
Η Οργανωτική Επιτροπή επιδιώκει να εμπλακούν στο φεστιβάλ παραγωγοί του πρωτογενούς (κρασί, μέλι, λάδι, γαλακτοκομικά, κτηνοτροφικά κλπ), του δευτερογενούς (μεταποιητές, συσκευαστές προϊόντων, οινοποιεία, ζυθοποιεία, βιοτεχνίες αλλαντικών, μαρμελάδες κλπ.) και του τριτογενούς τομέα, ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο τρόπο τοπικά προϊόντα του Ιονίου.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα εκδοθεί Οδηγός κερκυραϊκών προϊόντων, ο οποίος θα διανεμηθεί στους επισκέπτες του Φεστιβάλ (δημοσιογράφους, chef, εκπροσώπους πρεσβειών κλπ) και σε όλες τις εκθέσεις που συμμετέχει ο Δήμος Κέρκυρας. Το περιεχόμενο του φυλλαδίου θα ενσωματωθεί και στο τουριστικό portal του Δήμου.