Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία Εισροών

basf_fiber_max_cotton_field3

Σε σημαντικές περιοχές παραγωγής βαμβακιού της χώρας, στην Κομοτηνή, τις Σέρρες, τα Γιαννιτσά, την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, τα Τρίκαλα, τα Φάρσαλα, τη Λαμία και τη Λειβαδιά, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η νέα ομάδα Σπόρων της BASF Ελλάς με την ομάδα Προϊόντων Φυτοπροστασίας της εταιρείας πραγματοποιώντας την πρώτη από κοινού επίσκεψη σε πειράματα αγρού με ποικιλίες βαμβακιού FiberMax®.

Η Continental διαμορφώνει τον δρόμο της αυτοκίνησης του μέλλοντος

Την πιο μεγάλη ανακατάταξη στην ιστορία του, αποφάσισε πρόσφατα ο τεχνολογικός Όμιλος Continental, κάνοντας μια από τις πιο μεγάλες και σημαντικές ανακατατάξεις της ιστορίας. Με αυτόν τον τρόπο, ο Όμιλος θα συνεχίσει να αναπτύσσεται πιο γρήγορα από τις ανταγωνιστικές του αγορές, ενώ θα εκμεταλλευθεί πλήρως τη νέα του δυναμική, με στόχο την επέκταση σε νέους καίριους τομείς της βιομηχανίας της αυτοκίνησης.

Μια «start-up» ιδέα γίνεται πράξη με τη βοήθεια της Εθνικής Τράπεζας

Η εταιρεία Brite Solar ερευνά και αναπτύσσει ημιδιάφανα φωτοβολταϊκά γυαλιά της τεχνολογίας DSSC, με στόχο την κατασκευή ενεργειακά αυτόνομων θερμοκηπίων, τα οποία έχουν την δυνατότητα παράλληλης παραγωγής καθαρής ενέργειας.

Διατμηματικό Π.Μ.Σ. «Επιχειρηματικότητα & Συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη»

Το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους για την υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Με βαρύ πυροβολικό την τεχνολογία οι  ΗΠΑ στη φετινή ΔΕΘ

Έµφαση στην καινοτοµία και στην τεχνολογία θα έχει η φετινή ∆ιεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης µε τιµώµενη χώρα τις Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής, οι οποίες φαίνεται να δίνουν ιδιαίτερη σηµασία στην παρουσία τους στη ∆ΕΘ τον προσεχή Σεπτέµβριο.

Η Agrotech S.A. παρουσιάζει το AgroKids

Πρόκειται για το νέο κλαμπ της εταιρείας για τους μικρούς της φίλους που στόχο έχει να ενισχύσει το δεσμό που αναπτύσσουν τα παιδιά με την γη στα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Εξοικειωμένος με τα μεγάλα deal βλέπει τη Monsanto βούτυρο στο ψωμί

Όταν τον Οκτώβριο του 2014, ο Απόστολος Κλοντζάρης, αναλάµβανε τη γενική διεύθυνση της Bayer CropScience για την Ελλάδα και την Κύπρο (Country Head), διαδεχόµενος τότε τον Dr. Hans-Joachim Henn, τίποτα δεν έδειχνε στον ορίζοντα µια εξαγορά διεθνούς εµβέλειας, όπως αυτή της Monsanto.

Το Μουσείο Γουλανδρή και η ΑΧΑ εγκαινίασαν την έκθεση «Σεισμός στο Μουσείο»

Επίσημη έναρξη της μοναδικής στη χώρα μας ψηφιακής έκθεσης «Σεισμός στο Μουσείο», μιας πρωτοβουλίας για την κατανόηση και πρόληψη του φυσικού φαινομένου του σεισμού από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και την ΑΧΑ.

Το «Hi-Tech EKO Mobility Rally 2018» στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη θα συγκεντρώσει το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου πολλά ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 11ου «Hi-Tech EKO Mobility Rally». To «πρωτάθλημα ακριβείας με καθαρά οχήματα» διεξάγεται από το ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο. κάθε χρόνο, ενώ φέτος μεταξύ άλλων θα συμμετάσχει ένα Tesla S 90 D.

Θερινό σχολείο drones στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Θερινό σχολείο μη επανδρωμένων αεροσκαφών- drones, με θέμα «Deep learning and computer vision for drone imaging and cinematography», στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου Multidrone - HORIZON 2020, διοργανώνει το Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης και Ανάλυσης Πληροφοριών του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ, με τη σύμπραξη της ερευνητικής ομάδας «Ίκαρος».

Είκοσι χρόνια δρόμος για ενσωμάτωση έρευνας στην ΚΑΠ

Κατά μέσο όρο, είκοσι χρόνια διαχωρίζουν την έναρξη ενός ερευνητικού έργου και την εφαρμογή του στη γεωργία. Αυτό σημαίνει ότι από τώρα πρέπει να αρχίσουν να αναπτύσσονται οι νέες γνώσεις που θα χρειαστεί να εφαρμοστούν σε 5, 10 ή 20 χρόνια.

Κρασιά από την Amazon

Το σύνολο του τομέα των ευρωπαίων παραγωγών αλκοολούχων ποτών παρουσίασε το πώς θα μπορούσε να απεικονισθεί η θρεπτική αξία και ο κατάλογος των συστατικών που περιέχονται στα προϊόντα, που παράγονται από αυτούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία