλευτών.

20515129214_13ab750f84_o_2

Η δυσπιστία και η απογοήτευση των Αμερικανών παραγωγών θα οδηγήσει παράλληλα σε μια μείωση των εκτάσεων με βαμβάκι στις ΗΠΑ, που μπορεί να ξεπεράσει και τα 12 εκατ. στρέμματα σύμφωνα με εκτιμήσεις του τμήματος Βάμβακος του Πανεπιστημίου A&M Texas.

papadogianis_M_3_8

Η τελευταία έκθεση παγκόσµιας προσφοράς και ζήτησης βάµβακος του αµερικανικού υπουργείου γεωργίας ήταν ελαφρά αισιόδοξη, µε αποτέλεσµα η χρηµατιστηριακή αγορά να επιστρέψει µετά από ένα µικρό γύρισµα στα γνώριµα 66 σεντς ανά λίµπρα.

IMG_1698-_1_

Η τελευταία έκθεση παγκόσµιας προσφοράς και ζήτησης βάµβακος του αµερικανικού υπουργείου γεωργίας ήταν ελαφρά αισιόδοξη, µε αποτέλεσµα η χρηµατιστηριακή αγορά να επιστρέψει µετά από ένα µικρό γύρισµα στα γνώριµα 66 σεντς ανά λίµπρα, ενώ δοκιμάζει τώρα και τα 67 σεντς.

8969749209_74fb89ce1b_o

Με τρενάκι του λούνα παρκ παρομοιάζει τη Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή Βάμβακος τις τιμές που ακολούθησε το χρηματιστηριακό προϊόν κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους, αφού ξεκίνησαν από υψηλά επίπεδα, έπεσαν απότομα και σταθεροποιήθηκαν περίπου στα μισά της διαφοράς. Παράλληλα στην μηνιαία της έκθεση καταγράφει μείωση της παραγωγής για την χρονιά 2018/2019 μαζί με μείωση των καλλιεργούμενων εκτάσεων αλλά και των τελικών αποθεμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία