Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία Εισροών

lipansi-patatas-xorafi__1_

Η επάρκεια στα θρεπτικά, που εξασφαλίζεται μέσα από ένα κατάλληλο πρόγραμμα λίπανσης, είναι εφαλτήριο για την επίτευξη υψηλών και ποιοτικών αποδόσεων τόσο στις πατάτες για νωπή κατανάλωση όσο και σε αυτές για βιομηχανική χρήση.

αμπελι-2-1

Το περιφερειακό Κέντρο Προστασίας φυτών και Φυτοϋγειονομικού ελέγχου Ιωαννίνων έδωσε στην δημοσιότητα την λίστα με τα εγγεκριμένα σκευάσματα φυτοπροστασίας για το αμπέλι.

25-32_6

Η ορθή λίπανση των χειµερινών σιτηρών, που θα διασφαλίσει την ποιότητα και παραγωγικότητα της καλλιέργειας, βασίζεται στις τέσσερεις αρχές: κατάλληλος τύπος, κατάλληλη ποσότητα, στον κατάλληλο χρόνο, µε τον κατάλληλο τρόπο εφαρµογής. Αυτές οι παράµετροι αποκτούν ακόµα µεγαλύτερη σηµασία για την εφαρµογή της επιφανειακής λίπανσης, της οποίας η επιτυχία εξασφαλίζεται µε προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας, που στόχο έχουν τον παρεµποδισµό της απώλειας θρεπτικών µονάδων αζώτου

Onions

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων χορήγησε άδεια διάθεσης στην αγορά στο εντομοκτόνο BENEVIA® 10 OD (δραστική ουσία: cyazypyr®), για περιορισμένη και ελεγχόμενη χρήση στην καλλιέργεια του κρεμμυδιού εναντίον της Υλέμυιας (Delia antiqua) για την περίοδο 1/03/2021-28/06/2021.

wwwwwww

Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας & Βιοτεχνολογίας ΙΤΕ, Εργαστήριο Βιολογικών και Βιοτεχνολογικών Εφαρμογών ΕΛΜΕΠΑ, Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου – Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός Δήμητρα, Ραιδέστος - Κ & Ν Ευθυμιάδης

σξστ

Στο έργο PHOTOX συμμετέχουν το Εργαστήριο Φυσικών Πόρων και Εναλλακτικών Μορφών Ενέργειας (ΕΦΕΜ) του Ινστιτούτου Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) του ΕΚΕΤΑ, η τεχνική εταιρεία ΤΕΜΑΚ Α.Ε.Τ.Ε και η Κ & Ν Ευθυμιάδης ΑΒΕΕ.

LYDA_26-009-20

Η Timac Agro ΛΥΔΑ προσφέρει ένα προϊόν που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να απαντήσει στα σύγχρονα προβλήματα, στις προκλήσεις των εδαφών της Ελλάδας, καθώς και τις ευρύτερες συνήθειες της φθινοπωρινής λίπανσης.

CROP_DOCS-herold-fosburi

Ο Τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς, εγκαινίασε μια νέα σειρά διαδικτυακών παρουσιάσεων με την επωνυμία Crop Docs, στόχος των οποίων είναι η παρουσίαση των νέων προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνολογιών της που άπτονται των καλλιεργειών, μέσα από νέα εναλλακτικά κανάλια επικοινωνίας.

fThinkstockPhotos-527037396

Η ελαιοκράμβη και ο ηλίανθος, αποτελούν τις κυριότερες πρώτες ύλες για την παραγωγή βιοντίζελ. Παράλληλα, το κραμβέλαιο θεωρείται βασική πηγή ελαίου και λιπαρών υψηλής διατροφικής αξίας για ανθρώπινη κατανάλωση.

P1090147_pq__1_

Για περισσότερα από 4 χρόνια, η Yara σε συνεργασία με το Γαλλικό Κέντρο Ερευνών Οίνου (IFV) μελέτησαν την επίδραση της διαφυλλικής θρέψης του αμπελιού στη βελτίωση των αρωματικών χαρακτηριστικών του κρασιού. Πιο συγκεκριμένα, αντικείμενο της μελέτης ήταν η επίδραση της διαφυλλικής χορήγησης του YaraVita SAFE N 300 στη βελτίωση της έκφρασης των αρωματικών θειολών του κρασιού.

ευθυμιαδης

Η Κ&Ν Ευθυμιάδης ανακοινώνει τη νέα τεχνολογική συνεργασία της με την AgroApps και εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της ψηφιακής γεωργίας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που βελτιώνουν τις γεωργικές πρακτικές και προωθούν βιώσιμα συστήματα παραγωγής τροφίμων με μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

WEBINAR_BANNER

Η ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε. διοργανώνει δωρεάν Webinar για τους παραγωγούς που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τα συστήματα αντιχαλαζικής προστασίας και το μέτρο 5.1 που επιδοτεί την κατασκευή των συστημάτων και αναμένεται να προκηρυχθεί τις επόμενες εβδομάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία