BACK TO
TOP

Αθλητισμός

3305404

Ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας πραγματοποιείται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 12 και 13 Νοεμβρίου.Η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν κατά τις ημέρες διεξαγωγής του.

Affa

Ο βελγικός ποδοσφαιρικός σύλλογος Club Bruges κυκλοφόρησε ένα νέο είδος εμπορευμάτων: κιβώτια λαχανικών τοπικής καλλιέργειας.

federer

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ένας αθλητής παγκόσμιας αναγνώρισης, σαφέστατα και όχι μόνο από τον κόσμο του αθλήματος που υπηρέτησε όσο ελάχιστοι στην ιστορία του τένις.

haller

Ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει στη Μαδρίτη ως αντίπαλος της -πιθανότατα- επόμενης ομάδας του Κιλιάν Εμπαπέ ή αλλιώς η Παρί αντιμετωπίζει τη Ρεάλ, στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι που προέκυψε από τη νέα κλήρωση της φάσης των 16 του Champions League, η οποία ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου.

e-bike-3_Larissa

Προτάσεις για ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον, μετακίνηση με ηλεκτρικό ποδήλατο και κατανάλωση πράσινης ενέργειας, παρουσιάστηκαν στο ΔΕΗ e-bike Festival, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Νοεμβρίου 2021 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

KAR_6996

Το πιο σημαντικό γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Ράλι Ακρόπολις ξεκινά την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στην καρδιά της Αθήνας, περιλαμβάνοντας για πρώτη φορά στην μακροχρόνια ιστορία του μια Ειδική Διαδρομή γύρω από το Σύνταγμα.

22697129

Η πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στη φάση των «16» του τένις και η εντυπωσιακή πορεία της Βασιλείας Καραχάλιου στην ιστιοπλοΐα ξεχώρισαν από ελληνικής πλευράς τις τελευταίες ώρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

GettyImages-1329800329

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει το ματς της ζωής του, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν με 105-98 των Σανς, έκαναν το 4-2 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές του ΝΒΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 1971.

tsitsipas-nadal

Μια μυθική πρόκριση στον ημιτελικό του Australian Open που διεξάγεται στη Μελβούρνη μετά από μία απίθανη μάχη με τον Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης Ράφα Ναδάλ, που διήρκησε 4 ώρες και 5 λεπτά, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

napoli-kosmos-maradona

Ο πλανήτης αποχαιρετά τον «Θεό της μπάλας» Diego Armando Maradona, με χιλιάδες φιλάθλους σε Μπούενος Άιρες και Νάπολη, όπου μεγαλούργησε ποδοσφαιρικά να κατακλύζουν τους δρόμους για να αποτίσουν φόρο τιμής στο ίνδαλμά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία