Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Επιχειρηματικά Projects

Photo_5

Η ραγδαία εξέλιξη του ελληνικού startup οικοσυστήματος είναι ένα από τα φαινόμενα που ξεχωρίζουν από τη φετινή 84η ΔΕΘ και ειδικότερα στο  4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας (Global Agripreneurs Summit - GAS), που διοργανώνουν οι Industry Disruptors Game Changers. το οποίο προσφέρει λύσεις σε τομείς που έχει τεράστια ανάγκη η ελληνική οικονομία.

Πολυεθνικές «καλοβλέπουν» την ελληνική φαρμακευτική κάνναβη

Επενδυτικές κινήσεις στην περιοχή της βόρειας Ελλάδας, σχετικές µε την καλλιέργεια και επεξεργασία βιοµηχανικής, αλλά και φαρµακευτικής κάνναβης, στην περίπτωση που η χώρα µας ψηφίσει το νέο νοµοθετικό πλαίσιο, ενδιαφέρονται να πραγµατοποιήσουν, σύµφωνα µε πληροφορίες της Agrenda, ξένες εταιρείες.

Manwsis_Iatridis

Σχεδόν στη µισή τιµή από τους συναδέρφους τους στη Νότια Ευρώπη πληρώνονται οι Έλληνες καλλιεργητές φρούτων και λαχανικών για τα προϊόντα που παραδίδουν στις ξένες αγορές, αδυνατώντας να κεφαλαιοποιήσουν την υπεραξία των προϊόντων τους.

Το νέο Sprinter της Mercedes-Benz

H Mercedes-Benz παρουσίασε πρόσφατα την τρίτη γενιά του Sprinter. Η τρίτη γενιά του εμπορικά επιτυχημένου επαγγελματικού οχήματος της εταιρείας έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο ολοκαίνουριο κέντρο logistics της Mercedes-Benz στη νησίδα Μερκάτορ του Ντούισμπουργκ.

Μετά την Καρδίτσα ο Σάκης Ρουβάς επενδύει στις ΑΠΕ και στα Γιάννενα

Με την ιδιότητα του επενδυτή παραβρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής και σόουμαν Σάκης Ρουβάς στην ημερίδα ενημέρωσης της ΡΑΕ στα Ιωάννινα για τις λεπτομέρειες της δημοπρασίας και τον νέο μηχανισμό στήριξης στην εγκατάσταση αιολικών πάρκων και φωτοβολταϊκών σταθμών που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου.

Ελληνικές εταιρείες αγροδιατροφής μαζί με Χόγκαν στην Κίνα

Τρεις ελληνικές εταιρείες του τομέα τροφίμων συνοδεύουν από τις 14 μέχρι τις 17 Μαΐου τον Επίτροπο Γεωργίας της ΕΕ, Φιλ Χόγκαν, στην ευρεία επιχειρηματική αποστολή (71 εταιρείες της αγροδιατροφής) στην Σαγκάη με σκοπό την σύναψη νέων εμπορικών συμφωνιών και την προώθηση των ευρωπαϊκών αγροτικών προϊόντων.

Η Δωδώνη στήριξε το Sap Now Athens 2018

Το συνέδριο Sap Now Athens 2018 με θέμα: The Intelligent Enterprise - Going from Thinking to Doing στήριξε η Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη μέσω χορηγίας προϊόντων για περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες.

Επενδύσεις στον αγροτικό τομέα από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης

Με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), Σούμα Τσακραμπάρτι, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο επίκεντρο της συνάντησης των δύο ανδρών, η οικονομική ανάκαμψη της χώρας αλλά και οι επενδύσεις της Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.

Επενδύσεις άνω των 50 εκατ. ευρώ σε θερμοκήπια φέρνει η γεωθερμία

Πόλος έλξης για επενδύσεις που προσεγγίζουν, αν δεν ξεπερνούν ήδη, τα 50 εκατ. ευρώ, έχει εξελιχθεί ο τοµέας της γεωθερµίας τα τελευταία 5-6 χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα, µε αιχµή την αξιοποίησή του κυρίως από τον γεωργικό κλάδο για την ανάπτυξη θερµοκηπιακών εγκαταστάσεων µεγάλης κλίµακας. Η τάση, µάλιστα, δείχνει περαιτέρω ανοδική, καθώς το ενδιαφέρον ενισχύεται από τον πρωτογενή τοµέα, ενώ στο παιχνίδι, µπαίνει πιο δυναµικά ο θερµαλιστικός τουρισµός και η τηλεθέρµανση ηµιαστικών περιοχών, σύμφωνα με δημοσίευμα της Agrenda που κυκλοφόρησε στα περίπτερα όλης της χώρας το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Νέα έργα 185 εκατ. μέσω ΕΣΠΑ στην Κεντρική Μακεδονία

Στην εξειδίκευση δράσεων συνολικού προϋπολογισμού 185 εκατομμυρίων ευρώ του ΕΣΠΑ προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθηση του προγράμματος, όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μικροδάνεια έως 25.000 ευρώ από το ΕΤΕΑΝ σε φορείς ΚΑΛΟ

Μικροδάνεια έως 25.000 ευρώ θα χορηγεί το ΕΤΕΑΝ σε φορείς της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ). Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Κώστας Γαλιάτσος, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, στην οποία μίλησε για το Ταμείο Κοινωνικής Οικονομίας για συνεταιριστικές επιχειρήσεις και τα άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα εκκινήσουν το αμέσως προσεχές διάστημα.

Γαλλικό ενδιαφέρον  για χοιροτροφία και λιπάσματα

Η κτηνοτροφία και η παραγωγή λιπασμάτων και ζωοτροφών περιλαμβάνονται στις επιχειρηματικές συνεργασίες που αναμένεται να προτείνει στη χώρα μας ο Γάλλος πρόεδρος Μανουέλ Μακρόν, που φτάνει την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στη χώρα μας, κομίζοντας - σύμφωνα με πηγές της γαλλικής προεδρίας - «μήνυμα εμπιστοσύνης για την ανάκαμψη» στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία