
Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Οκτωβρίου θα υπάρξουν ολοήμερες τεχνικές επισκέψεις αφιερωμένες στα σπαράγγια που καλλιεργούνται στην περιοχή Gironde της Γαλλίας και στα μούρα που καλλιεργούνται στη ζώνη Lot-et-Garonne.
Στις 8 και 9 Οκτωβρίου στον χώρο της εταιρείας Planasa στο Μπορντό θα διεξαχθεί εμπορική έκθεση, ενώ θα παρουσιαστούν εκθέσεις αφιερωμένες σε έρευνα στο χώρο της φράουλας, νέες ποικιλίες σπαραγγιών, και θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε χωράφια με βατόμουρα. Κατά τη διάρκεια του διημέρου αυτού, θα υπάρξει συνέδριο με θέμα «Ποιες καινοτομίες μπορούν να υιοθετήσουν οι παραγωγοί για να βελτιώσουν τις αποδόσεις τους;».
Τέλος, στις 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις με θέμα τα μούρα στην περιοχή Dordogne, όπως επισκέψεις στο Τεχνικό Διεπαγγελματικό Κέντρο για Φρούτα και Λαχανικά στο Lanxade και τον πειραματικό σταθμό Invenio.