Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία Εισροών

pestibayer

Τον πρώτο νέο τρόπο δράσης για μεταφυτρωτικό έλεγχο ζιζανίων μετά το 1990 ανακοίνωσε η Bayer. Η διαχείριση της ανθεκτικότητας των ζιζανίων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η σύγχρονη αγροτική έρευνα, καθώς έχει παρατηρηθεί παγκοσμίως ανθεκτικότητα στους 23 από τους 26 τρόπους δράσης ζιζανιοκτόνων.

BASF-germania-

Αναζητώντας την ισορροπία ανάμεσα στην βιωσιμότητα και την αγροτική παραγωγή, η BASF οραματίζεται να αλλάξει μαζί με τους αγρότες τον τρόπο που ο σύγχρονος άνθρωπος αντιλαμβάνεται την παραγωγή τροφίμων.

EFxyAngUEAAQqyX-_1__2

Η καινοτομία, η αειφορία και ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελούν κλειδιά για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της γεωργίας και οι leaders από τους εκπροσώπους των αγροτών, επιστήμονες και οι εμπειρογνώμονες της Bayer κατέθεσαν τις απόψεις τους για το τι συμβαίνει σε αυτούς τους τομείς σε έναν ανοικτό διάλογο, που πραγματοποιείθηκε την Τρίτη 1 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 2, στο Tropicarium της Bayer, στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας.

agritech-challenge-2019

Με στόχο την επιβράβευση καινοτόμων πρωτοβουλιών (λογισμικά, εφαρμογές πεδίου, web & mobile app, αυτοματισμούς, ρομπότ-εργαλεία, κ.ά.) στον κλάδο της αγροτεχνολογίας, αλλά και την προσφορά υποστήριξης πρωτοβουλιών, η Corteva Agriscience™, σε συνεργασία με την Boussias Communications διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1st Agritech Challenge Awards.

bayer_5

Η Bayer προωθεί τον επιστημονικό διάλογο με τις ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο, τη διεθνή ερευνητική κοινότητα, καθώς και με τους καταναλωτές σχετικά με το προφίλ ασφάλειας της γλυφοσάτης

BASF_ASF_ΣΕΧΒ

Το παγκόσμιο έτος του Περιοδικού Πίνακα των χημικών στοιχείων, που φέτος κλείνει 150 χρόνια από τη δημιουργία του από τον Ρώσο χημικό Dmitri Mendeleev, γιορτάζει η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, συμμετέχοντας στο φετινό Athens Science Festival, από τις 3 έως και τις 7 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

compo-new-3

Πριν τρία χρόνια, ο μητρικός Οργανισμός COMPO EXPERT Group στη Γερμανία, έλαβε μια σημαντική απόφαση για την κατεύθυνση που θα έχει τα επόμενα χρόνια. Κι αυτή έχει να κάνει με το πέρασμα από την στενή έννοια του λιπάσματος, σε μία ευρύτερη, η οποία θεωρεί τη θρέψη φυτών ένα σημαντικό και αναπόσπαστο συντελεστή της Αλυσίδας Παραγωγής Ποιοτικών Αγροτικών Προϊόντων.

lyda_1_2

Η ΛΥΔΑ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της θρέψης των φυτών, με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Ακολουθεί το μοντέλο του Γαλλικού ομίλου ROULLIER, στον οποίο ανήκει το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο το CMI. Ό όμιλος ROULLIER ο οποίος εδρεύει στο Saint Malo εδώ και 60 χρόνια, έχει παρουσία σε 122 χώρες, με 94 εργοστάσια, 8000 εργαζομένους και 3000 πωλητές σύμβουλους θρέψης στο χωράφι.

sipcam-hellas

Η SIPCAM Ελλάς, θυγατρική του πολυεθνικού ομίλου αγροχημικών SIPCAM – OXON, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά των φυτοπροστατευτικών και των προϊόντων θρέψης της DELTA GAMMA AGRO ΑΒΕΕ, της εταιρείας που το όνομά της είναι συνυφασμένο με μερικά από τα δημοφιλέστερα και πιο διαδομένα στη χώρα μας προϊόντα ειδικής θρέψης και βιοδεγέρτες ιχνοστοιχείων.

bsf

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στην κατάμεστη αίθουσα του The Met Hotel, εκδήλωση με θέμα: Η BASF είναι αξία στο βαμβάκι. Οι εκπρόσωποι της BASF Ελλάς παρουσίασαν τη νέα εποχή της εταιρίας στην καλλιέργεια του βαμβακιού και μίλησαν για τη Νέα δομή, τις Νέες ολοκληρωμένες λύσεις και τη Νέα  κοινή εποχή που ξεκινά.

perotis_1

«Βιώσιμη αγροτική παραγωγή με την αξιοποίηση καινοτόμων Γεωθερμικών Θερμοκηπίων και εγκαταστάσεων - Η περίπτωση του έργου “MED Greenhouses”» στην «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Γεωργία και την Κτηνοτροφία», ήταν το θέμα που ανέπτυξε ο Καθηγητής Δενδροκομίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας (νυν Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), Δρ. Αλέξανδρος Παπαχατζής την Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου 2019, στο Διεθνές Συνέδριο AgroCIRCLE στην Θεσσαλονίκη,που έλαβε χώρα, σαν παράλληλη εκδήλωση, στο πλαίσιο της 11ης Διεθνούς Έκθεσης Zootechnia 2019 –Helexpo, εντός της ΔΕΘ, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία