Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία Εισροών

WEBINAR_BANNER

Η ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε. διοργανώνει δωρεάν Webinar για τους παραγωγούς που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τα συστήματα αντιχαλαζικής προστασίας και το μέτρο 5.1 που επιδοτεί την κατασκευή των συστημάτων και αναμένεται να προκηρυχθεί τις επόμενες εβδομάδες.

13617404415_c5b4a3c101_o

Για 7ο συνεχή χρόνο, η ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ θα εγκαταστήσει δίκτυο φερομονικών παγίδων σε πολλά σημεία των Νομών Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Μαγνησίας, για την παρακολούθηση της πορείας των πληθυσμών των ακμαίων του πράσινου και του ρόδινου σκουληκιού, συνεπικουρώντας στο υπάρχον δίκτυο παγίδων των κατά τόπους Δ.Α.Ο.Κ. του ΥΠ.Α.Α.Τ.

21399039_xl

Τo ALZON® neo-N είναι το μοναδικό αζωτούχο λίπασμα που περιέχει παρεμποδιστή ουρεάσης και παρεμποδιστή νιτροποίησης μέσα στον ίδιο κόκκο σε ολόκληρό τον κόσμο. Αναπτύχθηκε από τη γερμανική εταιρεία SKW–Piesteritz, για να δώσει λύση στην ανασφάλεια που δημιουργείται τα τελευταία χρόνια στους αγρότες όσον αφορά τον τύπο λιπάσματος που πρέπει να επιλέξουν, την ποσότητα αλλά και τον χρόνο που πρέπει να το εφαρμόσουν. Εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία του αζώτου και αποτελεσματικότητα ακόμα και κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, αυξάνοντας τις αποδόσεις των καλλιεργειών.

IMG_4498Gavriil_Thessaloniki_Sept_19_

"Η φυτοπροστασία και η θρέψη των φυτών, είναι δύο τελείως διαφορετικοί κλάδοι με κοινό στόχο όμως που δεν είναι άλλος από την αύξηση σοδειάς των καλλιεργειών." αναφέρει ο Γαβριήλ Ευάγγελος General Manager της ΔΗΜ. ΓΑΒΡΙΗΛ & ΣΙΑ ΕΠΕ, σε συνέντευξή του στο ειδικό ένθετο "Φυτοπροστασία & Θρέψη" που κυκλοφόρησε με την Agrenda τον Μάιο.

aerpl

Επιτυχές κρίθηκε το 1ο πείραμα αύξησης της βροχόπτωσης, που εφάρμοσε η 3Δ Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών στη Ρουμανία, για την αντιμετώπιση της ξηρασίας και των δυσμενών επιπτώσεων της στην γεωργία.

Cotton-1

Εάν έχεις καλαμπόκι ή βαμβάκι και το ζητούμενό σου είναι η αύξηση της σοδειάς αλλά και η βελτιωμένη ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος, τότε επίλεξε ένα καινοτόμο λίπασμα από την σειρά NUTRIMORE της GAVRIEL.

lydatimacagro2

Το άζωτο (N) είναι το πιο ισχυρά εφαρμοζόμενο θρεπτικό στοιχείο στην καλλιέργεια του βαμβακιού, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το πιο δύσκολα διαχειριζόμενο στοιχείο λόγω της υψηλής μεταβλητότητας και της κινητικότητάς του στο έδαφος.

BAYER_TOMATOESf

Η τομάτα, αποτελεί ως γνωστόν, μία από τις σημαντικότερες καλλιέργειες λαχανικών της χώρας μας. Συνάμα όμως, είναι και μία από τις πιο απαιτητικές όσον αφορά τις ανάγκες σε φυτοπροστασία, τόσο από μυκητολογικές όσο και από εντομολογικές προσβολές.

AGROHELLAS

Το άζωτο (Ν) είναι υπεύθυνο για τη φωτοσύνθεση και ως συστατικό των αμινοξέων αποτελεί το δομικό συστατικό των πρωτεϊνών και των ενζύμων.

broccoli_720x405w_1540x866_2

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων χορήγησε άδεια διάθεσης στην αγορά στο εντομοκτόνο VERIMARK® 20 SC (δραστική ουσία: cyazypyr®), για περιορισμένη και ελεγχόμενη χρήση στην καλλιέργεια του μπρόκολου υπαίθρου εναντίον της υλέμιας (Delia spp).

pestibayer

Τον πρώτο νέο τρόπο δράσης για μεταφυτρωτικό έλεγχο ζιζανίων μετά το 1990 ανακοίνωσε η Bayer. Η διαχείριση της ανθεκτικότητας των ζιζανίων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η σύγχρονη αγροτική έρευνα, καθώς έχει παρατηρηθεί παγκοσμίως ανθεκτικότητα στους 23 από τους 26 τρόπους δράσης ζιζανιοκτόνων.

panelbayer

Η Bayer, πιστή στο όραμά της για Αειφόρο Γεωργία, συμμετείχε και φέτος στη διεθνή έκθεση Fruit Logistica που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως και τις 7 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο, στο εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία