
Επιλεγμένες σοδειές και ετικέτες όπως το Λευκό του 2018 και το Επιδόρπιο Semillon του Κτήματος Βιβλία Χώρα που βρίσκεται στους πρόποδες του Παγγαίου και παρουσιάζονται για πρώτη φορά, συνδυάζονται με ένα ξεχωριστό μενού από μοναδικές γεύσεις και χριστουγεννιάτικα αρώματα, ειδικά σχεδιασμένο από τον Executive Chef του Hyatt Regency, Απόστολο Αλτάνη και τη δημιουργική του ομάδα.
Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Βασίλης Τσακτσαρλής, οινολόγος και συν-δημιουργός του Κτήματος Βιβλία Χώρα και ο Στέφανος Κόγιας (Wine Style), εμπνευστής της ιδέας Food and Wine Experience.
MENU
Βελουτέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ με γαρίδα & λάδι τσορίθο συνδυασμένα με Κτήμα Βιβλία Χώρα Λευκό 2018 (Ασύρτικο, Sauvignon Blanc) σε πρώτη παρουσίαση η νέα σοδειά
****
Ταρτάρ από μαρινάτο λαυράκι με πικάντικη κρέμα αυγοτάραχου πράσινο μήλο & αυγό ορτυκιού συνδυασμένο με Κτήμα Βιβλία Χώρα Sole 2017 (Βιδιανό)
****
Λαχανοντολμάδες θαλασσινών με αυγολέμονο αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης και συνδυασμένο με Κτήμα Βιβλία Χώρα, Πλαγίως Λευκό 2017 (Chardonnay, Ασύρτικο)
****
Σορμπέ μανταρίνι με ζελέ από μπιτούνι
****
Σιψοψημένο μοσχαρίσιο κότσι με πουρέ μωβ πατάτας, μανιτάρια & σος κράνου συνδυασμένο με Κτήμα Βιβλία Χώρα Πλαγίως Ερυθρό 2012 (Merlot, Αγιωργίτικο)
****
Eκμέκ καταΐφι με τραγανό φύλλο βασιλικού παγωτό τριαντάφυλλο συνδυασμένο με Sole Semillon, το νέο Dessert Wine του Κτήματος Βιβλία Χώρα που παρουσιάζεται για πρώτη φορά
Τιμή μενού με τα κρασιά Κτήματος Βιβλία Χώρα: 45 ευρώ
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων
Ώρα προσέλευσης: 21:00μμ
Κρατήσεις: +30 2310 401418 / email: dine.hrthessaloniki@hyatt.com
Στέφανος Κόγιας > τηλ: 693 6103 114, skogiass@gmail.com
Hyatt Regency Thessaloniki 13o χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Περαίας, 57001, Θεσσαλονίκη
thessaloniki.regency.hyatt.com
WineStyle: www.facebook.com/WineStylegr
Κτήμα Βιβλία Χώρα: www.bibliachora.gr