BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Leeb CS: Τα ολοκαίνουργια ψεκαστικά της Horsch αποκαλύπτοναι, επίσημη παρουσίαση στην Agritechnica

H Horsch φέρνει στο φως μερικά από τα στοιχεία των νέων της αναρτώμενων ψεκαστικών με την ονομασία Leeb CS, μηχανήματα που έχουν προγραμματιστεί να παρουσιαστούν ευρέως στην επερχόμενη έκθεση Agritechnica από τις 14 έως τις 20 Νοεμβρίου του 2021.

Screenshot_2021-08-11_at_9_20_26_AM

Βασίλης Σοφός

1
0

Στην επόμενη γερμανική έκθεση Agritechnica (14 έως 20 Νοεμβρίου 2021), η Horsch θα αποκαλύψει ευρέως τη νέα σειρά αναρτώμενων ψεκαστικών, που ονομάζονται Leeb CS. Οι πρώτες εικόνες μόλις δημοσιεύθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, με τα μοντέλα να απευθύνονται κυρίως στην Ευρώπη και τη σειρά γενικά να αποτελείται από τρία μοντέλα 1.400, 1.800 και 2.200 λίτρων, εξοπλισμένα με πτυσσόμενες ράμπες πλάτους έως 30 μέτρων.



Τα μηχανήματα εφοδιάζονται με το σύστημα ελέγχου ύψους του βραχίονα BoomControl και με βάσεις ακροφυσίων κάθε 25 εκατοστά. Αυτά τα μοντέλα διακρίνονται από την απουσία αξόνων, προκειμένου να διευκολυνθεί η σύζευξη, ενώ όλες οι κινήσεις εκτελούνται υδραυλικά. Θα ενσωματώνουν μια φυγοκεντρική αντλία 400 λίτρων/λεπτό, ενώ, μέσω της επιλογής CCS Pro, θα δέχονται και μια μικρή αντλία εμβόλου-διαφράγματος για ξέβγαλμα.



Ο Γερμανός κατασκευαστής θα προσφέρει επίσης μια γκάμα δύο εμπρόσθιων δεξαμενών, το μεγαλύτερο μοντέλο των οποίων θα φτάν σε χωρητικότητα τα 2.000 λίτρα. Ο έλεγχος των ροών μεταξύ των δύο δεξαμενών θα καταστήσει επίσης δυνατή τη διασφάλιση της πλήρωσης μόνο από το πίσω ψεκαστικό και τη διατήρηση της ισορροπίας φορτίου μεταξύ εμπρός και πίσω καθ 'όλη τη διάρκεια του ψεκασμού. Η παραγωγή θα ξεκινήσει στο τέλος της Agritechnica 2021, με τις παραδόσεις των μοντέλων να αναμένονται από το 2022.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία