Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία Εισροών

bsf

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στην κατάμεστη αίθουσα του The Met Hotel, εκδήλωση με θέμα: Η BASF είναι αξία στο βαμβάκι. Οι εκπρόσωποι της BASF Ελλάς παρουσίασαν τη νέα εποχή της εταιρίας στην καλλιέργεια του βαμβακιού και μίλησαν για τη Νέα δομή, τις Νέες ολοκληρωμένες λύσεις και τη Νέα  κοινή εποχή που ξεκινά.

biozokat_1

Η Βιοζωκάτ, σε συνεργασία με τη Josera Hellas A.E. διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση στα πλαίσια της 11ης Zootechnia αναλύντας τους τρόπους αύξησης της κερδοφορίας των κτηνοτροφικών μονάδων. Το δεύτερο θέμα αφορούσε στη σύγχρονη διατροφή και διαχείριση των προβάτων Λακόν.

silograss_pink_site

Η ενέργεια αυτή έχει ξεκινήσει από την Ισπανία, και την κατασκευάστρια εταιρία του Silograss (Aspla – Plasticos Espanoles), και έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στην έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

medilco_image_anoigma_1

Σε συνεργασία με την Αγροτεχνική Χανίων και παρουσία του ιδιοκτήτη της, Νικόλαου Παπαδογιάννη, καθώς και του Προέδρου της Medilco Hellas, κύριο Μιχάλη Γάγγου, η Medilco Hellas παρουσίασε όλο το χαρτοφυλάκιό της σε λιπάσματα όλων των ειδών (κοκκώδη, κρυσταλλικά, υγρά, ιχνοστοιχεία) για κάθε στάδιο, για όλες τις καλλιέργειες.

argus

Με μεγάλη επιτυχία και αυτή τη χρονιά η Medilco Hellas συμμετείχε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Λιπασμάτων που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 24-26 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Intercontinental, με επίσημο διοργανωτή την εταιρεία Argus.

xxxx

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο κλάδος των λιπασμάτων τα επόμενα χρόνια είναι πως θα μεταφέρει τη γνώση και τις τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί στον αγρότη. Δηλαδή πως η λίπανση και η γνώση που θα εφαρμοστούν θα επιφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα στην αύξηση της παραγωγής και της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων.

Medilco-Hellas

Μια σειρά από τα υψηλής ποιότητας και μοναδικής λειτουργίας λιπάσματα της διέθεσε δωρεάν σε Έλληνες παραγωγούς η Μedilco Hellas, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λιπασμάτων στις 13 Οκτωβρίου.

fmc

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την έναρξη λειτουργίας της, η εταιρεία FMC Χημικά Ελλάς, θυγατρική εταιρεία του Αμερικάνικου Οίκου FMC Corporation, πραγματοποίησε εκδήλωση γνωριμίας στους συνεργάτες της.

KAR_1416_copy

Mεγάλος είναι ο ανταγωνισµός που αναδύεται µε τα specialty λιπάσµατα, δηλαδή αυτά που ενσωµατώνουν διάφορες τεχνολογίες (π.χ βραδείας αποδέσµευσης, µε βιοδιεγέρτες κ.ο.κ). σύμφωνα με όσα είπαν οι έμποροι του κλάδου, που παρευρέθηκαν στο παγκόσμιο συνέδριο λιπασμάτων που διοργανώνεται από την εταιρεία Argus, 24 με 26 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Intercontinental.

logos_basf_sinergasia_new2

Η BASF και η Corteva Agriscience™, ο τομέας Γεωργίας της DowDuPont, ολοκλήρωσαν τη συμφωνία παραχώρησης άδειας για το σύστημα παραγωγής ηλίανθου Clearfield® Plus, που θα προσφέρει νέες επιλογές στους καλλιεργητές ηλίανθου παγκοσμίως.

basf_fiber_max_cotton_field3

Σε σημαντικές περιοχές παραγωγής βαμβακιού της χώρας, στην Κομοτηνή, τις Σέρρες, τα Γιαννιτσά, την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, τα Τρίκαλα, τα Φάρσαλα, τη Λαμία και τη Λειβαδιά, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η νέα ομάδα Σπόρων της BASF Ελλάς με την ομάδα Προϊόντων Φυτοπροστασίας της εταιρείας πραγματοποιώντας την πρώτη από κοινού επίσκεψη σε πειράματα αγρού με ποικιλίες βαμβακιού FiberMax®.

Η Continental διαμορφώνει τον δρόμο της αυτοκίνησης του μέλλοντος

Την πιο μεγάλη ανακατάταξη στην ιστορία του, αποφάσισε πρόσφατα ο τεχνολογικός Όμιλος Continental, κάνοντας μια από τις πιο μεγάλες και σημαντικές ανακατατάξεις της ιστορίας. Με αυτόν τον τρόπο, ο Όμιλος θα συνεχίσει να αναπτύσσεται πιο γρήγορα από τις ανταγωνιστικές του αγορές, ενώ θα εκμεταλλευθεί πλήρως τη νέα του δυναμική, με στόχο την επέκταση σε νέους καίριους τομείς της βιομηχανίας της αυτοκίνησης.

Μια «start-up» ιδέα γίνεται πράξη με τη βοήθεια της Εθνικής Τράπεζας

Η εταιρεία Brite Solar ερευνά και αναπτύσσει ημιδιάφανα φωτοβολταϊκά γυαλιά της τεχνολογίας DSSC, με στόχο την κατασκευή ενεργειακά αυτόνομων θερμοκηπίων, τα οποία έχουν την δυνατότητα παράλληλης παραγωγής καθαρής ενέργειας.

Διατμηματικό Π.Μ.Σ. «Επιχειρηματικότητα & Συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη»

Το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους για την υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία