Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία Εισροών

20140310145457_Big-sunflower-in-sunflowers-field1

Ο ηλίανθος αποτελεί μια καλλιέργεια χαμηλών απαιτήσεων για τον παραγωγό με σχετικά λιγότερες εισροές κατά την διάρκεια του βιολογικού του κύκλου, σε σύγκριση με άλλες εαρινές καλλιέργειες.

M_Pnagiotopoulos_04

Το υβρίδιο καλαμποκιού DKC 6919 και την ποικιλία βαμβακιού Novelia κάτω από το brand DEKALB® λανσάρει για την ερχόμενη καλλιεργητική περίοδο (2023) η Bayer Ελλάς, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη γκάμα νέων προϊόντων που είναι σε θέση να φέρνει στην αγορά η επένδυση ύψους 2 δις ευρώ, που διεξάγει παγκοσμίως κάθε χρόνο ο διεθνής όμιλος της Bayer AG.

syngenta1_2

Στα βιολογικά προϊόντα επικεντρώνει ένα σημαντικό μέρος των δυνάμεών της ο διεθνής όμιλος προϊόντων φυτοπροστασίας της Syngenta, στρατηγική την οποία διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό η εξαγορά πριν από δύο χρόνια της Valagro.

15_14

Για περισσότερα από 4 χρόνια, η Yara σε συνεργασία µε το Γαλλικό Κέντρο Ερευνών Οίνου (IFV) µελέτησαν την επίδραση της διαφυλλικής θρέψης του αµπελιού στη βελτίωση των αρωµατικών χαρακτηριστικών του κρασιού.

nsplsh_3767327676457737495667_mv2_d_5184_3456_s_4_2

Η ορθολογική λίπανση της τομάτας, στοχεύει στην κατασκευή ενός πλήρους προγράμματος θρέψης, έτσι ώστε να διασφαλίζονται τα επιθυμητά αυτά επίπεδα, στα κατάλληλα στάδια του βιολογικού της κύκλου με την κατάλληλη σύνθεση και ποσότητα.

15_7

Με τον όρο υδρολίπανση αναφερόµαστε στην εφαρµογή θρεπτικών στοιχείων σε µια καλλιέργεια µέσω του δικτύου άρδευσης. Στην υδρολίπανση χρησιµοποιούνται υδατοδιαλυτά λιπάσµατα για την παρασκευή θρεπτικών διαλυµάτων σε νερό, που διοχετεύονται µε πίεση στο δίκτυο της άρδευσης και χορηγούνται στις καλλιέργειες.

27-38

Εκτατικές καλλιέργειες όπως το βαµβάκι και το καλαµπόκι παραµένουν ισχυρά χαρτιά της ελληνικής γεωργίας και είναι «κανακεµένες» σε φροντίδες από τους παραγωγούς. Τα σύγχρονα υψηλοαποδοτικά υβρίδια που βρίσκονται στην ανάπτυξη αυτό τον καιρό, είναι ιδιαιτέρως «λαίµαργα» µε υψηλές και γραµµικά αυξανόµενες ανάγκες σε άζωτο οι οποίες καλύπτονται τόσο µε τη βασική όσο και µε τις επιφανειακές (υδρο)λιπάνσεις. Στόχος, πολλά και βαριά καρύδια για το βαµβάκι και υψηλή πρωτεΐνη για το καλαµπόκι.

lipansi-patatas-xorafi__1_

Η επάρκεια στα θρεπτικά, που εξασφαλίζεται μέσα από ένα κατάλληλο πρόγραμμα λίπανσης, είναι εφαλτήριο για την επίτευξη υψηλών και ποιοτικών αποδόσεων τόσο στις πατάτες για νωπή κατανάλωση όσο και σε αυτές για βιομηχανική χρήση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία