BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ζημιάς μετά την κακοκαιρία στην Εύβοια

Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαντουδίου για τις εκτιμήσεις των ζημιών και την αποκατάσταση των υποδομών o πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προέβη σε δηλώσεις.

amantoudi2

1
0

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου ανέφερε: «Με την αγωνία στο κατακόρυφο για την τύχη των συμπολιτών μας, που αγνοούνται και τις έρευνες να συνεχίζονται, έγινε σύσκεψη για τον συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων στην εκτίμηση και την αποκατάσταση των ζημιών.

Αυτό που αποτελεί προτεραιότητα αυτή την ώρα είναι το οδικό δίκτυο και ο καθαρισμός της κοίτης των ποταμών.

Ειδικότερα δε στον αγροτικό χώρο, που οι ζημιές είναι ολοκληρωτικές, άρχισαν ήδη να υποβάλονται οι σχετικές δηλώσεις στον ΕΛΓΑ.

Σε μια περίοδο που η αγροτική δραστηριότητα δημιουργούσε προϋποθέσεις για ξαναζωντάνεμα της περιοχής, μετά την έντονη αποβιομηχάνιση που βίωσε τα προηγούμενα χρόνια, ήρθε μια μεγάλη καταστροφή.

Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για την ανακούφιση των πληγέντων κι εγώ προσωπικά θα παρακολουθώ αυτή την πορεία.»

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης και Τάσος Πρατσόλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Χρήστος Καλυβιώτης και ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ Θανάσης Ζανιάς.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία